Mahmut Yıldız 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Çok garip bir yöntem gibi gelecek ama iş yerinde beraber çalıştığım mühendis yaptı. Aracını bu yıl içinde iki kez ilana koydu. İlkinde 39500 yazdı, satamadı. Sonra tekrar ilana koydu, bu sefer 41750 yazdı, yine satamadı. En son eminevime gitti. Aracını peşinata saydırdı ve 43000 lira verdiler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Çok garip bir yöntem gibi gelecek ama iş yerinde beraber çalıştığım mühendis yaptı. Aracını bu yıl içinde iki kez ilana koydu. İlkinde 39500 yazdı, satamadı. Sonra tekrar ilana koydu, bu sefer 41750 yazdı, yine satamadı. En son eminevime gitti. Aracını peşinata saydırdı ve 43000 lira verdiler. 43000 i eline saydılarsa garip abi ama ev alırken takasa soktularsa normal bir durum. Evden nasılsa fazla kârını alacaktır firma. 8 Temmuz 2019 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Köksal Yılmaz yazdı: 43000 i eline saydılarsa garip abi ama ev alırken takasa soktularsa normal bir durum. Evden nasılsa fazla kârını alacaktır firma. Nakit para yok. Araç değiştirecek, 43000 lira saydılar arabayı. Sonuçta arkadaş kar etti. Arabasını kendi satsa daha aza verecekti. Amaç arabayı yüksek fiyata vermek. Sani de böyle yapabilir ama araba alması lazım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz 2019 Paylaş 8 Temmuz 2019 Satılmıyorsa fiyatını yükselt demişler araba güzel bence satma boş ver. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2019 Yazar Paylaş 9 Eylül 2019 Az evvel yollarımızı ayırdık kendisiyle. Hayırlısı olsun herkese 9 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Qashqai vereyim.. 65 bine.. Pardon bakım yaptırmıştım... 68 bin olmuştu.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 hayırlı olsun sani nedir kardeşim bu çok çekerli arkadaşların hepsi aracını satma peşinde (3'ü sattı) diğeri satmak için fırsat kolluyor. yoksa ben yanlış bir düşünce içerisindemiyim aracımı satmasam mı ne yapsam bilemedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2019 Yazar Paylaş 9 Eylül 2019 Ben uzun zamandır satmak istiyordum. 3 ay falan ilanda kaldı, 2 haftadır ilanda değildi. Bu sabah tekrar ilana koydum, 1 saat sonra noterde buluşalım dedi adam 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Sani hayırlısı olsun. Yerine gelecek olan yenilikçi birşey olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Sani Gerşon yazdı: Ben uzun zamandır satmak istiyordum. 3 ay falan ilanda kaldı, 2 haftadır ilanda değildi. Bu sabah tekrar ilana koydum, 1 saat sonra noterde buluşalım dedi adam ruhsatımı anektarı arabayı kapına bıraktım eti senin kemiği de senin Ersen Tapan yazdı: Sani hayırlısı olsun. Yerine gelecek olan yenilikçi birşey olsun juka benzeyen çirkin birşey almaz sanmam 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2019 Yazar Paylaş 9 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: ruhsatımı anektarı arabayı kapına bıraktım eti senin kemiği de senin juka benzeyen çirkin birşey almaz sanmam Sana kalsa Mondeo MK1. Ohoooo 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Sani Gerşon yazdı: Sana kalsa Mondeo MK1. Ohoooo hepsi sana feda , galeri aç bayin olalım tut elimizden Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: juka benzeyen çirkin birşey almaz sanmam Çarpılır sonra. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Ersen Tapan yazdı: Çarpılır sonra. Beter olsun. Dacia ya gelmeyen gelecek olana hiç bakmaz 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Sani ye ben Jettayı bile verrim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Adam bi nefes alsın bee bağcılar galericileri gibi oldu burası 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2019 Yazar Paylaş 9 Eylül 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Adam bi nefes alsın bee bağcılar galericileri gibi oldu burası Çok güldüm ya 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Adam bi nefes alsın bee bağcılar galericileri gibi oldu burası Herkeş bir şeyin peşinde ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Sani Gerşon yazdı: Ben uzun zamandır satmak istiyordum. 3 ay falan ilanda kaldı, 2 haftadır ilanda değildi. Bu sabah tekrar ilana koydum, 1 saat sonra noterde buluşalım dedi adam Hala bir rüyada olduğunu düşünüyor musun.. ? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Önemli olan @Sani Gerşon nün ne düşündüğü, Hasan Karabekiroglu yazdı: Herkeş bir şeyin peşinde ama Duster gidince rüyadan uyandı, esas sıkıntı şimdi başlıyor, ne alacak, kimden alacak. Mehmet Ozyurek yazdı: Hala bir rüyada olduğunu düşünüyor musun.. ? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Eylül 2019 Paylaş 9 Eylül 2019 Frelander 2 diyecem ama duster dan sonra bünyen sıkıntıya girer 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts