Uğur Kaya 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 akşam eve gelirken hararet birden sıfıra indi bu arada fan yüksek derecede çalışıyordu motor ışıgı yaktı stop edip gauge menüden baktığımda hararet 10 derecelerde gösteriyor fan sürekli çalışıyor du motor çalışır çalışmaz fan devreye giriyor 7 km bu şekil sürdük problemin kaynağı ne olabilir tamircim evden 15 km bu şekilde gitsem sıkıntı olur mu bu arada en son lpg filitresi değişti bi terlere ellenmiş olabilir mi Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 su var mı? su var sıkıntı yok yalnız 1 hafta önce antifiriz koydurdum lpg bağlantısından su eksiltiyordu Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 biraz önce tekrar çalıştırdım motor çalıştıktan hemen sonra fan yüksek devirle çalışmaya başlıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 iyi haber değildir vakit geçirmeden gösterin Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 iyi haber değildir vakit geçirmeden gösterin bu şekilde aracı servise kadar götürsek sıkıntı olur mu yoksa çekici mi çağırsak Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Termostat bozulmuş olabilir.Sıcaklık ölçümü doğru yapamıyor.O yüzden sürekli fan açıyor.Motor gereğinden fazla soğuk çalışır ve fazla yakar ancak aracın yürümesine etki etmez. Tabi bu benim tahminim o yüzden siz yinede aracı direk tamircinize çektirme yolunu deneye bilir veya tamircinizi aracın başına getirip bir kontrol ettirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Termostat bozulmuş olabilir.Sıcaklık ölçümü doğru yapamıyor.O yüzden sürekli fan açıyor.Motor gereğinden fazla soğuk çalışır ve fazla yakar ancak aracın yürümesine etki etmez. Tabi bu benim tahminim o yüzden siz yinede aracı direk tamircinize çektirme yolunu deneye bilir veya tamircinizi aracın başına getirip bir kontrol ettirebilirsiniz. müşürden olabileceğini söyledi usta şu an bakıyor Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 müşürden olabileceğini söyledi usta şu an bakıyor Geçmiş olsun, bende o şekilde tahmin etmiştim.Allahtan önemli bişey değilmiş. Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Geçmiş olsun, bende o şekilde tahmin etmiştim.Allahtan önemli bişey değilmiş. sağolasın inşallah müşürdür birazdan alıp takacağız bakalım 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 başınızı şişiriyorum ama üç parçacı aradım ikiside bu araçlarda fan müşürü olmadığını söyledi biri motor ısı müşürü olabilir dedi diğer ikiside fan resistansı veya fan beyninde problem olabileceğinden bahsetti fan müşürü var mı yok mu arafta kaldık Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 başınızı şişiriyorum ama üç parçacı aradım ikiside bu araçlarda fan müşürü olmadığını söyledi biri motor ısı müşürü olabilir dedi diğer ikiside fan resistansı veya fan beyninde problem olabileceğinden bahsetti fan müşürü var mı yok mu arafta kaldık Çağlar abi ne diyorsun? Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Çağlar abi ne diyorsun? ısı sensörü diye bir parça aldık 60 tl usta değişti birazdan almaya gideceğim test edip bakacağız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 ısı sensörü diye bir parça aldık 60 tl usta değişti birazdan almaya gideceğim test edip bakacağızinşallah çözülür Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 inşallah çözülür çözüldü mehmet hocam olay ısı semsörüymüş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 çözüldü mehmet hocam olay ısı semsörüymüş Gözünüz aydın. Yorum bağlantısı
Yücel Yücel 20 Ağustos 2021 Paylaş 20 Ağustos 2021 (düzenlendi) Kimsenin yolu sanayiye düşmesin. 97 ghia ov. araç, benim gençlerde, Ankara içi turlarken, komple su boşaltmış, 4 ay evvel motoru yenileyen ustaya bıraktık, sekmanlara varmadan kurtarırsak iyi. Bu gün gittiğimde bir kısım parçaları yanımdayken geldi, göz ucuyla manifold contasının etiketine baktım, 468 lira, Başkada bir şey yazmıyorum, tek tesellimiz malımıza gelmesi, daha kötü şeylere maruz kalmadık. Buna şükür 🙏 Sebep olarak, dikkatsizlik ve sert araba kullanmak diyorum, fan devreye girmemiş, müşür arıza yapmış, göstergeninde sadece hızına odaklanınca,sonuç maalesef bu. 🤷♂️ 20 Ağustos 2021 tarihinde Yücel Yücel tarafından düzenlendi İlave cümle için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts