İçeriğe Yönlendir

Ford Test Sürüşü

Davut Turmuş

Recommended Posts

Ben aramayı beklemeden Haliçdeki Kar'a uğradım bugün şansımı denemedim hiç bekletmeden de test yaptık.

Yeni Focus 1.5 TDCi Powershift gırtlak dolusu vardı. Sunroof, bixenon, tekno paket, vs vs.

Bu Focus a güzel bir bodykit yapmışlar yakıştırdım.

af6d733f5b2b388c7d62880978a916fa.jpg

Konsol boyama ile boyamışlar, içine deri + alacantra yapmışlar

47606e722b8da2e1a15e9f9dfb93b258.jpg

Bu da testten, arkadaşım test ederken. Arkası da rahat :)

faa23ea3492add4d0c1c3f62af9d868b.jpg

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

Dün form doldurmuştum (Fordun sitesinden) bugün sabah saat 10:00 da aradılar bravo: ne zaman isterseniz gelebilirsiniz diye  :flowers: ,saat 11:00 de Oğuzhan'la gittik kahve rengi C-max titanyum X tekno paket düz vites dizel bir araç ile yaklaşık 3km mahalle arası test ettik  :koskos:  :f1:  form doldurduk (memnuniyet anketi ) araç alacağımı sanan satış temsilcisi arkadaş pazarlığa oturdu  :unsure2: inşallah bir kaç sene sonra temennisi ile vedalaştık :fiuw:  Ama ama  :angry:​  hediyemizi vermediler  :bambam: Ford'un sitesine şikayet ettim  :p

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

Az evvel Adıyaman Ford Bayisi İnterteks Otomotiv'den aradılar. Focus'un 1.5 lt'lik dizel motorunu PowerShift şanzımanla teste davet ettiler. Fırsat olursa mesai bittikten sonra uğrayıp kısa bir sürüş gerçekleştireceğim bakalım.

Dün mesaiden sonra uğradım bayiye. Kısa süreli bir muhabbetten sonra  titanyum donanım 1.5 diesel otomatik Focus'u 2 km kadarlık bir sürüş mesafesinde kullanmak nasip oldu. Donanım yerinde, yol tutuşu ve conforu gayet iyiydi. PowerShift transmisyonun vites geçişleri de hissedilmeyecek türdendi. Testin son 100 metresinde asfaltın dışına çıktığımız anda içeri aldığı yol sesi ise gözüme çarpan tek eksisi oldu. Fiyat olarak "anahtar teslim 92 küsür" dedi Satış Elemanı. "Bişiy diilmiş canııım" dedim=)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

Hediyemizi aldık [emoji6] [emoji106]

87e240b90cf8f64c98e9c43e4ab87b86.jpg

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

bugün Bolu-Görür Ford'a test sürüşü için gittim c-max 1.5 tdci powershift versiyonunu sürdüm ilk defa otomatik araba kullanan birisi olarak süper diyebilirim çok rahatmış otomatik araba :)  

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bende c max test edecektim ama 23 nisan için iki gün görevlendirilmiş, sonra çağıralım sizi dediler. Görev ne bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

istanbulda ki tüm bayilerde test sürüşü yaptığım için yüzüm yok şimdi gitmeye:))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...