Musa Değerli 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 (düzenlendi) 9 Şubat 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 24 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Montajı kolay ve kullanışlı bir ürün.Tek problemi her gören KA sahibi selektör korna yapıp camı aç camı işareti yapıyor Önümüzdeki aydan itibaren üretmeye başlıyorum bunu diğer markalardan çok talep var. 8 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Çok güzel fakat Çağlar abinin görmemesi lazım 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Şimdiki takıntım far açık uyarısını Bmw ring ring sesi ile değiştirmek Yorum bağlantısı
Emre Demir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Maşallah güzel ayrıntı isterük daha bol resim isterük 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Maşallah güzel ayrıntı isterük daha bol resim isterükDaha ayrıntılı nasıl birşey isterseniz o fotoyu çekeyim.Sistemin kendisinde ayrıntı yok basit parklara bağlanan 2 kablo bir dağıtıcı :-) başka birşey yok 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Daha ayrıntılı nasıl birşey isterseniz o fotoyu çekeyim.Sistemin kendisinde ayrıntı yok basit parklara bağlanan 2 kablo bir dağıtıcı :-) başka birşey yok Işık kısma ayarı var mıdır? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Ayarı yok .Işık yumuşak ama araya bir dimmer koymayı da düşünüyorum Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Nefisss detay alsak?? Bütün malzeme bu ibreleri söküp bunu monte ediyorsunuz.Tabi sisteme kendimce eklemeler yapacağım ibreleri fluoresan boya ile boyayıp gösterge içine uv led monte edeceğim ibreler ışıl ışıl olacak.Göstergeden sigorta kutusuna kablo kolay alınıyor.saatten de bir teli kılavuz yapıp gösterge arkasında tüm panelleri birleştirdim.Çok kolay oldu Tabi şimdi göstergeler böyle olunca teyp sönük kaldı Masraf çıktı durduk yere 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Bu arada Ka da devir göstergesi yok mu? 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Bu arada Ka da devir göstergesi yok mu?Yok O yüzden asıl düşüncem komple göstergeyi revize etmek.Sistem basit araya herşey eklenebilir. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Enfes olmuş elinize sağlık. Kilometre saatini yerinden çıkardınız mı? Ben eve götürüp temizlemek istedim ama arkadan kablolar tutuyor çıkaramadım. Arkasında ki soketler kırılır diye zorlamak istemedim. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Enfes olmuş elinize sağlık. Kilometre saatini yerinden çıkardınız mı? Ben eve götürüp temizlemek istedim ama arkadan kablolar tutuyor çıkaramadım. Arkasında ki soketler kırılır diye zorlamak istemedim.Motor kısmından kilometre telini serbest bırakmak gerekiyor sanırım.Denemedim daha.Ama yakında onu ds deneyeceğim Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Güzel uygulama ellerinize sağlık. Zamanında uno aracıma indiglo uygulaması yapmıştım, ibreleride kırmızı oje ile boyamıştım ve çok güzel olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Elinize sağlık çok güzel görünüyor... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts