İçeriğe Yönlendir

Ford Test Sürüşü

Davut Turmuş

Recommended Posts

Emre Öğüt

Vay be evlilik cüzdanı falan istiyorlarmı acaba gitsek 3-4 kişi [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Evet aracı aldığım bayiden mesaj geldi bana süpriz hediyeler sizi bekliyor diye :D

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

İllere göre farklılık var, mesela Kırşehir ve Yozgat için bir çok model  yok. B Max için randevu oluşturdum, ben Mondeo veya Kuga test etmek isterdim. 

Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

Ben doldurmadım şans yok bi kere daha böyle bişeye katılmışdım güneşlik çıkdı beyler fazla umutlanmayın bölge bölge bayi bayi değişiyor hediyeler  :D

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Elazığ da Mondeo yok, kınıyorum. Neyse ki "Süpriz Hediyeler" in hatrı var da Focus deneyelim :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

hopaaaa çetaş aradı haftaya cumartesi gün aldım c-max testi var yahuuuuuu  :D  :D

Yorum bağlantısı
Fatih Söğütçü

ben bingölde test bile edemiyorum,halbuki buradaki tek bayi ve servis   :D

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

B Max sürmeye gittim firma müdürünün 1.5 Ecoboost Poweshift Mondeo Titanium + ıvır zıvır paketlisini sürdüm :D :D :D PowerBank hediyemi de verdiler , hayırlı işler deyip çıktım :D Powershift hoşuma gitmedi, DSG veya EDC gibi değil, vites geçişleri sanki daha çok hissediliyor. 

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz
(düzenlendi)

Son sürat otomatik dizel arayışlarım sürerken bugün Megane 4 ve Focus otomatik dizelleri test ettim. Bence Megane 4 kesinlikle daha iyi. DSG yada EDC'li bir araç tercih edeceğim büyük ihtimalle.

Ford'un verdiği hediye bu arkadaşlar haberiniz olsun... Beklentiyi yüksek tutmayın derim :)

a3Qy5R.jpg

NAB9qN.jpg

tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bende yeni Mondeo için başvurdum bakalım arayacaklar mı?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

2.0 s max varmıdır Anadolu yakasında acaba :) alamayiz ama binmedik demeyiz en azından :)

Yorum bağlantısı
Hakkı Önder

Aynı konu varmış görmemişim pardon silinebilir.

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

2600 mah sanırım. Dandik birşey. Ama yinede düşünmeleri güzel.

Kaç mah? ona göre gidelim

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Focus için doldurdum bakalım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

Ford Kar otomotivde Yeni Mustang de yazıyordu da seçmeye çekindim vermezler herhalde şakadır :D

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bende s max baktım ama listede yok, küçük kardeşini deneyelim bakalım çıkarsa :)

Yorum bağlantısı
Feriz AY

Az önce benide gaziantep ford doğanlardan aradılar,test sürüşü için.bakalım benim mondeonun 2016 sı nasılmış?

Discovery cihazımdan gönderildi

Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

Az evvel Adıyaman Ford Bayisi İnterteks Otomotiv'den aradılar. Focus'un 1.5 lt'lik dizel motorunu PowerShift şanzımanla teste davet ettiler. Fırsat olursa mesai bittikten sonra uğrayıp kısa bir sürüş gerçekleştireceğim bakalım.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Beni de yarım saat evvel aradılar. Yeni Mondeo için Muğla Helvacıoğlu'ndan cuma gününe randevu aldım.. Merakla bekliyorum,binicem üstüne vurucam kırbacı [emoji48] [emoji48]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...