Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Ben aramayı beklemeden Haliçdeki Kar'a uğradım bugün şansımı denemedim hiç bekletmeden de test yaptık. Yeni Focus 1.5 TDCi Powershift gırtlak dolusu vardı. Sunroof, bixenon, tekno paket, vs vs. Bu Focus a güzel bir bodykit yapmışlar yakıştırdım. Konsol boyama ile boyamışlar, içine deri + alacantra yapmışlar Bu da testten, arkadaşım test ederken. Arkası da rahat Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 (düzenlendi) Dün form doldurmuştum (Fordun sitesinden) bugün sabah saat 10:00 da aradılar bravo: ne zaman isterseniz gelebilirsiniz diye ,saat 11:00 de Oğuzhan'la gittik kahve rengi C-max titanyum X tekno paket düz vites dizel bir araç ile yaklaşık 3km mahalle arası test ettik form doldurduk (memnuniyet anketi ) araç alacağımı sanan satış temsilcisi arkadaş pazarlığa oturdu inşallah bir kaç sene sonra temennisi ile vedalaştık Ama ama hediyemizi vermediler Ford'un sitesine şikayet ettim 19 Nisan 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Az evvel Adıyaman Ford Bayisi İnterteks Otomotiv'den aradılar. Focus'un 1.5 lt'lik dizel motorunu PowerShift şanzımanla teste davet ettiler. Fırsat olursa mesai bittikten sonra uğrayıp kısa bir sürüş gerçekleştireceğim bakalım. Dün mesaiden sonra uğradım bayiye. Kısa süreli bir muhabbetten sonra titanyum donanım 1.5 diesel otomatik Focus'u 2 km kadarlık bir sürüş mesafesinde kullanmak nasip oldu. Donanım yerinde, yol tutuşu ve conforu gayet iyiydi. PowerShift transmisyonun vites geçişleri de hissedilmeyecek türdendi. Testin son 100 metresinde asfaltın dışına çıktığımız anda içeri aldığı yol sesi ise gözüme çarpan tek eksisi oldu. Fiyat olarak "anahtar teslim 92 küsür" dedi Satış Elemanı. "Bişiy diilmiş canııım" dedim=) Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 (düzenlendi) Hediyemizi aldık [emoji6] [emoji106] 23 Nisan 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 23 Nisan 2016 Yazar Paylaş 23 Nisan 2016 bugün Bolu-Görür Ford'a test sürüşü için gittim c-max 1.5 tdci powershift versiyonunu sürdüm ilk defa otomatik araba kullanan birisi olarak süper diyebilirim çok rahatmış otomatik araba Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 aboooooooo bugün c-max test edecedim unutumya laa Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Bende c max test edecektim ama 23 nisan için iki gün görevlendirilmiş, sonra çağıralım sizi dediler. Görev ne bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Bora Yetkin 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 istanbulda ki tüm bayilerde test sürüşü yaptığım için yüzüm yok şimdi gitmeye:)) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Az önce hediyemizi aldık,ille test et dediler gerek yok dedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts