İçeriğe Yönlendir

The Boogeyman (Yeni Sahip)

Tamer Topaç

Recommended Posts

Ali Gürsoy

Eyvallah saolasın Ali. Hala çaya geleceksin, ben artık gelmiyorum :p

Ben tekim biliyosun çıkamıyorum . Ama her zaman beklerim  :flowers:  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Böyle temiz bir aracı foruma kazandırmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum ve alım esnasında desteklerini esirgemeyen Sabri abimede saygılarımı sunuyorum. Ardından hem Süha hem de Cüneyt kardeşlerimin de efsanevi dokunuşları sayesinde daha da bir harika olan ve şimdi de sizde daha da bir harika olacağına inandığım bu Mondeoyu güzel günlerde gönlünüzce kazasız belasız kullanın inşallah Tamer   :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Böyle temiz bir aracı foruma kazandırmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum ve alım esnasında desteklerini esirgemeyen Sabri abimede saygılarımı sunuyorum. Ardından hem Süha hem de Cüneyt kardeşlerimin de efsanevi dokunuşları sayesinde daha da bir harika olan ve şimdi de sizde daha da bir harika olacağına inandığım bu Mondeoyu güzel günlerde gönlünüzce kazasız belasız kullanın inşallah Tamer   :nazar:  :nazar:  :nazar:

Abicim çok teşekkürler. Şimdilik benim yapacaklarım sadece yapılanları korumaya çalışmak olacaktır. Az biraz temizlik sonrası binmeye devam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abicim çok teşekkürler. Şimdilik benim yapacaklarım sadece yapılanları korumaya çalışmak olacaktır. Az biraz temizlik sonrası binmeye devam.

Ne mutlu, bu karayılan'a temizlik bile yeterli bence  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Hayırlı olsun, bütün gözler üzerinizde olacaktır..  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Araca yapılan ilk şey şu oldu...

En önemli dokunuş bu olmuş işte, taht olmadan olmaz  :nazar: Allah bağışlasın yiğenimizi  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Hayırlı olsun, bütün gözler üzerinizde olacaktır..  :nazar:

Teşekkürler. Evet o konuda çok haklısın. Alışkın da değilim ama alışcaz artık.

En önemli dokunuş bu olmuş işte, taht olmadan olmaz  :nazar: Allah bağışlasın yiğenimizi  :)

Amin Abi Allah razı olsun. Bazen kıskanıyorum onu çok konforlu :f1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

mk3 ün; şu  kronik sorunu henüz çözülememiştir... bundan sonra ne alınır? :nazar:

kAA  tabi ki.. Hobi olarak..  :air_kiss:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Yükledim bir fotoğraf :good1:

maşallah yaldır yaldır  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Haftaiçi ve haftasonu biraz gezme, gazlama, aracı tanıma ve temizletme işlemleri :)

Sağolsun arkadaşlarım sıraya girdi, trafik sigortasını üstlenen, koltukları temizleten, bırandasını da alan  :nargile: vs. vs. burdan hepsine tekrar teşekkürler. Kapıda hizmet uygulamasıyla koltuklar, tavan, taban, panzotlar, halı paspaslar ve bagaj birgüzel temizlendi. Eski halinden eser yok. Bir kere daha üzerinden hafif geçilecek.

Fiyatını bilmiyorum, öğrenemedim. Ama kapı önüne gelinerek işlem yapılması harika.

İstenilirse iletişim bilgilerini verebilirim.

D2bngv.jpg

m6yvA0.jpg

Bu ise benim için büyük sürpriz oldu. Ne yakar, ne eder derken şu tabloyla karşılaştım. Sonuç 270 km. ortalaması 5,6 İstanbul karma tüketim sık sık Boogeyman şahlandırıldı.

E8dv9Z.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Maşallah  :good1:

Abi bu cengaver böyle yakarsa harika olur. Benim tahminim ve aldığım bilgiler şehiriçi 7-8 lt. gibiydi. Çok daha sıkışık trafik ne gösterecek bakmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi bu cengaver böyle yakarsa harika olur. Benim tahminim ve aldığım bilgiler şehiriçi 7-8 lt. gibiydi. Çok daha sıkışık trafik ne gösterecek bakmak lazım.

Abi 6 lt de yaksa bu konfor için hiç birşey   :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Abi 6 lt de yaksa bu konfor için hiç birşey   :good1:

7-8 lt zaten kabulümdü. Bu rakamlar tamamen sürpriz oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Hayırlı olsun, yanlız iyi bi yıkat arabayı eski sahipleri tehlikeli adamlar. (koltuklara içecek falan damlamıştır)

O iş tamam abi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Hayırlı olsun güle güle kullanın  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Güzel günlerde kullan abi  :nazar:

Yalnız o hoparlörler normalde de öyle görünür durumda mı?  :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Güzel günlerde kullan abi  :nazar:

Yalnız o hoparlörler normalde de öyle görünür durumda mı?  :unsure2:

Hoparlörler Alpine ile değiştirildi. Alpine konikleri, kendi orjinal hoparlörlerine göre çok parlak. Fotoğrafı gece çekmiştim, telefonun flaşı patlayınca böyle göründü. Normalde görünmüyor.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Haftasonu bir arkadaşımın Cold' una kaput kaplama yaparken, benim anhtarı da araya sığdırdık.

nM47M0.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Haftasonu bir arkadaşımın Cold' una kaput kaplama yaparken, benim anhtarı da araya sığdırdık.

parmak izini kopyaladım kanka :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Hayirli ugurlu olsun cok guzel arac. Forumda kalmasi cok iyi olmus. Keyifle kullanin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

parmak izini kopyaladım kanka :D

İnkâr mı edeyim benim değil diye [emoji1]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...