İçeriğe Yönlendir

Japon Arabası Alsam Pişman Olurmuyum?

Bora Yetkin
Çözüme git Servet Aydın tarafından,

Recommended Posts

Misafir

Japon derken kasıt Toyota ise pişman olmazsınız. Benim sanayide en az gördüğüm özel servis Toyota özel servisleridir. Daha mı az arıza yapıyor nedir?

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

mazda skyactiv tavsiye etmem otopark sitesinde incelemesi vardı, yakıt odaklı ama sürüş zevkinden odun vermişler sanırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Mazda 3 lerin alt yapısı Focus zaten, Hondaların motorları ve şanzumanları başarılı ancak performans olarak biraz geride kalıyorlar bence. İkisinde de servis ve parça problemi yaşamazsınız,  Honda zaten başarılı Mazda da eski Mazda değil..

Performans derken? Yeni civic dizeller 120hb, benzinliler 177hp. Eğer ki 2.0 dizel yada type r ye göre performansları düşük olacak dediyseniz haklısınız.

Honda da hersey 10 numara olacak bu yeni civiclerde ama tek bir şey bana göre yine vasat kalacak. O da ses yalıtımı. Ben müzik açık giderim diyorsanız civicleri bekleyin derim.

işin içinde ötv yoksa dizel 1.6 dsg passat yada a3 sedan alın. sizin açınızdan 5 sene sonra kaybınız az olur.

Güzel bir yorum olmuş, düşünülebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

2 sayfa yorumları okudum ve hiçbirini almamaya karar verdim. Bir adet akbil alın her araç sizin....:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

100 bin verin cx3 power sense alın. Yaşam alanı yeterli. Teknoloji yumağı. 6000 d.d. Dizel motoru var. Yola yapışması mükemmel, tüketim şehir içi 6-7 litre şehir dışı 5 litre.

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Yeni Astra düşünürdüm dizel otomatik sunan en uygun ve başarılı C segmenti bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

Yeni Astra düşünürdüm dizel otomatik sunan en uygun ve başarılı C segmenti bence.

A7NXB0.jpg superb düşünmez misiniz ?

A7NXB0.jpg superb düşünmez misiniz ?

Hocam bu araba epey buyuk,hatchback bana daha uygun olacak.bu kadar buyuk olacaksa zaten qashqai ye yonelebilirim.Ama onceki yorumlarda da bahsettigim gibi dsg ile ilgili o kdr bilgi kirliligi var ki kimi al kimi uzak dur diyor emin olamadigim icin dogus gurubuna pek elim gitmiyor.

Donanim olarak focustan artılari var ama burasi dahil birkac forumda astra yerine focus tercih edildi.

100 bin verin cx3 power sense alın. Yaşam alanı yeterli. Teknoloji yumağı. 6000 d.d. Dizel motoru var. Yola yapışması mükemmel, tüketim şehir içi 6-7 litre şehir dışı 5 litre.

Toyota kadar yaygin olsaydi keske mazda bayi ve servis ağı.hic dusunmezdim..

2 sayfa yorumları okudum ve hiçbirini almamaya karar verdim. Bir adet akbil alın her araç sizin....:D

Derr yok tasa yok aslinda en iyisi akbil olurdu☺
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Bora Yetkin
(düzenlendi)

Japon derken kasıt Toyota ise pişman olmazsınız. Benim sanayide en az gördüğüm özel servis Toyota özel servisleridir. Daha mı az arıza yapıyor nedir?

Auris,corolla,avensis kullandim ve beni hayal kirikligina ugratti malesef ic mekani hic sevmedim.zevk meselesi.

Sorun çıkaran arabanın servisi bol olur :)

Şunu da soylemem lazim.Ben arabayi satmak icin almiyorum 2.eli filan dusunmedim hic.sadece marka guven versin istiyorum.yoksa mazda sorun cikartmiyor zaten lafini cok duyuyorum. tarihinde Bora Yetkin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Performans derken? Yeni civic dizeller 120hb, benzinliler 177hp. Eğer ki 2.0 dizel yada type r ye göre performansları düşük olacak dediyseniz haklısınız.

Honda da hersey 10 numara olacak bu yeni civiclerde ama tek bir şey bana göre yine vasat kalacak. O da ses yalıtımı. Ben müzik açık giderim diyorsanız civicleri bekleyin derim.

Güzel bir yorum olmuş, düşünülebilir.

yalıtım konusunda ciddi çalışma var.

2010 kasada ile 2012 kasanın arasında da ses yalıtımı bariz farklıydı.

Bunda dahada iyi olacak.

Tabii her ne kadar olursa olsun,bazı araçlar kadar olamaz yalıtım malesef.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

100 bnili bütçede cx3 4x4 otomatik 1.5 tdi... daha ne olsun :dance3:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Kendine yandaş mı arıyon abi [emoji1]

F3 ve 3.5 iç mekan bana ferah gelmiyor. Sıfır alacak olsam focus almazdım. Şu anki f2 bile daha ferah hissettiriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Donanımda oynama yaparak rakam aşağı çekilse. Güncel focus çok güzel oldu. 

Diğerleri olabilir ama kaşkay'a japon gözü ile bakmayın derim. Kendisi gösterişli bir daçya'dır. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

yalıtım konusunda ciddi çalışma var.

2010 kasada ile 2012 kasanın arasında da ses yalıtımı bariz farklıydı.

Bunda dahada iyi olacak.

Tabii her ne kadar olursa olsun,bazı araçlar kadar olamaz yalıtım malesef.

Aklıma bu sahne geldi. Sene olmuş 2016 benim arabanın kapısında incecik poşet gibi bi yalıtım malzemesi var. :)

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Bence hiç tereddüt etmeden alın, çünkü aynı ayarda arabaların fiyatları haddinden fazla. mazdayı pek bilmem ama honda mekanik olarak sağlam bir marka

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

Diğerleri olabilir ama kaşkay'a japon gözü ile bakmayın derim. Kendisi gösterişli bir daçya'dır.

Biraz acarmisiniz bu soylediginizi?
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Artık hiç kötü araba kalmadı gerçi ama konfor olarak uzak doğulular hiçbir zaman almanların yerini tutamaz ama focusa 100 kağıt verilirmi orasıda ayrı bir mevzu o paraya ne arabalar var hemde ne arabalar

Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

Artık hiç kötü araba kalmadı gerçi ama konfor olarak uzak doğulular hiçbir zaman almanların yerini tutamaz ama focusa 100 kağıt verilirmi orasıda ayrı bir mevzu o paraya ne arabalar var hemde ne arabalar

Alternatifiniz nedir focus'a peki?
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Biraz acarmisiniz bu soylediginizi?

Uzun bir süre Dacıa Lodgy kullandım. Geçtiğimiz günlerde makyajlı kasa kaşkay kullanan aynı zamanda Dacıa Sandero aahibi olan arkadaşımın ''şürüş karakteri aynı benim araba'' sözü ile dış görünüşü oldukça hoşuma giden kaşkay'ı test etmeyi aklıma koydum. Bir hafta sonu Bursa'da iken test etme şansını buldum ve arkadaşımın ne demek istediğini kaşkay'ı test ettikten sonra bilhassa öğrenmiş oldum. Renault-Nissan iştiraki meyvelerinden biri olan kaşkay olması gerektiği gibi idi. Renault ve Dacıa'dan esintiler taşımaktaydı.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kaşkay otomobil, duster arazi aracı. Altları bambaşka
Yorum bağlantısı
Bora Yetkin

Dizel kuga da gelecek diye duymustum ama zamanini bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Kaşkay otomobil, duster arazi aracı. Altları bambaşka

Ahali anlamadı ki. 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Alternatifiniz nedir focus'a peki?

jetta elantra i30 golf hangi sınıf bakıyorsunuz tam bilmiyorum ama Süperb B8passat vs vs ve yeni tiguan bana göre bu araçların hepsi focustan daha güzel ve daha iyi özellikle şu sıralar yeni elantraların fiyatı çok çok ucuz bakmanızı tavsiye ederim
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...