İbrahim Halil Geloğlu 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Sigortasız noter satışı gerçekleştiriliyor mu? Sigortasız satış yapılabiliyorsa, satıştan önce 1 yıldır sigortasız olan aracın gecikme cezası noter satışından sonraki sahibine eklenir mi? İnşallah sorunu anlatabilmişimdir. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Sigorta yaptırmadan satış yapılamaz diye biliyorum Yorum bağlantısı
Onur Doğan 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Babam için kendi üzerime araç almıştım, yanliş hatirlamiyorsam 1 ay sonra aracın satışını babamin üzerine verdim ve bu surede sigorta yapmamistim, satışta herhangi bi sorun olmamıştı Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Babam için kendi üzerime araç almıştım, yanliş hatirlamiyorsam 1 ay sonra aracın satışını babamin üzerine verdim ve bu surede sigorta yapmamistim, satışta herhangi bi sorun olmamıştı1 ay araç sigortasız durabiliyor yasal bir durum o süre içinde satmışsınızdır Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 (düzenlendi) ben aracımı aldığımda da sigortası yoktu. bir sorun olmadı. ama şunu da eklemek istiyorum, aldığınız araçta sigorta yok ise o şekilde trafikte yakalanırsanız sorumluluk size ait oluyor. yani noterde işinizi hallettikten sonra hemen sigorta yaptırmanız lazım. 2 Nisan 2016 tarihinde Mustafa Karaca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Bir arkadaşım istanbulda ehliyetsiz sigortasız bilfiil 2 sene araç sahibi oldu ve işe havalimanına yaklaşık 40 km gitti geldi o arabayla. Satarken de sigorta yaptırmadı araç satıldı gitti. Hatta ehliyeti olmadığını bilmiyordum, beni ziyarete geldiğinde de benim arabayı hep o sürdü. 2 senede 2 kez geldi hiç fark etmedim. Ama hayatının riskini almış eleman o da ayrı bir boyut.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Sigorta yapılmadan satış yapılır. Geçmiş süre alıcıyı bağlamaz. Satışa engel olan muayenedir. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Bilgiler için teşekkür ederim. 5000 tl lik araca 1500 tl lik sigorta yaptırmayacağım. Arasıra internet sitelerinden teklif alacağım. Şayet makul bir fiyat çıkarsa yaparım. Gerekirse küçük şehir plaka değişikliği yapacagım. Her şeyi göze alıp sigortasız binecem. Riskli ama o riski göze almayı kafaya koydum. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Eninde sonunda o sigorta yapılacak. Satışından önceki bütün borçlar sizi bağlar. Her zaman karşınıza çıkar. Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Bilgiler için teşekkür ederim. 5000 tl lik araca 1500 tl lik sigorta yaptırmayacağım. Arasıra internet sitelerinden teklif alacağım. Şayet makul bir fiyat çıkarsa yaparım. Gerekirse küçük şehir plaka değişikliği yapacagım. Her şeyi göze alıp sigortasız binecem. Riskli ama o riski göze almayı kafaya koydum. Sigorta sizin aracinizdan ziyade karsi tarafa vereceginiz maddi-bedeni zararlar icin yapiyorsunuz. Bence 1500 liralik sigorta icin riske girmeye degmez. Allah esirgesin ,adi ustunde: kaza... Ne zaman,ne sekilde olacagini kestiremeyiz... Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Sigorta sizin aracinizdan ziyade karsi tarafa vereceginiz maddi-bedeni zararlar icin yapiyorsunuz. Bence 1500 liralik sigorta icin riske girmeye degmez. Allah esirgesin ,adi ustunde: kaza... Ne zaman,ne sekilde olacagini kestiremeyiz... Bunların bilincindeyim. Göze aldıgımı belirttim. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 plaka değişikliği yaparsanız arac sigortali bile olsa trafik tescil yeni sigorta yapılmadan plaka işlemlerini yapmıyor ama noterde plaka değişikliği istenmezse durum ne olur bilmiyorum Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Eninde sonunda o sigorta yapılacak. Satışından önceki bütün borçlar sizi bağlar. Her zaman karşınıza çıkar. Gidebildiği yere kadar şansımı deneyeceğim. Adam istanbul gibi bir yerde 40 km günlük yol yapıp üstelik ehliyet yoksa benimki bir şey değil. Maliye bakanımız bile söylüyor kayıt dışılık diye bende uyguluyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Sigorta yapılmadan satış yapılır. Geçmiş süre alıcıyı bağlamaz. Satışa engel olan muayenedir. Abi Sigorta olmadan muayene yapılmaz değil mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Abi Sigorta olmadan muayene yapılmaz değil mi ? Evet Burak. Yapılmaz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Olay burada kilitleniyor o zaman. Sigorta olmadan muayene olmuyor, muayene de olmadan satış gerçekleştirilemiyor... Siz istanbul'a bakmayın İstanbul'da denetim oranı araç sayısına göre çok azdır ama küçük yerde ayda 3 defa kontrole yakalanabilirsiniz. Lütfen verdiğim kötü örneğe aldanmayın. Sigorta için fırsat kollayın bence. Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Olay burada kilitleniyor o zaman. Sigorta olmadan muayene olmuyor, muayene de olmadan satış gerçekleştirilemiyor... Siz istanbul'a bakmayın İstanbul'da denetim oranı araç sayısına göre çok azdır ama küçük yerde ayda 3 defa kontrole yakalanabilirsiniz. Lütfen verdiğim kötü örneğe aldanmayın. Sigorta için fırsat kollayın bence. Şöyle söylüyeyim sigortaya verdiğim para zoruma gidiyor. Eskiden 300/500 dü bir şekilde yutkunuyoduk artık yutkunamıyorum. Benim gibi düşünen insan sayısıda gün geçtikçe artıyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Değişiklik bekleniyor. İnşallah yakındır 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 http://ekonomi.haber7.com/turkiye-ekonomisi/haber/1878142-sigorta-fiyatlari-daha-da-yukselecek Yükselecek diyor ya, şaka gibi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 6 Nisan 2016 Yazar Paylaş 6 Nisan 2016 http://ekonomi.haber7.com/turkiye-ekonomisi/haber/1878142-sigorta-fiyatlari-daha-da-yukselecek Yükselecek diyor ya, şaka gibi Yorum yok. Sistem güzel. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 http://ekonomi.haber7.com/turkiye-ekonomisi/haber/1878142-sigorta-fiyatlari-daha-da-yukselecek Yükselecek diyor ya, şaka gibi Düşeceğine inanmadığım gibi .. Buna da inanmadım.. Yükselmesi gereken araç grupları var.. Ancak çoğu araç için primler yerini buldu.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Düşeceğine inanmadığım gibi .. Buna da inanmadım.. Yükselmesi gereken araç grupları var.. Ancak çoğu araç için primler yerini buldu.. Abi maliyenin başına ya da en azından sigorta işlerinin başına senin gibi, Evren Bey gibi bu işten anlayanları getirseler keşke... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Abi maliyenin başına ya da en azından sigorta işlerinin başına senin gibi, Evren Bey gibi bu işten anlayanları getirseler keşke... Onlar da biliyor neyin ne olduğunu... Bizim bilmediğimiz siyaset. 6 aydır sürekli aynı haberler.. Gazetenin birisi düşecek diğeri artacak diyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts