İçeriğe Yönlendir

Arazi Naylon'u 4X4

Sani Gerşon

Recommended Posts

Muharrem Karagülle

Güle güle kullanın ,çok güzel ve yerinde bir uygulama olmuş.Araç neredeyse yeni çıkacak kasaya dönmüş.Söylediğiniz gibi bu stopları ilk sizde gördüm.

Birde şu kasanın ne zaman geleceği netleşse http://www.autoevolution.com/news/2016-renault-duster-launched-with-new-look-better-economy-in-brazil-photo-gallery-93921.html#agal_0

Yorum bağlantısı

Sani hayırlıolsun. Güle güle kullan. Kış gelsinde kar yağsın diye bekleyeceksin :D

Bu arada niyeyese geç fark ettim konuyu ben şokk [emoji15]

Tayin telaşından galiba.. ;)

Tanıtım on numara.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hepinize çok teşekkür ederim :)

Güle güle kullanın ,çok güzel ve yerinde bir uygulama olmuş.Araç neredeyse yeni çıkacak kasaya dönmüş.Söylediğiniz gibi bu stopları ilk sizde gördüm.

Birde şu kasanın ne zaman geleceği netleşse http://www.autoevolution.com/news/2016-renault-duster-launched-with-new-look-better-economy-in-brazil-photo-gallery-93921.html#agal_0

Bu kasa gelmez ama bu kasaya çevrilebilir TR'deki Duster'lar.

Bu kasa Renault olarak geçiyor. 2.0 benzinli tam otomatik versiyonu dahi mevcut :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Sani, sen bu arabaya çok önceden niyet etmişsin. Benim Tiguan'ın tanıtım konusuna bile duster'ı koymuşsun beğendiğin bir model olarak. :D Bakınız:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275364-yeni-aracımız-vw-tiguan-14-tsi-lounge-bmt-dsg/?p=2780569

park sensörünün hız sabitlemeden daha pahalı olması çok saçma olmuş. yıl 2016 2. yarı, durum hala aynı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun mu diyeyim, Sani sen ne yaptın mı diyeyim bilemedim.

Kazasız belasız iyi günlerde kullan.

Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

Hayırlı olsun Sani. Güle güle kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dün uzun bir aradan sonra yıkattım:

v4V0yz.jpg

Sonrasında gündüz farlarını led'ledim. Dacia'larda led her zaman çalışmıyor. Şükür ben çalışanını buldum.

1dB97j.jpg

L3NJGo.jpg

nrpvyV.jpg

Bu da halojen ve led farkı:

l1poQJ.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

Benden de bir kus sesi geliyor. Z rottur insallah diye avutuyordum kendimi. Amortisor olmasi garanti olmamasi nedeniyle hosuma gitmedi:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Eren erenç

Hayırlı olsun Sani, Antalya'ya beklerim arazide oynarız bol bol

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

şu öndeki migros araba şeysi çıkacaak mı?

Yooo, ford'lara arkadan değdirirken iyi oluyor. Direk tamponu ellerine veriyorum :p

Hayırlı olsun Sani, Antalya'ya beklerim arazide oynarız bol bol

Seninki ile arazide gezeriz, benimki kenarda bekler. Seninki ile yanyana getirirsem boynu bükülür zavallımın :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yooo, ford'lara arkadan değdirirken iyi oluyor. Direk tamponu ellerine veriyorum :p

Seninki ile arazide gezeriz, benimki kenarda bekler. Seninki ile yanyana getirirsem boynu bükülür zavallımın :D

fordun arka tampon çatlarkren senin şaseyi eğmesin de :f1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...