Sertaç Karginer 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Elinize sağlık güzel olmuş[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Emin YILMAZ 2 Eylül 2016 Paylaş 2 Eylül 2016 Merhabalar, Ne zaman veriyorsunuz göstergelerimizi ? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 2 Eylül 2016 Yazar Paylaş 2 Eylül 2016 Merhabalar, Ne zaman veriyorsunuz göstergelerimizi ? Kargo sizi bulamamış muhtara bırakmış Yorum bağlantısı
Burak Fidan 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Enfes olmuş elinize sağlık. Kilometre saatini yerinden çıkardınız mı? Ben eve götürüp temizlemek istedim ama arkadan kablolar tutuyor çıkaramadım. Arkasında ki soketler kırılır diye zorlamak istemedim. Münir hocam km sayacının arkasında iki soket var. birisini sarı bi çerçeve tutuyor soket kolay çıkmasın diye diğeri ise km teli bağlantısı toplam 2 tane. benim sarı parça kırıkmış soketi çekince hemen çıktı sarı parçayı tamir ettim geri takarken. gelelim km teli bağlantısına. km telinin beyaz bi soketi var onu kendinize çekip düz bi kısmı var onu bastırdığınızda tırnaktan kurtuluyor. fotosunu bile çekmiştim unutmayayım diye ama kim bilir nerede fotosu. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Kilometre saatini söktüm yerinden bir kaç santim dışarı çıktı. El bile girmiyor, arkadan kabloların tuttuğu belliydi. Bir arkadaş motor tarafından sökülecek km teli yazmıştı. Araç satıldı, artık Mondeo'nun kini sökeriz. Bilgi için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Burak Fidan 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 (düzenlendi) Kilometre saatini söktüm yerinden bir kaç santim dışarı çıktı. El bile girmiyor, arkadan kabloların tuttuğu belliydi. Bir arkadaş motor tarafından sökülecek km teli yazmıştı. Araç satıldı, artık Mondeo'nun kini sökeriz. Bilgi için teşekkürler. hayırlısı olsun hocam... mondeo mu? KA mı? zor soru ? edit: evet el çok girmiyo parmak giriyor ben de parmaklan hallettimdi. motor kısmından teli boşlamadım. 22 Eylül 2016 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Teşekkür ederim. Ka'nın yeri apayrı, ilk göz ağrım. İhitiyaçlar değişti Mondeo cazip geldi. Şimdi ilk aracımı alıyor olsam, gene gider Ka alırım. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 23 Eylül 2016 Yazar Paylaş 23 Eylül 2016 Teşekkür ederim. Ka'nın yeri apayrı, ilk göz ağrım. İhitiyaçlar değişti Mondeo cazip geldi. Şimdi ilk aracımı alıyor olsam, gene gider Ka alırım. Mondeoya yapacak iş daha çok 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Valla çok, yeni araba yeni projeler. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Mart 2017 Yazar Paylaş 6 Mart 2017 Eklemelere devam.Son olarak Focus göstergesinden ibre söküp Ka ya montajını tamamladım.İbre ışıklandırmasına başladım alan dar ve ışıklandırmaya müsait yapılmamış.Ama yola çıktım bir kere yapacağım 5 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 Mart 2017 Paylaş 10 Mart 2017 hocam tebrik ederim, çok zevkli bir çalışma olmuş. fabrikasyon gibi duruyor... gösterge kalibrasyonlarını bozmamak için ne yapıyorsunuz? bu işin en öenmli kısmı bu olsa gerek Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Mart 2017 Yazar Paylaş 10 Mart 2017 hocam tebrik ederim, çok zevkli bir çalışma olmuş. fabrikasyon gibi duruyor... gösterge kalibrasyonlarını bozmamak için ne yapıyorsunuz? bu işin en öenmli kısmı bu olsa gerekHız göstergesi kalibrasyon gerektirmeden oluyor.Benzin önce biraz saçmalıyor sonra içindeki benzin durumuna göre birkaç kez yerine getirmeniz gerekiyor düzeliyor ibreler harika olmuşSağol abi.Işıklandırmadan sonra daha da güzel olacak Yorum bağlantısı
Musa Değerli 11 Mart 2017 Yazar Paylaş 11 Mart 2017 12 saat önce, Osman Ünal2 yazdı: Elinize sağlık Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 11 Mart 2017 Yazar Paylaş 11 Mart 2017 yine süper olmuş [emoji4] Bitmedi daha ışıklandırmasız henüz tam sevemedim.Yanar döner maviyi bir göreyim hele 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 10 dakika önce, Musa Değerli yazdı: Bitmedi daha ışıklandırmasız henüz tam sevemedim.Yanar döner maviyi bir göreyim hele beklemedeyiz merkez Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 Her sabah bu konuya bakmadan çay içmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 5 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Her sabah bu konuya bakmadan çay içmiyorum bu konu ve vites konsolu nasıl olacak merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts