Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 mrba arkadaşlar 25 ocak 2016 da ford fiesta satın aldım antalyada expertize soktuk araba temiz cıktı boya ve değişen yok expertiz servisi km grantisi veremiyeceğini söyledi bende 5664 e atmış olduğum mesajla km bilgisini öğrendim ve tutuyordu araç 2012 de vizeye girmiş 51162 kmde miş bugun aracımı servise götürdüğümde büyük bir şoka uğradım aracın km bilgisiyle aracın son servis tarihi olan 2011 de km bilgileri tutmuyor dediler 2011 de 91 bin km en son servise girmiş aracta 2009un 6. ayında trafiğe çıkmış arkadaşlar servis yetkilisi araca işlem yapılabilmesi için 116 bin km girdi çünkü sistem 73 bini kabul etmiyor aklımdaki soru şu 2011 yılında girmiş olduğu servis km yanlışmı girdi yoksa aracın kmsini mi düşürdüler ve ben napmalıyım Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Araç servise ne amaçlı girmiş? 90.000 km bakımı falan ise eğer Km düşürmüşler. Senaryo yazarsam, aracı önce servise sokmuşlar, 90.000 km bakımına, sonra gidip km düşürmüşler ve muayeneye girmiş. Sonrada satmışlar. Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 ne amaçla girdiğini soramadım ama 5 te arıcaklar sorarım ,bnm aklıma gelende o ben aracı 2. sahibinden aldım alalıda 3 ay oldu onunda haberi yok büyük ihtimal napıcam inanın bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 napacağınız belli aracı satmayın. sizde suçlu olursunuz aldığınız kişiyi mahkemeye verin hakkınızı mahkeme yolu ile taleb edin. bildiğim kadarıyla artık km düşürme nitelikli dolandırıcılığa giriyor hapse kadar gider sonu Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Yapacak pek birşey yok. Km düşürmek aleni suç. Ancak araçta problem yoksa kafaya takmayın. Kullanmaya devam edin derim. Satarken biraz sıkıntı yaratabilir sadece. Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 aracı satmakta sorun şimdi resmen araçtan soğudum satmaya karar verdim bile nasıl satıcam ben adama bilmiyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Öncelikle geçmiş olsun. Yazdıklarınızı biraz daha net yazarsanız açıklayıcı şekilde daha anlaşılır olur. Servis 116 bin km girdi diyorsunuz bunu neye göre giriyor ? Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Bence sistemsel bir hata da yapmış olabilirler. İyi araştırıldıktan sonra gerçekten düşürüldüğü ortaya çıkarsa mahkeme sürecini başlatabilirsiniz. Yetkili servisten kaynaklancağını sanmıyorum fakat muayene de bir sorun olmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 2012 deki vizede 51 bin araç servise ise 2011de 91 binde girmiş yani 40 bin km düşürmüşler üstüne 40 ekleyerek yazdık o 116 bini Yorum bağlantısı
Özgen Acar 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 aldığınız kişiye aynı rakamdan iade etmeyi teklif edin kabul etmezse dava açacağınızı da bildirin Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 (düzenlendi) inş sistemsel bişeydir 1.5 yılda bi arabanın 91 bin km yapması biraz çok gibi geliyor bana 29 Mart 2016 tarihinde Kadir Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 şirket araçlarının titanıum paket alacağını pek sanmıyorum ya Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Yanlış girme oluyor. Ford servis benim de aracımın kilometresini yanlış girmişti. Bakım kayıtlarında da yanlışlık olduğu çok açıktı. Araç 3 ayda 50bin km yapmış gözüküyordu. Sonra fotoğraflarını çekip mail atıp mevcut kilometreyi yazmışlardı bakımda. Ford merkezi de inceleyip yanlış girildiğine kanaat getirdi. Başka türlü sistem mevcut KM'nin yazılmasına izin vermiyordu. Zaten başka türlü Ocak ayında 55000km'de bakıma giren aracın 3 ay sonra şanzıman yağ kaçağı için servise geldiğinde 109000kmde olmasına imkan var mı Böyle durumlar olabiliyor. Bir araştırın. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Aracı aldığınız kişiyi arayın ve durumu anlatıp aracı geri almasını söyleyin. Çok ciddi cezası var araştırın ve madde madde söyleyin yoksa hapis yatacağını söyleyin. O uğraşsın siz değil. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Muayanedeki km ler ne görünüyor ? Sonuçta TÜV de kayıt tutuyor. Yorum bağlantısı
Emre Akbas 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Aldığınız kişiyle uzlaşmaya çalışın tatlı bir dille durumu izah edin (Eğer gerçekten km düşürlmesi var ise)haberim yoktu diyerek sıyrılamaz onun tavrına göre siz bir yol çizin eğer araç iyiyse aklınıza takmıyacaksanız boşverin ama okadar para verip kazıklanmak duygusu insanı kötüde edebilir.o zaman dava açın siz dert edeceginize o dert etsin. Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 araç iyise vs diye bir durum yok affetmeyin sahtekarlık varsa. zararınızı alın herşeyden vazgeçip satacak olursanızda noterde aracın km si düşürülmüştür diye satış yaparken yazılı imza ile belirtin sorumluluğu atın üstünüzden Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 arkadaşlar kmsi yanlış girilmemiş araştırdık yeni geldim eve, tüvtürkteki kayıtlar tutuyor ama ilk muanesine girmeden önce zaten kmsi düşürüldüğü için sadece serviste anlaşılabiliyor asıl yanılgıda burda başlıyor zaten bende bilmiyorum acıkcası napıcağımı servistekiler bu işten pek fazla bişey cıkmaz diyorlar çünkü bana satan kişide bende maduruz karmakarışık bi olay bir bilene sormak lazım artık Yorum bağlantısı
Uğur Ünsal 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 aracı satmakta sorun şimdi resmen araçtan soğudum satmaya karar verdim bile nasıl satıcam ben adama bilmiyorum Aracı satmak sorun değil. Aynısı bir yakınımın başına gelmişti. Gerçek kmsi 170 binlerdeydi ama 85 bin gösteriyordu. Sonradan durumu öğrendi. Satarken İlana açıkça her şeyi yazmıştı. Yorum bağlantısı
Kadir Şimşek 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 bende aynısını yapıcam artık kimsenin günahına giremem 1 Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 İçinize sinmiyorsa km düşüren yere gidin bu arabanın km sini yükseltmek istiyorum deyin aşağı yukarı gerçek km yakın birşey ayarlayın ondan sonra kullanmaya devam edin ,arabayı sevdiyseniz tabi Yorum bağlantısı
Recommended Posts