İçeriğe Yönlendir

Mini Uydu Alıcısı Tavsiye

Emre Akbas

Recommended Posts

Emre Akbas

Merhaba;

Bizim ikinci televizyonun emektar scart girişli uydu alıcısı bozulmuş almak bize düştü tabiki;

mini hdm girişli wifi lide olabilir önerebileceginiz kullandığınız kaliteli uydu alıcı varmı?

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Next nextstar minix black hd kullanıyorum..hem hd hem menüleri çok kolay hemde uyduya bir kanal eklenirse arama yapmanıza gerek kalmadan kanalı ekliyor.fiyatı 110 gibiydi..tavsiye ederim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

HD uyumlu değil ama  ?

Scart kısmını okuyunca yanıldım ben  :good1:

HDMI girişli Neta uydu alıcılarda mevcut :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

Türkiyede bulunur mu bilmiyorum ama ben xoro marka kullaniyorum. yanilmiyorsam hrt7620 modeli olmasi lazim (ilgilenirseniz bakarim tam olarak).

cok kücük boyutlari var (linkini verdiginiz model kadar kücük olmayabilir), full hd, usb girisi var (flash disk veya sabitdisk baglanabiliyor, video resim vs oynatabiliyor, ayrica kayit özelligi de var) ve fiyati cok ama cok uygun. 2seneden fazladir kullaniyorum. Bir problem yasamadim. Bir tek cihaz acikken usbsinden powerbanki, cihazin usbsinden sarj etmeye calistim :) . Fazla isindigi icin kendini korumaya aldi ve kapandi. 1-2 dk icinde tekrar acildi. Tam bir fiyat performans ürünü.

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu

Next nextstar minix black hd kullanıyorum..hem hd hem menüleri çok kolay hemde uyduya bir kanal eklenirse arama yapmanıza gerek kalmadan kanalı ekliyor.fiyatı 110 gibiydi..tavsiye ederim

Aynısından bende kullanıyorum şiddetli tavsiye.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Aslında çoğu birbirine benzer cihazlar. Cihazın arkasında duran firma en iyisidir. Tavsiyem Next Minix. :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ne alırsanız alın frekans güncellemesi otomatik olanı alın zırt bırt değiştirdikleri için habire yazılımla uğraşmazsınız  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Ocak ayında yumatu marka full hd mini uydu alıcı aldım 53 TL gayet memnunum görüntü de iyi

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

Teknosanin internet sitesinde outlet ve kutu hasarli vs. cihazlari oluyor. Next brother cihazini oradan piyasaya gore 80 tl civari daha uyguna almistim. Bakilabilir bence

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...