Yasir Baş 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Gerçekten kusursuz ve güzel olmuş..Ellerinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Ellerinize sağlık harika bir çalışma olmuş. Benimde gösterge çerçevesi ve vites topuzu üzerindeki maun kaplamayı hiç sevmiyorum. Siyahını bulsam hemen takacağım. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Kesinlikle eskisinden daha güzel olmuş..Elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Benim deri de yıprandı bunu denemek lazım, yeni diktirmeyi düşünüyordum aslında ama, kurtulmazsa diktirirriz.. Elinize sağlık çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Güzel zahmetli ama değecek bir uygulama olmuş . Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Ayhan Onaran yazdı: Çok iyi olmuş.. Oğlunuz bir de direksiyon gönderiverseydi takım daha iyi olurmuş Direksiyonda airbag var ise postada gümrüğe takılıyor.Ancak kendi aracıyla getirebilir. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 elinize sağlık baya başarılı olmuş direksiyonu elden geçirmek yerine gösterge çerçevesini sulu yüzey kaplama yapan yerler var onları da inceleyebilirdiniz ancak zevk meseli tercih sizin gayet başarılı olmuş Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 elinize saglik orjinal gibi olmus Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Elinize sağlık çok güzel olmuş benim de Önceki aracım Bora nın direksiyon simidini boyamıştım . Biraz zaman sonra tekrar boya yeniden kalktı... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Valla helal olsun... Resmi görmesem... Olmaz bu iş, eri kaplatın diyecektim.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Süper olmuş, eline saglık abi , ıslak elle tutunca elime pütürler ve boyası geliyor, bende deri kaplaymayı düşünüyordum, deriyi zımparalayınca o pütür kısım düzelirim acaba? Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 Süleyman Özer yazdı: Süper olmuş, eline saglık abi , ıslak elle tutunca elime pütürler ve boyası geliyor, bende deri kaplaymayı düşünüyordum, deriyi zımparalayınca o pütür kısım düzelirim acaba? Boyayı araştırdım. Deri Giyimde çalışan tanıdıklarım var. Onlara sordum. Herkes bu boyayı söyledi. Eskiden deri boyaları solvent bazlıymış. Şimdilerde deri giysi boyayanlar bu boyayı kullanıyormuş. Boya çıkması yapmazmış. Birisi diş fırçası ile, diğeri sünger ile sür dedi. İlk katı diş fırçası ile uyguladım, iz yaptı. Sonraki katları ayakkabı boya süngeri ile uyguladım. İzsiz, son derece düzgün boyama oldu. Sedef kaplamayı söktükten sonra, birazı benden kaynaklanan, birazı daha önceden olmuş ufak tefek zedelenmeler vardı. Önce 500 no. zımpara ile yüzey yemizliği yaptım. Nemli bez ile sildim. 1.kat boya sonrası 800 no. ile zımparaladım. 2.kat boyasından sonra tekrar zımparaladım. 3. kat sonrası zımparalamaya ihtiyaç duymadım. Toplamda 4 kat boyadım. Baştaki ufak tefek zedelenme izleri kayboldu. Maliyet Boya 7 TL, kargo 10 TL, zımpara 3 TL; toplam 20 TL. ve parça parça 3-4 gün zaman. Hiçte kötü durmadı. Başta deri kaplama yapayım dedim, maliyet 250 TL.den başlıyor. Simit kollarını açıkta bırakan dikmeli hazır deri kılıflar ucuz, ama estetik yoksunu. Bu nedenle "bi boyayım, eğer beceremezsem, olmazsa deri kaplatırım artık" düşüncesiyle boyadım. Antalya'nın sıcakları başladı. Şu ana kadar ele boya çıkması olmadı. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 Resimlere dönüp dönüp baktım. Çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık. Ben şu göğüsü sormak istiyorum kaça mal ettiniz yenimi aldınız ve bu konuda yardımınız olabilir mi? Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Güzel çalışma olmuş. Boya çok kalın olursa kırılıp, dökülme yapar deniliyor. Umarım dört kattan bir sorun çıkmaz. Üzerine badem yağı da sürüp, güneş görmeyen bir yerde bekletirseniz iyi olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Ellerinize sağlık, sonuç çok iyi olmuş. İnşallah uzun süre dayanır. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Fuat GÜVEN yazdı: Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık. Ben şu göğüsü sormak istiyorum kaça mal ettiniz yenimi aldınız ve bu konuda yardımınız olabilir mi? Ebay'de birkaç tane göğüs çerçevesini buldum. 25 - 40 € gibi fiyatlarda bulunuyor. Yurtdışında oğlum var, şunu al bana gönder dedim. Telefon ile konuşmuş, kiminin vida yerleri kırık, kiminin eksik parçaları olduğunu söyledi. Oralarda da hurdacılar bolca var. Gitti temiz bir tane hurda araçtan söktürdü, beraberinde sol ön kapı kilidi ve cam sıyırma fitillerini aldı. (Aracın tamamına 350 € fiyat vermişler...) Parçalara ne verdi bilmiyorum. Gönder dedim, gönderdi... Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Muhteşem Or yazdı: Ebay'de birkaç tane göğüs çerçevesini buldum. 25 - 40 € gibi fiyatlarda bulunuyor. Yurtdışında oğlum var, şunu al bana gönder dedim. Telefon ile konuşmuş, kiminin vida yerleri kırık, kiminin eksik parçaları olduğunu söyledi. Oralarda da hurdacılar bolca var. Gitti temiz bir tane hurda araçtan söktürdü, beraberinde sol ön kapı kilidi ve cam sıyırma fitillerini aldı. (Aracın tamamına 350 € fiyat vermişler...) Parçalara ne verdi bilmiyorum. Gönder dedim, gönderdi... Hocam elinize sağlık çok güzel görünüyor. Daha önce benzer uygulama bende yapmıştım. Yalnız boyanan yüzeyde pütürlük oldu, nokta nokta boya kalıntıları. Boyadıktan sonra orjinalindeki gibi pürüzsüz bir yüzey oluşmadı. Deri boyayı emmiyordu çirkin bir görüntü oluşturdu sonradan da boya çıkmaya başladı. Benim kullandığım ürün şu http://www.wolyturk.com/d-brillant-shine-75-ml-56.html Yorum bağlantısı
İdris Babacan 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Çok kaliteli bir sonuç almışsınız . ⭐⭐⭐⭐⭐ güle güle kullanın GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Adnan Çakır yazdı: Elinize sağlık sökmüşken hava yastığını da boyasaydınız bütünlük olurdu. Sani Gerşon yazdı: elinize sağlık. Adnan abi'ye katılıyorum, havayastığı da güzel bi boyayı haketmiş. Gösterge kırılganlığı kronik maalesef. Airbag kapağına kullanmış olduğu boya tutmazdı. İyiki boyamamış.Abi elinize sağlık süper olmuş. İşçilik gayet yerinde. Tebrikler...[emoji122] [emoji122] [emoji4] Yorum bağlantısı
Emre Gürkaynak 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Yalniz siyah cerceve cok guzel olmus, alinan bir site veya bir yer mi var acaba,bizde alsak. SM-T320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Dursun 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 abi benim alttaki deri yırtıldı ne tavsiye edersiniz, fiyat olarak güncel bilgisi olan varmı? yer ankara. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Mehmet Dursun yazdı: abi benim alttaki deri yırtıldı ne tavsiye edersiniz, fiyat olarak güncel bilgisi olan varmı? yer ankara. Deri kaplayanlar var, komple söküp yenilenmeli. 200-250 lira arası maliyeti olur. Adrese gelip yapan ustalar bile var.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mayıs 2016 Paylaş 15 Mayıs 2016 Herkese teşekkür ederim... Konu üzerinden epey zaman geçmiş. Antalya'da yakıcı sıcaklar başladı. Aracı güneşte yarım saat bırakın, direksiyonu tutmada zorlanacak derecede sıcak olmaya başladı. Boya, hala ele çıkmadı, ilk boyadığım gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts