Sarp D. Uygur 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 Arkadaşlar bir süredir aklımdaydı, bu akşam aracımın eski resimleri üzerinde amatörce bir çalışma ile aklımdaki fikri araca uyguladım. Sizce ön-arka tampon alt ekleri ile yan marşpiyelleri gövde rengine boyatmalı mıyım? Orjinali Boyanınca muhtemelen benzeyeceği hali Photoshop bilmiyorum ama bu akşam öğrendiğim kadarıyla bu kadar yapabildim kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 (düzenlendi) Bence bi kontrast olmalı, komple gri güzel durmuyor. Boyatmayın, zaten o yerler yolda gelen çamurun taşın en çok maaruz kaldığı yerler boyatsanız dahi çizilecektir. 10 Nisan 2016 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 (düzenlendi) bence boyatın ama arkada difüzörümsü bir yer kalsın. ben de fII hb için boya yaptıracağım, paint.net'te yapmıştım bir şeyler, bunun gibi: sedanda f3'te aşağı yukarı şunun gibi bir şeye tekabül eder dediğim şey: edit: orijinali: 10 Nisan 2016 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 Renk tutmaz Umut sonra göze daha çok batar.. Yorum bağlantısı
Teoman Sarac 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Cık olmaz bence Sarp. Orası hep tehlikeye maruz kalcak yer. Biyer Sürter sonra yine boyatmak ister 1 Yorum bağlantısı
Osman Tokdoğan 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 sonradan yapılan boyalar genelde pek sağlıklı olmuyor, profesyonel işçilik ise pahalıya gelecektir. arkadaşların dediği gibi mutlaka birşeyler değer ve boya atabilir. bırakın orijinal kalsın. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 (düzenlendi) Renk tutmaz Umut sonra göze daha çok batar.. o tehlike hep var tabi ama düz gride çok sıkıntı olmaz herhalde abi ya. edit: bizim araba için boyacı ustamla görüştüğümde ''gerektiği gibi yaparsam bir sıkıntı olmaz.'' demişti. 11 Nisan 2016 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Semih Güney 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Yanlar için ST yada sport paket marşpiyel alıp takabilir, arka tarafı ve ön tarafıda boyatıp öne bir lip atarsan çok güzel olur abi bence. Lip hem güzel gözükür hem boyayı bir miktar korur. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 Açıkçası Fluence makyajlı modellerde görünce biraz heves etmiştim. Alt tarafların tehlikeye maruz kalacağı malum o konuda hemfikiriz, boya ustası bir akrabam var, hani usta konusunda da sıkıntı yok, boyanın da kodu bellidir, gidip koduyla boyayı da temin edebiliriz sanırım.. Komple kit alıp monte etsem bana pahalıya denk gelir diye boyama işi daha mantıklı geldi ama boyacı abimle bi görüşeyim konuyu bakalım o ne diyecek... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Açık renklerde çok sırıtıyor,koyu renklerde tavsiye ederim,hatta kendi aracımda boyalı. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Bu sabah sıkışık trafikte şöyle bir baktım, çoğu arabanın yan marşpiyeller boyalı. Volvo, Citroen, Renault, Opel, Volkswagen birçok araçta da arka tampon eki boyalı sadece bir şerit halinde difüzör vs boyasız. Daha da gaza geldim Bir tek bizimkilerin yanları plastik gibi geldi resmen.. 1 Yorum bağlantısı
Samet Batmaz 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 Bir çok arkadaş var boyatan gördüm. Araç gayet güzel duruyor. Plastik astar boyasını iyi atarlarsa hiç bir sıkıntı olmaz. Renk farkı içinde boyattıktan sonra bi pasta cila yaptırırsanız renk farkı da olmaz bence 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 15 Nisan 2016 Yazar Paylaş 15 Nisan 2016 Acikcasi renk farki ve boya atmasi konusunda cok bir cekincem yok, dedigim gibi boyaci usta bizden, gereken neyse onu yaptiririm. Yalniz kendisiyle konustugumda yan marspiyelleri boyatmanin pek mantikli olmadigini soyledi. Arka tampon hallolur da yanlari boyayinca surekli ayak surtmesi zarar verecektir dedi. Diger turlu boyanin tutmamasi soz konusu degil ama ayak vurdukca muhakkak zedelenir dedi. Yanlar icin marspiyel eki, arka icin de boya dusunuyorum su an bakalim.. Bu arada makyajli focus 2 gordum bu aksam, onda da tamamen boyaliydi altlar.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 Fotolardan orjinal hali daha hoş göründü bana. 1 Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Bu benimde çok gözüme çarpıyor bu bendeki beyaz hani boya renginde sıkıntıda olmaz..boyatacam en sonunda sen karar verdiysen boyat kardeşim :-) Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Bu adı neyse yanların arkaların adı marşpiyel mi ne onları alsak ne kadara malolur acaba Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 Komple body kit 1000 lira civarında geziyor. Ben yanlar ve ön tarafa ek alıp arkayı boyatmayı düşünüyorum. Şu an en mantıklısı o olacak gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Focusun marspiyelleri neden siyah plastik yaptigini anlamis degilim zaten. Araci tamamen kesik gosteriyo. Govde renginde olsa cok daha estetik bir arac izlenimi verebilirdi fabrika. Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Boyatmak yada body kit almak yerine aklıma şu kaplamalar varya folyolar onlar geldi yapılsa olur mu acaba hemde az alacağımız için maliyeti çok düşük olur Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 28 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2016 Olur ama aracın rengini tutturma kısmında sıkıntı yaşanabilir. Bir de ön tarafta düzgün duracağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Harun_Tekin 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Öne yaptırmiyacam zaten öndeki tamponun altındaki parlak siyah yanlar ve arkalara yapılacak sadece buz beyazı bulmak lazım.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts