Hüseyin Akyol 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Emeğin karşılığı güzel olmuş, güle güle iyi günlerde kullanın. Harika olmuş Yorum bağlantısı
Musa Değerli 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Aslında montaj harici bir emek yok Sağolun Yorum bağlantısı
Yasir Baş 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Valla dehşet ötesi olmuş..Herkes gibi benim de başım döndü.. Ellerinize sağlık..Takipteyim.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 (düzenlendi) Hocam üretin her marka model olur inşallah tabi ilk önce ford serilerinden olsun Mesela f1 focusa. 4 Nisan 2016 tarihinde Emre Demir 48 tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Şentürk 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Montajı kolay ve kullanışlı bir ürün.Tek problemi her gören KA sahibi selektör korna yapıp camı aç camı işareti yapıyor Önümüzdeki aydan itibaren üretmeye başlıyorum bunu diğer markalardan çok talep var. Güle güle kullanın. Fakat üretme kısmını anlayamadım. Göstergeler tahmin ettiğim üzere ve üzerinde yazdığı gibi "Moman" üretimi. Polonyalı bir firma ve bir çok araç için indiglo kadran üretiyorlar. Linki de http://moman.pl/eu/ford-ka-(1996---2006),137,112.html İsteyen girsin ve kendi aracına göre kadran baksın. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Elinize sağlık, sonuç çok iyi olmuş. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 Nisan 2016 Yazar Paylaş 5 Nisan 2016 Güle güle kullanın. Fakat üretme kısmını anlayamadım. Göstergeler tahmin ettiğim üzere ve üzerinde yazdığı gibi "Moman" üretimi. Polonyalı bir firma ve bir çok araç için indiglo kadran üretiyorlar. Linki de http://moman.pl/eu/ford-ka-(1996---2006),137,112.html İsteyen girsin ve kendi aracına göre kadran baksın. Eyvah o kadar saklamama rağmen yakayı ele vermişim :-) Üretmek kısmını anlamamak farklı,bunlar moman herkes girsin kendine gösterge baksın demek farklı şeyler.Anlamadığınız için detaya girmeyeceğim. Yorum bağlantısı
Tahsin Erdoğan 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Güle güle kullanın. Fakat üretme kısmını anlayamadım. Göstergeler tahmin ettiğim üzere ve üzerinde yazdığı gibi "Moman" üretimi. Polonyalı bir firma ve bir çok araç için indiglo kadran üretiyorlar. Linki de http://moman.pl/eu/ford-ka-(1996---2006),137,112.html İsteyen girsin ve kendi aracına göre kadran baksın. İyi tespit, üzerinde marka olan bişeyi üretmek [emoji1] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Bu göstergeler dehşet ötesi. Ben de mondeo için siparişimi vermiştim. Özel tasarım olduğu için bekliyorum hala gelmesini. Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Bu göstergeler dehşet ötesi. Ben de mondeo için siparişimi vermiştim. Özel tasarım olduğu için bekliyorum hala gelmesini. Güle güle kullanın... Özel derken 2007 olanlar sanırım Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Özel derken 2007 olanlar sanırımHem 2007 hem de şahsa münhasır. 2006 ile karışmasın diye tembihledim sıkı sıkı. Ondan bekliyorum hala... 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Nisan 2016 Yazar Paylaş 6 Nisan 2016 Bu göstergeler dehşet ötesi. Ben de mondeo için siparişimi vermiştim. Özel tasarım olduğu için bekliyorum hala gelmesini. Güle güle kullanın... Sağolun.Malesef Sadece StreetKa lara configurator seçeneği koymuş.Ka lar için beğenmesem de bu seçenek vardı.Malzemeye bakarken ne kullanmış diye kendim yapmaya karar verdim.Bunu da öylesine bağladım tasarımları uyduruk olmuş Ka için 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 bu şekilde birşey yapıyorum Çok şık ve güzel bize de yapsanız[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Nisan 2016 Yazar Paylaş 6 Nisan 2016 Işık olayını nasıl çözeceksiniz? Aynı soft ışığı kullanacağım fakat araya dimmer koyup gerektiği kadar açacağım ışığı Moman bunu koymamış mesela Çok şık ve güzel bize de yapsanız[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Ana şekil bu fakat hergün bir yerini değiştiriyorum.Nihayi şeklini alana kadar değişecek bayağı 2 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 bu şekilde birşey yapıyorum Lütfen bir an önce seri üretime geçin. İlk müşterisi benim. 2 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Nisan 2016 Yazar Paylaş 6 Nisan 2016 Lütfen bir an önce seri üretime geçin. [emoji3] İlk müşterisi benim. Vaay iyi yere dükkan açmışım 2 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Vaay iyi yere dükkan açmışım Siz dükkanı açın yeri mühim değil, ürün çeşidi artarsa onlarca talep olacağına eminim. İğneleri de unutmayın lütfen yapılmışken. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Nisan 2016 Yazar Paylaş 6 Nisan 2016 Siz dükkanı açın yeri mühim değil, ürün çeşidi artarsa onlarca talep olacağına eminim. İğneleri de unutmayın lütfen yapılmışken.Benim kendime yapacağımda iğnelerin önünde kapı uyarı ışığı olacak şekilde tasarladım meekezdeki Ka nın kapılardan açık olan yanacak :)O yüzden iğne yerleri görünmüyor Benim kendime yapacağımda iğnelerin önünde kapı uyarı ışığı olacak şekilde tasarladım meekezdeki Ka nın kapılardan açık olan yanacak :)O yüzden iğne yerleri görünmüyor Ayrıca şaka bir yana seri üretim filan değil 3-5 tane eğlencelik üreticem. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts