Misafir 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Puntonun içinde sigara içilmiş. [emoji34] Olmaz, özellikle sigarayla bıraktıktan sonra hepimizde sigara kokusuna karşı bir hassasiyet oluştu. O halde, temizlik zamanı. Önce koltukları söküp makinaya atalım, hem kirden, hem de lekelerden arınalım. Sonra arabanın tavanını. Ve tabi ki taban ve kapıları komple temizlik![emoji4] Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Eline sağlık abi... GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Son 10 yılın tüm koltuk yıkama vakalarını masamda istiyorum. Lanet olsun. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanılsın.Umarım otomatik değildir. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Marea bitmeden Puntoya geçilmiş,ciddi emekler veriyorsunuz abi.kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanılsın.Umarım otomatik değildir. Düz Adnan dizelde otomatik . Marea bitmeden Puntoya geçilmiş,ciddi emekler veriyorsunuz abi.kolay gelsin. Birlikte götürüyoruz şimdilik. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Hayırlı olsun abi buna da gusül aldırmaya başlamışsınız maşallah Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Abi öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız... Yeğenler çok şanslı valla rabbim herkese böyle baba nasip etsin, ellerinden öpüyorum... Abim kol dayama çıkmacılarda feci rakamlar serviste190tl, kol dayama çok ama içinde sabitleme demiri var onu bulmak mesele, çok kral Kerküklü bir Fiat çıkmacım var en kısa zamanda tanışmalısın. Bu işte abi bunu bulmak epey zor... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Abi öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız... Yeğenler çok şanslı valla rabbim herkese böyle baba nasip etsin, ellerinden öpüyorum... Abim kol dayama çıkmacılarda feci rakamlar serviste190tl, kol dayama çok ama içinde sabitleme demiri var onu bulmak mesele, çok kral Kerküklü bir Fiat çıkmacım var en kısa zamanda tanışmalısın. Bu işte abi bunu bulmak epey zor... Ömer tez zamanda tanışalım. Kol dayama ilk eksikliğini hissettiğim şey, mutlaka yapmalıyız. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Ömer tez zamanda tanışalım. Kol dayama ilk eksikliğini hissettiğim şey, mutlaka yapmalıyız.Abi mutlaka çok güzel çocuk, gönlü tok tam bir Kerküklü maşallah... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Abi öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız... Yeğenler çok şanslı valla rabbim herkese böyle baba nasip etsin, ellerinden öpüyorum... Abim kol dayama çıkmacılarda feci rakamlar serviste190tl, kol dayama çok ama içinde sabitleme demiri var onu bulmak mesele, çok kral Kerküklü bir Fiat çıkmacım var en kısa zamanda tanışmalısın. Bu işte abi bunu bulmak epey zor... O demir ise sorun değil sanırım Mükremin abi onuda yapar veya yaptırır valla, üstünede kol dayamayı yerleştirir bizde '' güle güle kullan ellerine sağlık abi Ömer kardeşimize de kocaman alkışlar '' deriz 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 O demir ise sorun değil sanırım Mükremin abi onuda yapar veya yaptırır valla, üstünede kol dayamayı yerleştirir bizde '' güle güle kullan ellerine sağlık abi Ömer kardeşimize de kocaman alkışlar '' deriz Serhan abi tüm yükü çeken o demir parça, sarsıntı, tıkırtı, gıcırtı olmama sebebi ki Mükremin abim çok hassastır o konuda... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Serhan abi tüm yükü çeken o demir parça, sarsıntı, tıkırtı, gıcırtı olmama sebebi ki Mükremin abim çok hassastır o konuda... Bence yeter ki şeklini görsün abim halleder gerisini diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 ellerine sağlık mükremin abi. koltuk sökme cesaretine hayranım. koltuk kılıfları da kolayca söküldükten sonra kolayca geçirilip takılıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Mükremin abi koltuk sökme için detay istiyorum bende söküp atayım makinaya yıkansın madem kolay Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 (düzenlendi) ellerine sağlık mükremin abi. koltuk sökme cesaretine hayranım. koltuk kılıfları da kolayca söküldükten sonra kolayca geçirilip takılıyor mu?Hmmm, çok kolay diyemem. Ama abartmanın da gereği yok. Atomu yarmak filan değil.[emoji16] El becerisine sahipseniz yapabilirsiniz. Sökerken çok dikkatli olup, aynı sırayla takacaksınız. Mükremin abi koltuk sökme için detay istiyorum bende söküp atayım makinaya yıkansın madem kolayCevabı yukarıda.[emoji6] 25 Nisan 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin, Maşallah Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Hmmm, çok kolay diyemem. Ama abartmanın da gereği yok. Atomu yarmak filan değil.[emoji16] El becerisine sahipseniz yapabilirsiniz. Sökerken çok dikkatli olup, aynı sırayla takacaksınız. Cevabı yukarıda.[emoji6] Bana göre değil o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Punto bakım günü.[emoji4] Döşemelerimiz tamam. Yazlık paspaslarımız da var. Tabi ki lastik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts