Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Hayırlı olsun abi... Ayak aydınlatması yapalım buna amber renginde 8 tane olsada olur [emoji5] [emoji56] [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Hayırlı olsun abi... Ayak aydınlatması yapalım buna amber renginde 8 tane olsada olur [emoji5] [emoji56] [emoji14] Yakında inşallah. [emoji4] [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Yakında inşallah. [emoji4] [emoji6][emoji8] Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Orijinal kolçak montajı. Abi maşallah çok iyi olmuş, güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Abi maşallah çok iyi olmuş, güle güle kullanınTeşekkür ederim Ömer, senin de emeğin var, az koşturmadın benimle.[emoji4] Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Teşekkür ederim Ömer, senin de emeğin var, az koşturmadın benimle.[emoji4]Abi seve seve ne demek Yorum bağlantısı
Canberk Eken 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Sigara yanığı delikleri var gibi gördüm abi, yıkanınca onlar da gitti heralde, göremedim yıkanmış fotolarda Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Sigara yanığı delikleri var gibi gördüm abi, yıkanınca onlar da gitti heralde, göremedim yıkanmış fotolarda Dikkatli gözlerden kaçmıyor tabi.Doğru Canberk, sürücü koltuğunda bir tane sigara yanığı vardı, önce temizlik sonra onarım yaptık.[emoji4] Yorum bağlantısı
Canberk Eken 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Kolay mı abi onarımı, ufak da olsa benim arka koltukta da var öyle bir delik. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 (düzenlendi) Onarımı merak ettim[emoji4] 1 Mayıs 2016 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 (düzenlendi) Kolay mı abi onarımı, ufak da olsa benim arka koltukta da var öyle bir delik.Canberk ön koltuklara dikkatlice bakarsan tam sigara yanığının bulunduğu noktada bir dikiş göreceksin. Sigara yanığı bulunan yeri kesip attım ve oradan düzgün bir dikiş geçtim. Takım bozulmasın diye diğer koltuğa da aynı noktadan dikiş geçtim. Böylelikle oradaki gri parçalar 1 Cm. Kadar kısaldı ama bu sorun yaratmıyor.Onarımı merak ettim[emoji4]Cevap yukarıda. [emoji6] 1 Mayıs 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Canberk ön koltuklara dikkatlice bakarsan tam sigara yanığının bulunduğu noktada bir dikiş göreceksin. Sigara yanığı bulunan yeri kesip attım ve oradan düzgün bir dikiş geçtim. Takım bozulmasın diye diğer koltuğa da aynı noktadan dikiş geçtim. Böylelikle oradaki gri parçalar 1 Cm. Kadar kısaldı ama bu sorun yaratmıyor. Cevap yukarıda. [emoji6] Abi Cc işi ne zaman inş, Bende düşünüyorum ama detayları konuşalım hem de elm ile aktif etmemiz lâzım!!! Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Abi Cc işi ne zaman inş, Bende düşünüyorum ama detayları konuşalım hem de elm ile aktif etmemiz lâzım!!!Dur Ömer biraz sabır, arabaya bişiler yapmaktan, binemez olduk. 12 günde 76 km yapmışım.[emoji16] Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Dur Ömer biraz sabır, arabaya bişiler yapmaktan, binemez olduk. 12 günde 76 km yapmışım.[emoji16]Benim acelem yok abi, Ar-geye başlayalım[emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Mükremin abimin aldığı araba,adeta küllerinden doğuyor ve doğmaya devam ediyor. Ellerinize sağlık abi. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 O demir ise sorun değil sanırım Mükremin abi onuda yapar veya yaptırır valla, üstünede kol dayamayı yerleştirir bizde '' güle güle kullan ellerine sağlık abi Ömer kardeşimize de kocaman alkışlar '' deriz Serhan olmazmış, 3 mm et kalınlığında acaip şekilli bir şey, ev ortamında veya atölye ortamında yapılması neredeyse imkansız. Neyse ki uygun bir fiyatla bulup montajladık. Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Mükremin Abi hayırlı olsun Marea macerasında sona yaklaşınca yeni maceralara yelken açmak gerekiyordu tabi Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hayırlı uğurlu olsun abi lastiklerin de, kolçağında Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Motor temizliği şart! Mükremin Abi hayırlı olsun Marea macerasında sona yaklaşınca yeni maceralara yelken açmak gerekiyordu tabi Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile :nazar: Var var, mareada yapılacak işler var da, Punto'nun acil işlerini araya soktuk. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 (düzenlendi) Puntoya CC şart! Alttaki kol CC kolu oluyor. Bir türlü cruse control yazısını yakalayamadım. Nihayet güzel bir temizlik ve fotolar. 21 Mayıs 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Puntoya CC şart! [emoji3] Alttaki kol CC kolu oluyor. Bir türlü cruse control yazısını yakalayamadım. Nihayet güzel bir temizlik ve fotolar. [emoji3] Abi hayırlı olsun, maşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts