İçeriğe Yönlendir

1.6 Dci 130Bg Qashqai Hakkında.

Bora Yetkin

Recommended Posts

Bora Yetkin

Arkadaşlar merhaba.

Peder focus'u beğenmedi illa yerden yüksek büyük araç olsun torun torba doluşalım rahat rahat diye tutturdu :)

Benim gönlüm her zaman ford desede 1.5tdci kuga'nın gelişi belli olmadığı'ndan Qashqai bakıyorum.

Kullanan yada bilen varsa öneride bulunabilirler mi?Kronik sorunu var mı?Ototmatik dizel de sorun yaşarmıyım yoksa düz

mü tercih etmeliyim.İstanbul da hangi bayi bizi satış ve sonrasında üzmez?

Teşekkürler şimdiden.iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Arkadaşlar merhaba.

Peder focus'u beğenmedi illa yerden yüksek büyük araç olsun torun torba doluşalım rahat rahat diye tutturdu :)

Benim gönlüm her zaman ford desede 1.5tdci kuga'nın gelişi belli olmadığı'ndan Qashqai bakıyorum.

Kullanan yada bilen varsa öneride bulunabilirler mi?Kronik sorunu var mı?Ototmatik dizel de sorun yaşarmıyım yoksa düz

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275920-nissan-x-trail-deki-x-tronik-cvt-%C5%9Fanz%C4%B1man-hakk%C4%B1nda-bilgi/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Arkadaşlar merhaba.

Hocam QQ torun torba içine doluşabilecek kadar geniş değil. Maddi imkan var ise CRV veya CX-5'e bakılabilir.

Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

Hocam QQ torun torba içine doluşabilecek kadar geniş değil. Maddi imkan var ise CRV veya CX-5'e bakılabilir.

QQ boyutları bize yeterli aslında bu konuda endişem yok.Asıl dizel otomatik sıkıtı çıkartır mı onu bilemedim.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bende Mehmet hocam nerelerde ki acaba diye bakınıyorken ASX cevabı zınk diye gelmiş :)

Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

araç pahalı... ben asx öneririm.

tüm versiyonlar manuel malesef.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Ben ilk çıktığında 1 kişiden şanzıman değiştirildiğini duydum, sonra da hiç şikayet duymadım. Nissan güvenilirlik seviyesi yüksek bir marka, problem yaşama ihtimaliniz az.

Alternatif olarak Skoda Yeti de bakabilirsiniz, gerçekten çok iyi araba.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Alternatif olarak Skoda Yeti de bakabilirsiniz, gerçekten çok iyi araba.

Yeti güzel araç ama ah şu doblo  tarzı tipi olmasaydı keşke.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

10 bin km oldu kullanmaya başlayalı.

2,0 dCİ otomatik benim araç 4x4 olması kar kış ta çok rahat ettirdi beni. Benim araç tam otomatik yenilerin bildiğim kadarıyla çift kavrama.

Yalıtımı oldukça iyi yakıt tüketimi beklediğimden düşük.

130 hp de kullandım yakıtı benimkiyle aynıydı arkadaşım sıfır almıştı ilk zamanlar çok sıkıntı çıkardı garantiden hallettiler şimdilerde iyi.

Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

10 bin km oldu kullanmaya başlayalı.

2,0 dCİ otomatik benim araç 4x4 olması kar kış ta çok rahat ettirdi beni. Benim araç tam otomatik yenilerin bildiğim kadarıyla çift kavrama.

Yalıtımı oldukça iyi yakıt tüketimi beklediğimden düşük.

130 hp de kullandım yakıtı benimkiyle aynıydı arkadaşım sıfır almıştı ilk zamanlar çok sıkıntı çıkardı garantiden hallettiler şimdilerde iyi.

Neydi sıkıntı yaratan konu acaba?

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Arkadaşım qashqai için berbat bir yol tutuşu var diyordu hatta sıfır sayılabilecek arabayı sattılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

Arkadaşım qashqai için berbat bir yol tutuşu var diyordu hatta sıfır sayılabilecek arabayı sattılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Test videolarında yol tutuş başarılı görünüyor,hangi süretle viraj aldığınıza göre değişir bence bu.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Yol tutuşu olarak binek araçlar kadar hele ford lar kadar tutuş beklememek lazım sonuçta bunlar yerden oldukça yüksek araçlar bunu göze alarak almak lazım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...