Sefa Şenyurt 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Merhabalar. Fiestamın direksiyonu süngerimsi bir yapıya sahip ve deforme olmuş durumda. Önceki sahibi kollar hariç kaplamış ancak pek hoş değil. Deri olmayan direksiyonların deformasyonlarını gidermek için kaplama hariç boya ya da başka çözüm oluyor mu acaba bilen abiler var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Tebrik ederim, çok emek güzel sonuç olmuş. Kaplama altından çıkan derinin yırtık/yıpranmış olmayışı sizin şansınız olmuş. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Tebrik ederim, çok emek güzel sonuç olmuş. Kaplama altından çıkan derinin yırtık/yıpranmış olmayışı sizin şansınız olmuş. Güle güle kullanın. Mükremin Bey, teşekkür ederim. 10. aya girmek üzereyiz. Üzerinden bir kavurucu yaz geçti. Boyalı direksiyon simidi ile 4-5 uzun yolculukta yaptım. Hatta bugün Edremit / Akçay'dayım. Direksiyon boyası ilk boyadığım günkü gibi. Hiç bir deformasyon ve ele boya çıkması olmadı. Direksiyon simidi boyayacak arkadaşlara kullandığım boyayı öneririm. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 Mükremin Bey, teşekkür ederim. 10. aya girmek üzereyiz. Üzerinden bir kavurucu yaz geçti. Boyalı direksiyon simidi ile 4-5 uzun yolculukta yaptım. Hatta bugün Edremit / Akçay'dayım. Direksiyon boyası ilk boyadığım günkü gibi. Hiç bir deformasyon ve ele boya çıkması olmadı. Direksiyon simidi boyayacak arkadaşlara kullandığım boyayı öneririm. Tekrar tebrik ediyorum, emeğin karşılığının alınması çok güzel bir duygu, inşallah uzun yıllar zevkle kullanırsınız. Bir de ufak hatırlatma yapayım. Hanımlar araca bindiklerinde, genelde hazırlığın son işlemi olarak ellerini kremlerler. Bu fırsatı kaçırmamak lazım. Hemen bir fiske krem alıp deri direksiyonu kremlemek, hem derinin ömrünü uzatacak, hem de güzel görünmesini sağlayacaktır. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 Tekrar tebrik ediyorum, emeğin karşılığının alınması çok güzel bir duygu, inşallah uzun yıllar zevkle kullanırsınız. Bir de ufak hatırlatma yapayım. Hanımlar araca bindiklerinde, genelde hazırlığın son işlemi olarak ellerini kremlerler. Bu fırsatı kaçırmamak lazım. Hemen bir fiske krem alıp deri direksiyonu kremlemek, hem derinin ömrünü uzatacak, hem de güzel görünmesini sağlayacaktır. Mükremin Bey, kremleme ile ilgili tavsiyenizi uygulayacağım. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Mrb. mondeo mk1 direksiyon sökülmesi ile ilgili, forumda resimli anlatım var mı? Ben bulamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 (düzenlendi) Mrb. mondeo mk1 direksiyon sökülmesi ile ilgili, forumda resimli anlatım var mı? Ben bulamadım. MK1 için direksiyon sökülmesi manuali... https://drive.google.com/open?id=0B46vqXU--KuaRHk0anFDd3JoSEU 3 Kasım 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Teşekkür ederim. Bende Türkçe'ye çevirip resimlerini yüklüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts