İçeriğe Yönlendir

Arazi Naylon'u 4X4

Sani Gerşon

Recommended Posts

Al bende de o kadar :)

Amma gittiniz adamın üstüne [emoji5]96 model arabam da da var ayna ısıtma ama bak ben bişey demedim[emoji7]
Yorum bağlantısı

Volvo 500.000 tllik suvuna gözlük yuvası yeri koymamış siz neyin derdindesiniz

Volvo nun tüm camları polarize organik 0,15 dinlendirici etkiliymiş abi.. Ondan olabilir mi?  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Volvo nun tüm camları polarize organik 0,15 dinlendirici etkiliymiş abi.. Ondan olabilir mi?  :fiuw:

Hissiyat olarak bi Ray-Ban değil ama :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hissiyat olarak bi Ray-Ban değil ama :D

Çok hisli milletiz vesselam.  :D Gözlük kabı şart. :good1: 500.000 olmuş ama adam olamamış. :i-ih: Volvo almam.  :D

Yorum bağlantısı
Guest Yunus Gökhan Ay

Volvo 500.000 tllik suvuna gözlük yuvası yeri koymamış siz neyin derdindesiniz

Abi volvo isterse vites topuzu koymasın Volvo sonuçta :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Çok hisli milletiz vesselam.  :D Gözlük kabı şart. :good1: 500.000 olmuş ama adam olamamış. :i-ih: Volvo almam.  :D

ayrıca xc90 mıydı neydi, elktro direksiyonu çevirdin düzeltmek istiyorsun, bırakınca kendisi toplamıyor öylece kalıyor, ultra tırt  :D

volvoyuda abartmayın, çok yakan ve normal araba :) yerim camını...  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

ayrıca xc90 mıydı neydi, elktro direksiyonu çevirdin düzeltmek istiyorsun, bırakınca kendisi toplamıyor öylece kalıyor, ultra tırt  :D

volvoyuda abartmayın, çok yakan ve normal araba :) yerim camını...  :D

En iyi araba FieSTa..  :p  :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Volvo nun tüm camları polarize organik 0,15 dinlendirici etkiliymiş abi.. Ondan olabilir mi? :fiuw:

He cnm he

Abi volvo isterse vites topuzu koymasın Volvo sonuçta :)

V40 fena

Alsam diye düşündüm tabiki

3457af215758041d26f395a58b92b1b6.jpg

Ama kusur bulunca var geçtim

69e8e8132df6e2a9abeeefcf51429845.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

:D  :D O kadar kusur kadı kızında da olurmuş abi.. Yediğin kuru pasta ve çerezlere say. ;)  Çamur at izi kalsın olmuş seninki.  :p

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

:D  :D O kadar kusur kadı kızında da olurmuş abi.. Yediğin kuru pasta ve çerezlere say. ;)  Çamur at izi kalsın olmuş seninki.  :p

Kusuru anlamadım ben parmak atmış izi mi kalmış :D

Yemişlemişler müşteriyi :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Bu sene yakın bir arkadaşım ikinci ellerine bakarken sıfırı ile çok fark olmadığını gördü ve en dolu paketini 63. 000tl ye İzmir den aldı. Araçtan hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımda gayet memnun. Bolu da yaşadığımız için ara sıra -orjinal lastikleri henüz değişmedi- hafif arazi koşullarında deniyoruz ve gayet tatminkar. Görünümü hoşuma giden bir araç ben de beğeniyorum. Uzun yolda da kullanma şansım oldu. Belli limitlerde kaldığını sürece hem yakıt tüketiminde hem de yol tutuşunda sıkıntı yaşamayacağınız bir araç. ( Bozuyük Afyon arasında arkadaşım her ne kadar yapma dese de 4 kişi bagajda 4 valiz ile 180-190 km hıza ulaştım, gayet iyi). 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu rakama sanirim boş paket 4x4 ya da dolu paket 4x2 alınmış olmali. Hayirli olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...