Emre Gülşen 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Eyvallah saolasın Ali. Hala çaya geleceksin, ben artık gelmiyorum Ben tekim biliyosun çıkamıyorum . Ama her zaman beklerim 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Böyle temiz bir aracı foruma kazandırmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum ve alım esnasında desteklerini esirgemeyen Sabri abimede saygılarımı sunuyorum. Ardından hem Süha hem de Cüneyt kardeşlerimin de efsanevi dokunuşları sayesinde daha da bir harika olan ve şimdi de sizde daha da bir harika olacağına inandığım bu Mondeoyu güzel günlerde gönlünüzce kazasız belasız kullanın inşallah Tamer 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Böyle temiz bir aracı foruma kazandırmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum ve alım esnasında desteklerini esirgemeyen Sabri abimede saygılarımı sunuyorum. Ardından hem Süha hem de Cüneyt kardeşlerimin de efsanevi dokunuşları sayesinde daha da bir harika olan ve şimdi de sizde daha da bir harika olacağına inandığım bu Mondeoyu güzel günlerde gönlünüzce kazasız belasız kullanın inşallah Tamer Abicim çok teşekkürler. Şimdilik benim yapacaklarım sadece yapılanları korumaya çalışmak olacaktır. Az biraz temizlik sonrası binmeye devam. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Abicim çok teşekkürler. Şimdilik benim yapacaklarım sadece yapılanları korumaya çalışmak olacaktır. Az biraz temizlik sonrası binmeye devam. Ne mutlu, bu karayılan'a temizlik bile yeterli bence 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Araca yapılan ilk şey şu oldu... 2 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Hayırlı olsun, bütün gözler üzerinizde olacaktır.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Araca yapılan ilk şey şu oldu... En önemli dokunuş bu olmuş işte, taht olmadan olmaz Allah bağışlasın yiğenimizi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Hayırlı olsun, bütün gözler üzerinizde olacaktır.. Teşekkürler. Evet o konuda çok haklısın. Alışkın da değilim ama alışcaz artık. En önemli dokunuş bu olmuş işte, taht olmadan olmaz Allah bağışlasın yiğenimizi Amin Abi Allah razı olsun. Bazen kıskanıyorum onu çok konforlu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 mk3 ün; şu kronik sorunu henüz çözülememiştir... bundan sonra ne alınır? kAA tabi ki.. Hobi olarak.. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Yükledim bir fotoğraf maşallah yaldır yaldır 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Haftaiçi ve haftasonu biraz gezme, gazlama, aracı tanıma ve temizletme işlemleri Sağolsun arkadaşlarım sıraya girdi, trafik sigortasını üstlenen, koltukları temizleten, bırandasını da alan vs. vs. burdan hepsine tekrar teşekkürler. Kapıda hizmet uygulamasıyla koltuklar, tavan, taban, panzotlar, halı paspaslar ve bagaj birgüzel temizlendi. Eski halinden eser yok. Bir kere daha üzerinden hafif geçilecek. Fiyatını bilmiyorum, öğrenemedim. Ama kapı önüne gelinerek işlem yapılması harika. İstenilirse iletişim bilgilerini verebilirim. Bu ise benim için büyük sürpriz oldu. Ne yakar, ne eder derken şu tabloyla karşılaştım. Sonuç 270 km. ortalaması 5,6 İstanbul karma tüketim sık sık Boogeyman şahlandırıldı. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Maşallah Abi bu cengaver böyle yakarsa harika olur. Benim tahminim ve aldığım bilgiler şehiriçi 7-8 lt. gibiydi. Çok daha sıkışık trafik ne gösterecek bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Abi bu cengaver böyle yakarsa harika olur. Benim tahminim ve aldığım bilgiler şehiriçi 7-8 lt. gibiydi. Çok daha sıkışık trafik ne gösterecek bakmak lazım. Abi 6 lt de yaksa bu konfor için hiç birşey 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Abi 6 lt de yaksa bu konfor için hiç birşey 7-8 lt zaten kabulümdü. Bu rakamlar tamamen sürpriz oldu. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Hayırlı olsun, yanlız iyi bi yıkat arabayı eski sahipleri tehlikeli adamlar. (koltuklara içecek falan damlamıştır) O iş tamam abi Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Güzel günlerde kullan abi Yalnız o hoparlörler normalde de öyle görünür durumda mı? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Güzel günlerde kullan abi Yalnız o hoparlörler normalde de öyle görünür durumda mı? Hoparlörler Alpine ile değiştirildi. Alpine konikleri, kendi orjinal hoparlörlerine göre çok parlak. Fotoğrafı gece çekmiştim, telefonun flaşı patlayınca böyle göründü. Normalde görünmüyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 Haftasonu bir arkadaşımın Cold' una kaput kaplama yaparken, benim anhtarı da araya sığdırdık. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Haftasonu bir arkadaşımın Cold' una kaput kaplama yaparken, benim anhtarı da araya sığdırdık. parmak izini kopyaladım kanka 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hayirli ugurlu olsun cok guzel arac. Forumda kalmasi cok iyi olmus. Keyifle kullanin. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2016 parmak izini kopyaladım kanka İnkâr mı edeyim benim değil diye [emoji1] HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts