İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Direksiyon Boyama Sonrası

Mustafa Akçeşme

Recommended Posts

Mustafa Akçeşme

Burak DOĞAN'ın konusunda da paylaştım ama arada kaynamasın, direksiyon boyatmayı düşünenler için fikir verebilir;

Direksiyonum berbat bir haldeydi, çatlaklar filan vardı üzerinde

Ankara Şaşamazda bir airbag işi yapan yer bulup direksiyonu boyattım. Önce zımparalıyorlar, delik çatlak yerlere dolgu yapıyorlar, astar atıyorlar, boyuyorlar, son olarakta pütürlü bir boya ile üzerinden geçiyorlar kurutup takıyorlar, işlem yaklaşık 1 saat sürdü fiyat 60 TL. 

LAWM60.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Çok güzel olmuş. İnşallah boya belli bir süre sonra çıkmıyordur...

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme
(düzenlendi)

Çok güzel olmuş. İnşallah boya belli bir süre sonra çıkmıyordur...

Ne kadar dayanır bilmiyorum, Fatih'in önerdiği gibi bir kılıfla kullanılırsa uzun ömürlü olabilir .

Fiyat uygun olunca denemek istedim. Boya atarsa o zaman deri kaplama yaptırırım ya da çıkma temiz bir simit alır takarım.

tarihinde Mustafa Akçeşme tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Görünüm mükemmel, inşallah dayanıklılık da öyledir. Peki malzeme dokusundaki esneklik devam ediyor mu?

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme

Görünüm mükemmel, inşallah dayanıklılık da öyledir. Peki malzeme dokusundaki esneklik devam ediyor mu?

Esneklik devam ediyor evet, gerek görüntü gerekse malzeme olarak doğal duruyor. 

Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

Direksiyon sökülüpde boyanıyor yoksa üstündeyken mi? Güzek olmuş ama işlemleri zormudurki ?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Görüntü ve işçilik çok iyi duruyor. Hayırlı olsun.. Garanti bakımından birşey dediler mi ? yani kullan abi hiç bişey olmaz mı diyorlar yoksa garanti vermiyorlar mı ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme
(düzenlendi)

Direksiyon sökülüpde boyanıyor yoksa üstündeyken mi? Güzek olmuş ama işlemleri zormudurki ?

Sökülüp boyanıyor, airbag üzerindeki ford logusu bantla kapatılıp airbag de boyanıyor renk farkı olmaması için. 

Önce zımparalıyorlar, hava ile çalışan bir makine ile, boyama işini boya tabancası ile yapıyorlar, astarı ve son pütürlü yüzeyi elle boyuyorlar. Harcanan emeğe göre fiyat uygun

Görüntü ve işçilik çok iyi duruyor. Hayırlı olsun.. Garanti bakımından birşey dediler mi ? yani kullan abi hiç bişey olmaz mı diyorlar yoksa garanti vermiyorlar mı ?

Garanti yok, yaptıralı 1 ay oldu herhangi bir aşınma olmadı, hatta ilk yapıldığında daha bir plastik görünümü vardı, kullandıkça parlıyor.

tarihinde Mustafa Akçeşme tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Ben bişey olacağını zannetmiyorum gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Yıldız55

En iyisi sarmal kılıf dikimi olmaz mı aynı maliyet

Yorum bağlantısı
Furkanyılmaz006

başkan çok güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olabılırmısın

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme

En iyisi sarmal kılıf dikimi olmaz mı aynı maliyet

Gözünüze güzel geliyorsa olur tabi ama ben beğenmiyorum sarmalı.

Yorum bağlantısı
Burak Dogan

Kusursuz görünüyor, hayırlı olsun. İnşallah uzun ömürlü olur, bu fiyata en iyisi budur sanırım.

Bu focusların direksiyon göbeği sıfır gibi duruyor ama simit kısmı çok çabuk deforme oluyor nedense.

Yorum bağlantısı
Osman Uslu

Bu işi İzmir'de yapan bir yer lazım bana. Bilen var mıdır acaba? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...