Tamer Topaç 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, Çok uzun süredir gerek iş gerekse de, diğer sebeplerden forumumuzda aktif olamıyordum. Bu durum için tüm arkadaşlardan özür dilerim. Bir süre önce araç değiştirme kararı aldım. Amaç emektar Fiestayı verip, tasarımını çok sevdiğimden MK III Mondeo almaktı. Birkaç aracı inceledikten sonra, hepimizin bildiği forumumuzdan Cüneyt' in Mondeo' sunda karar kıldım ve kendisiyle yaptığımız bir iki görüşme sonunda Fiestayı da satmadan aracı aldım. Buradan da tekar tekrar Cüneyt' e ve danıştığım bana vakit ayıran tüm arkadaş abilerime teşekkür ediyorum. Hepimiz bildiğimiz için aracı tanıtmaya gerek duymuyorum. Eğer bulursam ki çok zor görünüyor araca yapılacak şeyleri paylaşırım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Cümleten hayırlı kandiller... Süha ve Cüneyt' in araca yaptığı bazı modifiyeler, http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264087-mondeo-mk3-ebc-spor-disk-modifiyesi/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/274736-mondeo-mk3-büyük-intercooler-uygulaması/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/274338-the-boogeyman/?view=findpost&p=2754991 Düzenleme; Fotoğraf yüklenmiştir. :nazar: 1 Kasım 2016 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 24 Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayırlı olsun. Çok hoşuma giden bir araçtı. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin. aracı biliyoruz da bari bi iki resim atsaydınız 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Tamercim hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile. Sanmıyorum bu araç gibi araç Türkiye de başka olsun 2 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Guest Yunus Gökhan Ay 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Abi hayırlı olsun güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayırlı olsun. Forumdan araba almak ayrı bir güzel olsa gerek Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Tamer Hayirli olsun Tanıdık bildik araç almak ve bu araç forumda iyi kullanıcıların tercih ettiği kullandığı bir araç sa tadından yenmez rabbim kaza bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayırlı olsun, yanlız iyi bi yıkat arabayı eski sahipleri tehlikeli adamlar. (koltuklara içecek falan damlamıştır) 5 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayırlı olsun Tamer,efsane bir makina kesinlikle. Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayırlı olsun Tamer, 4. Kuşaktan forum aracı oldu bu güzel Boogeyman. Serhan abi. Süha Cüneyt Ve sen. Kazasız belasız güle güle kullan inşallah. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 her iki tarafada hayırlı olsun, xenonları yeter 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayirli olsun tekrardan cok sevindim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayırlı olsun, forum mondisi oldu bu da, maşallah Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayırlı olsun canavarın forumda kalmasına sevindim... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Hayırlısı olsun. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts