Ömer Türkşanlı 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hayırlı olsun kardeşim, ailede kalması çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Hayırlı olsun kardeşim, ailede kalması çok güzel Eyvallah, saolasın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Hayırlı uğurlu olsun çok doğru bir seçim olmuş.Kıymet bilene gitmesi çok güzel. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 Hayırlı uğurlu olsun çok doğru bir seçim olmuş.Kıymet bilene gitmesi çok güzel. Teşekkürler. Seçim keyfi yapıyorum bu aralar. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Hayırlı olsunSaolasın Abi.HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Hayırlı olsunSaolasın Abi.HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Saolasın Abi. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tamerciğim tapatalk imzanı kapatırmısın ? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2016 Tamerciğim tapatalk imzanı kapatırmısın ? Hımm. Tamamdır, anladım Abi. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Guzel olmus abi. Bi ara stepne yerinde krikonun resmini ceker misin babamin mondeo nunki yanlis duruyor sanki. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2016 Guzel olmus abi. Bi ara stepne yerinde krikonun resmini ceker misin babamin mondeo nunki yanlis duruyor sanki. Tabi ki, çekip gönderirim. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Sanirim aracin ilk alindigi gunu hatirliyorum.Serhan Abi Sabri Abiden bahsedince bi yazisinda jeton düştü. Güle güle kullan foto lazim ama ben anlamadim son halini. İlk gunku hali aklimda hala 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2016 Sanirim aracin ilk alindigi gunu hatirliyorum.Serhan Abi Sabri Abiden bahsedince bi yazisinda jeton düştü. Güle güle kullan foto lazim ama ben anlamadim son halini. İlk gunku hali aklimda hala Çok sağolasın. Bu aralar işler çok yoğun. En kısa zamanda çekimlerini yapıp yükleyeceğim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Guzel olmus abi. Bi ara stepne yerinde krikonun resmini ceker misin babamin mondeo nunki yanlis duruyor sanki. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 Bayram tatilinde İstanbul-İzmit-Yalova-Sakarya-Bolu Abant-Bursa-Balıkesir biraz gezme dolaşma sonucu 1700 km. civarı yol katettik. Kullanım otoban, şehir içi, virajlı asfalt köy yolları. Ara sıra 40' ı da geçtiğim olmuştur . İstanbul' a geldiğimde yol bilgisayarı 4,8 gösteriyordu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 değer müthiş ben 1.5 dizel era ile aynı değeri ancak yakalıyabiliyordum kasarsam eğer. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 değer müthiş ben 1.5 dizel era ile aynı değeri ancak yakalıyabiliyordum kasarsam eğer. Aracı ilk aldığım zamanlar şehirdışı 7 lt, şehiriçi 9 lt. civarlarıydı. Alıştıktan sonra şehiriçi 7, şehirdışı 4,5-5,5 lt. arası dolaşmaya başladım. Genel olarak sakin kullanırım, öyle aman aman çok da kasmam. Hızlı kullanmak istediğimde çekinmem. Sadece ilk kalkış ve hızlanma yavaş, sonrası zaten hep 120 km. hızla gidiyorum. Kurum oluşmasın diye de yüksek devir sabit gitmeyi de ihmal etmem. Yolda çok taciz edenler oluyor. Aracına göre davranıyorum. Güçlü bir araç ise çekinmeden gaza basıyorum, daha güçsüz bir araç ise, yol veriyorum. Rampa aşağı inişlerde bir üst vitese alıp araç süzülüyor. Rampa çıkışlarında da gaz pedalı sabit çıkıyorum, kolay kolay devirden düşmüyor düşer ise, vites küçültüp pedala abanmıyorum. Gaz pedalına turbo göstergesine bakarak basmaya çalışıyorum. Zaten neredeyse herhafta sonu İstanbul - İzmit arası giderim. 4 ayda 8 bin Km' ye yakın yol yapmışım. Araçta 225/40/18 lastikler var. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 mk3 2.0 tdci ford un en az yakan en seri ve en sesli motorudur.. her güzelin bir kusuru olmalı... 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 bu forumu gerçekten çok seviyorum.. hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 mk3 2.0 tdci ford un en az yakan en seri ve en sesli motorudur.. her güzelin bir kusuru olmalı...Evet ses konusu, Çağlar Abi bu konuyla ilgili de senden görüş alacağım. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 mk3 2.0 tdci ford un en az yakan en seri ve en sesli motorudur.. her güzelin bir kusuru olmalı...Big turbo big enjektör ve 230+ olunca km ye 1 tl yaktigi günleri hic unutamiyorum Çağlar abi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Eylül 2016 Yazar Paylaş 22 Eylül 2016 Güçte sıkıntı yok. Aynı zamanda yakıt ta yeterince ekonomik. Basarsan yakıyor ama, o da yine çok makul seviyelerde. En fazla 9-9,5 lt. gördüm şehiriçi denemeleriydi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts