İçeriğe Yönlendir

Ka - İndiglo Gösterge Ve Saat

Musa Değerli

Recommended Posts

Musa Değerli
(düzenlendi)

743490b08e6935e545331ce308bbda82.jpgb49d45daa05e59eaa2e91cb793734b27.jpg6251bd551deb216a1de4803ca5f11f7f.jpg6622a50724140e1dbe1ade231423d23a.jpg028b4fd6728c98c4c0383c28dd0c5266.jpg

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 24
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Montajı kolay ve kullanışlı bir ürün.Tek problemi her gören KA sahibi selektör korna yapıp camı aç camı işareti yapıyor

Önümüzdeki aydan itibaren üretmeye başlıyorum bunu diğer markalardan çok talep var.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Çok güzel fakat Çağlar abinin görmemesi lazım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Şimdiki takıntım far açık uyarısını Bmw ring ring sesi ile değiştirmek :)

Yorum bağlantısı
Emre Demir

Maşallah güzel ayrıntı isterük daha bol resim isterük 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Harika görünüyor gerçekten  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Maşallah güzel ayrıntı isterük daha bol resim isterük

Daha ayrıntılı nasıl birşey isterseniz o fotoyu çekeyim.Sistemin kendisinde ayrıntı yok basit parklara bağlanan 2 kablo bir dağıtıcı :-) başka birşey yok
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Daha ayrıntılı nasıl birşey isterseniz o fotoyu çekeyim.Sistemin kendisinde ayrıntı yok basit parklara bağlanan 2 kablo bir dağıtıcı :-) başka birşey yok

Işık kısma ayarı var mıdır?

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Ayarı yok .Işık yumuşak ama araya bir dimmer koymayı da düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Nefisss :wub: detay alsak??

e3a1d46ee2014c4cd75167ee9ab81522.jpg Bütün malzeme bu ibreleri söküp bunu monte ediyorsunuz.Tabi sisteme kendimce eklemeler yapacağım ibreleri fluoresan boya ile boyayıp gösterge içine uv led monte edeceğim ibreler ışıl ışıl olacak.Göstergeden sigorta kutusuna kablo kolay alınıyor.saatten de bir teli kılavuz yapıp gösterge arkasında tüm panelleri birleştirdim.Çok kolay oldu

Tabi şimdi göstergeler böyle olunca teyp sönük kaldı :) Masraf çıktı durduk yere

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Bu arada Ka da devir göstergesi yok mu?

Yok :) O yüzden asıl düşüncem komple göstergeyi revize etmek.Sistem basit araya herşey eklenebilir.
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Enfes olmuş elinize sağlık. :bravo: Kilometre saatini yerinden çıkardınız mı? Ben eve götürüp temizlemek istedim ama arkadan kablolar tutuyor çıkaramadım. Arkasında ki soketler kırılır diye zorlamak istemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Enfes olmuş elinize sağlık. :bravo: Kilometre saatini yerinden çıkardınız mı? Ben eve götürüp temizlemek istedim ama arkadan kablolar tutuyor çıkaramadım. Arkasında ki soketler kırılır diye zorlamak istemedim.

Motor kısmından kilometre telini serbest bırakmak gerekiyor sanırım.Denemedim daha.Ama yakında onu ds deneyeceğim
Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Güzel uygulama ellerinize sağlık. Zamanında uno aracıma indiglo uygulaması yapmıştım, ibreleride kırmızı oje ile boyamıştım ve çok güzel olmuştu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...