Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 ya öyle yapıcam yada söylücem direk 40 bin km düşürmüşler die az bir zararda olsa satılır oda artık öyle nasipmiş napalım Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Satarken söylerim deyip bu sahtekarlığı yapanları bulup gerekli cezayı almaları için elinizden geleni yapmazsanız her zaman oldugu gibi yapanın yanına kar kalacak. Bence millet olarak en büyük zafiyetimiz; hakkımızı aramamak. Bu davranış ile sadece kendimize yapılan haksızlığa sessiz kalmıyoruz. Bizden sonraki insanları da mağdur etmek için bu düzenbazlara cesaret vermiş oluyoruz maalesef... Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Insallah bir yerlerde yanlislik yapilmistir. 2014 temmuz ayinda 2006 model beyaz tdci focus trend almistim. Gosterede 115000km yaziyordu. 1 ay sonra yetkili servise gittigimde aracin 2008 yilinda 150000 km de bakima girdigi kaydiyla karsilastim. Basimdan asagiya kaynar sular dokulmustu. Oysaki muayene bilgileri gyet nizami olarak artmisti 5664 gonderdigim mesajda. Sonuc mu satabilmek icin 5 ay ugrastim. 3bin lira zarar ettim. Boyle kansizlik yapanlara allah gun yuzu gostermesin. Bi daha mi tovbe yetkili servise gostermeden arac almam.. Siz de onxeki bakim periyotlarini forddan alin.madem iki sahip degistirdi soyle bir avantajiniz olabilir. Dusurulmesi kuvvetle muhtemel yilar arasinda arac ayni sahistaysa bunun tespiti yapilabiliyorsa.. Sonuna kadar hakkinizi arayin Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 yasal sürec o kadar kolay olsa yapıcam zaten zor bir süreç servistekiler bile alışmış yani adam acık syluyo pek bişey beklemede diye bnm gibi ersel gibi yüzlerce insan var o insanların içinden dava acanlarda var olumlu dönüşü araştırdıklarıma göre pek yok http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=82571burdaki sitede örneği oldu gibi Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 (düzenlendi) peki arkadaşlar size bir sorum olacak şimdi servi arabadaki km yi yazmak yerine 116 bin km girmiş ya bu durumda arabanın şimdiki sahibi yasal olarak km yi düşürmüş gibi sayılmazmı ? mahkemeye verse bence suclu kendisi cıkar.. keske servise 116 bin yazdırma saydınız sonuç olarak araba sizdeyken servise 116 bin girdiniz ve suan diyelim araba km si 70 bin bu durumda siz düşürdünüz diyebilir mi .karşı taraf ....bu olay başıma geldiğinden size soruyorum sanki mahkeme lik bir işlemle düzeltilemez gibime geliyor yanlış mı düşünüyorum 30 Mart 2016 tarihinde Ramazan Başkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 şimdi servis 92 bin km altını giremez işlem yapması içinde km girmesi gerekiyor belgeleri ve motorun beynine cihaz takıolar ona göre km söylüor araç bu durumda sizde durumu yeni öğrendiğinz için madur duruma düşüryosunz ,siz aracı satarken aracın km oynanmadığını söylemezseniz karşı tarafa sizde suçlu olursunz ben zaten hem vicdanen satarken arabayı herşeyi acık acık yazıcamduruma ek olarak bugun gittim trafik şübeye aracın km düşürldüğü yıllar içinde 4 kere satışı olmuş yani bunu yapanlar profsyonel resmen avukata gittim durumu anlattım yapıcak pek bişey olmadığını söyledi davayı acsak bile o yıllar arasındaki sucu birbirine atacağından uzun bir mahkeme süreci alıp başını gidicek davayı kesin kazanma gibi bir durumda söz konusu olmadığından onca masraf sizde kalabilir yani bu durumda benim yapacağım aracımı satarken 40 bin km düşürüldüğünü söylemek ve bunu noterde arac satış sözleşmesine yazdırmak ,tek tesellim aracın sürekli servise gidip servis bakımlı olması 90 bin 60 bin 75 bin 45 bin a dan zeye bu bakımlar yapılmış şuanda 116 binde bir süre daha binicem artık bide gittiğim avukat daha önce bu km düşürme olayında actığı dava 3 yıl sürmüş sonuc alınamamış ve davayı açan adamda zaten işin çözemeyeceğini anlayınca çekilmiş bide burdan zarara girmiş Yorum bağlantısı
Ramazan Başkan 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Size bi tavsiye vermek isterim servis km sine kadar arabanın km sini düzelttir tahminim 120 bin km aldır vizeye gir o durumda vize servis ve arac km birbirini tutar sende arabayı normal satarsın Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 dediğinizi bende düşündüm ancak söyle bir sıkıntı var arac 2011 8.ayında serviste 92 bin kmde ama 2012 vizede ise 52 bin ben km yükseltsem bu sefer 120 bin km üstüne 40 bin km eklicekler satacağım adam servise gittiğinde bu çıkıcak yine yani en iyisi km hiç oynamamak ve olanı alıcıya söylemek kabul ederse alır etmezse zaten zorla bişey satamam Yorum bağlantısı
Recommended Posts