İçeriğe Yönlendir

Megane 3 Alınırmı?

Yücel Gezgin

Recommended Posts

Yücel Gezgin

Arkadaşlar merhaba,sizlere bir araç danışmak istiyorum,araç renault megane 2015 model 6500 kmde 1.5 dci touch paket 90 ps.Araçta söylenilene göre değişen,boya,çizik v.s yokmuş,expertize götürüp baktıracağım.Fiyat 60 bin.

Aracı kız kardeşime almak istiyorum,satan kişide bayan kısmet olursa almak istiyoruz.Aracın yeni kasası çıktı,bu dezavantaj olurmu?Birde araç 90 ps yeterli gelirmi?Lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim,işiniz rast gitsin.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Valla çok kafa ütülüyor. Bir arkadaşım aldı benzinlisini 1 ay dayanamadan sattı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

yeni kasa zaten başlı başına dezavantaj,ayrıca megane ve 60 bin yan yana hoş durmuyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin

60.000'e alternatif çok, ben olsam focus 3.5 bakardım.

Focus 3.5 anlamadım :tongue:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Focus 3.5 anlamadım :tongue:

Makyajlı Focus 3.

Focus 2 focus 2.5 gibi

Focus 2 den sonra Focus makyajı buçuk ifade edildi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Sıfır Leon 1.2 Tsi alınır.

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen

60 bine alfabenin yarısından fazlası alınır :)

1.5 dci sevdiğim, başarılı bir motor ayrıca...

Yorum bağlantısı
Yusuf Ziya Deniz

Daha önceden 2009 1.5 105 bg olandan bir yıl kadar kullanmıştım. Eksik gördüğüm yönleri camlardan ve kapılardan özellikle bozuk yollarda çok ses yapıyordu. Malzeme kalitesi eski kasasına göre iyidir. Yol tutuş ve direksiyon hissi vasat. Bir de benim araçta mı sorun vardı bilmiyorum ama 100-110 km den sonra rüzgar sesi alıyordu. Artı yönü ise tecrübe ettiğim kadarıyla sorunsuz olmasıydı. Bence de 60 bine başka alternatifler düşünülebilir.

Yorum bağlantısı
Aykut Uçar

Yeni megane 3 sıfırı 70.000 zaten. Bende 60 bin olsa hiç düşünmeden Yeni mazda 3 bakarım :) Maksat kafa karışsın :)

Yorum bağlantısı
Ali Gök

mazdanın piyasası çok tartışılır türkiyede ben olsam riske girmem. sıfır otomatik leon almak  kafayı rahat ettirebilir. 

not: bayandan olunca çiziksiz boyasız bana çok şüpheli geliyor.

60 bin tl ye garantisi bitmek üzere olan araç yerine 2 yıl garantili sıfır araç daha mantıklı olabilir

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Makyajlı Focus 3.

Focus 2 focus 2.5 gibi

Focus 2 den sonra Focus makyajı buçuk ifade edildi.

Yarim makyaj yapinca ismi de yarim oldu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin

Arkadaşlar merhaba, araca  gidip baktık dışarıdan çok temizdi,expertize götürelim dedik ve götürdük,(aracın içinde çok ağır bir koku vardı)sahibi bayan diye soramadım :blush: expertiz araca baktı,sonuç ön tampon değişmiş,arka tampon boyalı,sağ arka tampon boyalı,ön takım haşat,birde bayan kabul etmiyor :biggrin: benim haberim yok diyor,eşini aradı artık ne konuştular bilmiyorum.

Eşinizle konuşabilirmiyim dedim,eşine durumu izah ettim, adamın ses tonundan anladım,adam bıkmış :D eşiyle tekrar konuştular,uzatmıyayım kadın expertiz fiyatını sordu,120 tl olduğunu öğrendi,50 tl veririm dedi ve verdi :biggrin: Ben böyle şirret bir kadın görmedim,paranın geri kalan kısmını ödeyip oradan uzaklaştık.(Expertiz ustası hanımefendiye sordu,araçta koku var bu nedir diye :tongue: hanımefendi de arka koltuğa süt döküldü dedi :)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Hayırlısı olsun hakkınızda.Şahsen ben o paraya başka bir araba alırdım diye düşünüyorum  :)

Yorum bağlantısı

Anlattıklarınıza göre verilmiş sadakanız varmış[emoji23]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Erdoğan Rodoplu

ayıptır ya. 70 tl zarara sokmuşlar ayrıca vaktinizi çalmışlar. İnsanlar birbirini kazıklamaya yer arıyorlar . Sanırsın bi kendileri akıllı. Bizde 3 araba götürdük 2si hüsrandı 200 tl zararımız vardı . VE vaktimiz tabi ki.

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

temiz bakımlı bulabilirseniz ki vardır çok sattı çünkü araştırmak lazım. 2006-2007 BMW 320.D. hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...