Serkan Ünsalan 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 maşallah güzel araç güle güle kullanın 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Çok güzel maşallah. Güle güle, kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Maşallah, kazasız belasız kullanın inşallah Oğuzhan ve Adnan Çakır 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin. Ben bu arabanın datlısından datmadım haberiniz olsun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 (düzenlendi) Hey Maşallah ikinize de Oğuzhan. arabanın maşallahı var rabbim kaza bela vermesin inşallah. bu arada sende baya büyümüşsün uzun zaman oldu seni görmeyeli. sana maşallah. profil resmini hemen değiştirmelisin bence 14 Nisan 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Hayırlı olsun valla Adnan abi bir whatsapptan fotoları attı o kadar, konusu ne zaman açılacak diye bekliyorduk Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Hayırlı olsun.. Allah hata kaza göstermesin.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Hayırlı uğurlu olsun Adnan abi.Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin İnşallah. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Ohoooo Hem focus hem yeni kasa hem Tit-x birde Tekno paket Daha ne olsun ? Adnan abi Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın!!! Yorum bağlantısı
Yasir Baş 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Maşallah.. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın..Çok yakışıklı duruyor 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Baktım gördüm inceledim plakasınıda aldım ama beğenmedim İyi günlerde kullanın. Dizel ve sessiz olmayı başarabilmiş bir Ford 2 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Maşallah çok yakışıklı ve sert. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Baktım gördüm inceledim plakasınıda aldım ama beğenmedim İyi günlerde kullanın. Dizel ve sessiz olmayı başarabilmiş bir Ford Hayırlı olsun güle güle kullanın. Koceeli de arabalar Mert den soruluyor zahir 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Canım kardeşim Oğuzhan hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız cezasız ağız tadı ile binin inşallah. ilk etap ta spor pedal takımı değişimi ile ilk modifiye işlemine başlayabilirsin. Ayrıca araç hangi motor onuda belirtir misin Babana kalsa hiç konusu geçmeyecek. Tatlısını epey ekşınlı bi akşamda yedik Biz ne bir konu gördük nede bir tatlı yedik abi, bilmem anlatabiliyor muyum 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 Hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin. Ben bu arabanın datlısından datmadım haberiniz olsun. Abi istediğin tatlı olsun, Hemen ayarlayalım bi toplantı özel olarak Hey Maşallah ikinize de Oğuzhan. arabanın maşallahı var rabbim kaza bela vermesin inşallah. bu arada sende baya büyümüşsün uzun zaman oldu seni görmeyeli. sana maşallah. profil resmini hemen değiştirmelisin bence Amin abi çok teşekkür ederim,Evet abi çok uzun zaman oldu görüşmeyeli en kısa zamanda görüşmek isterim Audi'de çok yakışıklı Maşallah. Hayırlı olsun valla Adnan abi bir whatsapptan fotoları attı o kadar, konusu ne zaman açılacak diye bekliyorduk Teşekkürler abi Uzun bi aradan sonra açabildik konuyu,toplantıya seni de beklemişler ama gelmemişsin. Baktım gördüm inceledim plakasınıda aldım ama beğenmedim İyi günlerde kullanın. Dizel ve sessiz olmayı başarabilmiş bir Ford Emeklerin için çok teşekkürler abi D'nin yanına bi O bulamamışsın ama neyse 0 ı kabul ediyorum /> İlk çalıştığında her ne kadar Traktör gibi de olsa,izolasyonu başarılı Canım kardeşim Oğuzhan hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız cezasız ağız tadı ile binin inşallah. ilk etap ta spor pedal takımı değişimi ile ilk modifiye işlemine başlayabilirsin. Ayrıca araç hangi motor onuda belirtir misin Biz ne bir konu gördük nede bir tatlı yedik abi, bilmem anlatabiliyor muyum Çok teşekkürler abi.Hiç gerek yok abi spor pedal takımına araç hediyesi olarak Abi motor 1.6 TDCi 115 hp Manuel En kısa zamanda görüşmek üzere,canın sağolsun abi sen iste 3 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Teşekkürler abi Uzun bi aradan sonra açabildik konuyu,toplantıya seni de beklemişler ama gelmemişsin. Gelemedim malesef Oğuzhan bir dahaki sefere inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts