Emin Önal 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: @Servet Aydın lipton vermedi diye mi abi bu uzaklaşmalar, Sakarya ne alaka? Yatırım diye birşey var yahu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Haziran 2017 Yazar Paylaş 28 Haziran 2017 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: @Servet Aydın lipton vermedi diye mi abi bu uzaklaşmalar, Sakarya ne alaka? yatırım gelecek vaat eden bir bölge, param oralara yetiyor buralardan ev almam çok zor. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 Poloyu da pazarliga sokmak lazim bence Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 8 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: polo için halka satılır mı? sende bir halka kullanıcısı sın sana yakıştıramadım polo+holosko+bir miktar para=audi olma mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Haziran 2017 Yazar Paylaş 28 Haziran 2017 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: polo+holosko+bir miktar para=audi olma mı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 Hayırlı olsun Mehmet, ev daha önemli. Araba almak çok kolay, eski olur gene olur. Orda mı oturacaksın, kiraya mı verecksin. 32 dakika önce, Emin Önal yazdı: Taşıt dememişki. Ramazanın etkisinden çıkalım artık, lütfen. Ya Allahım ya. Önüne gelen benimle uğraşıyo Araba forumunda, birisi arabasını satıyorsa, %90 yenisini almak içindir. İnsanın aklına araç geliyo işte. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 Adam kendi resmini de koymuş, heçde iyi bakmıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Haziran 2017 Yazar Paylaş 28 Haziran 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Mehmet, ev daha önemli. Araba almak çok kolay, eski olur gene olur. Orda mı oturacaksın, kiraya mı verecksin. Ya Allahım ya. Önüne gelen benimle uğraşıyo Araba forumunda, birisi arabasını satıyorsa, %90 yenisini almak içindir. İnsanın aklına araç geliyo işte. abi şükürler olsun kendi oturduğum bir evim var burada. bunu yatırım amaçlı almayı düşünüyorum, kiraya vereceğim Bir saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Adam kendi resmini de koymuş, heçde iyi bakmıyor o bir örnek zaten sahibinden satanlar var onları kovalayacağım. 28 Haziran 2017 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2017 On 28.06.2017 at 15:49, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ilan tarihi 21.07.2017 anlaşma tarihi 23.07.2017 satış tarihi araya bayram girdiği için ve alacak arkadaş tatile çıktı 05.07.2017 de dönüş yapacak. benimde 07.07.2017 tarihinde doktor randevum var iki kere izin almayayım diye 07.07.2017 olarak kararlaştırdık. maalesef alacak arkadaş ile anlaşamadık. 23.07.2017 tarihinde aracın pazarlığını yaptık. ancak temmuz ayı girdiği için vergi size ait dedim onlarda kabul etmedi. bende onlara ait olduğunu vergiyi ödemezler ise aracı satmayacağı belirttim. hatta bu saatten sonra gelseler bile onlara araç satmayacağımı belirttim. şu anda araç hala satılık. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 8 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: maalesef alacak arkadaş ile anlaşamadık. 23.07.2017 tarihinde aracın pazarlığını yaptık. ancak temmuz ayı girdiği için vergi size ait dedim onlarda kabul etmedi. bende onlara ait olduğunu vergiyi ödemezler ise aracı satmayacağı belirttim. hatta bu saatten sonra gelseler bile onlara araç satmayacağımı belirttim. şu anda araç hala satılık. Hayırlısı abi, iyi etmişsin. 6 aylık vergisinin peşinde koşan binmesin halkaya. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 4 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: maalesef alacak arkadaş ile anlaşamadık. 23.07.2017 tarihinde aracın pazarlığını yaptık. ancak temmuz ayı girdiği için vergi size ait dedim onlarda kabul etmedi. bende onlara ait olduğunu vergiyi ödemezler ise aracı satmayacağı belirttim. hatta bu saatten sonra gelseler bile onlara araç satmayacağımı belirttim. şu anda araç hala satılık. Geleyim mi? Levyemi kendim getiririm. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2017 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlısı abi, iyi etmişsin. 6 aylık vergisinin peşinde koşan binmesin halkaya. aynen bende onu dedim abisi a7 kullanıyor aracı bakmaya onunla gelmişlerdi. a7 nin vergisini ödemek de sizin için baya zor oluyordur dedim. 2 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Geleyim mi? Levyemi kendim getiririm. gerek kalmadı ben levyesiz hallettim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2017 pamuk dede ile bu gün itibari benimle olan yollarımızı ayırdık. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Temmuz 2017 Paylaş 12 Temmuz 2017 26 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: pamuk dede ile bu gün itibari benimle olan yollarımızı ayırdık. Hayırlı olsun abi, nasıl bir markaymış arkadaş sahibi satacam diyor ertesi gün satıyor, sonra vazgeçiyor satmıyorum sana diyor, 2 gün sonra başkasına satıyor filan, hiç ismi lazım değil model gibi değil @Önder Özcangörmesin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2017 iç içe geçen 4 tane halka olunca böyle oluyor. şimdi ismi lazım olmayan arabaya fazla laf söylemesek daha iyi olur gibi önümüzdeki günler ne gösterir belli olmaz. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Temmuz 2017 Paylaş 12 Temmuz 2017 3 saate satılan var ıhım ıhım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Temmuz 2017 Paylaş 12 Temmuz 2017 Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun abi, nasıl bir markaymış arkadaş sahibi satacam diyor ertesi gün satıyor, sonra vazgeçiyor satmıyorum sana diyor, 2 gün sonra başkasına satıyor filan, hiç ismi lazım değil model gibi değil @Önder Özcangörmesin Satılır.Güzel araba. Benim de istediğim bir marka. (yok dayanamıycam) Oğlum sen ne yabışkan adamsın len. Gitsene işine, hadi kıışt. Allah allah, sattık arabayı, daha bırakmıyo peşimi. Hadi bak muhitimize geldik, dön git artık. 56 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: iç içe geçen 4 tane halka olunca böyle oluyor. şimdi ismi lazım olmayan arabaya fazla laf söylemesek daha iyi olur gibi önümüzdeki günler ne gösterir belli olmaz. Susma hakkımı kullanayım diyorum, ama aynı zamanda gülme hakkımı da kullanıcam Allah büyük, inşallah kısmetine bir C5 düşer, reddedemeyeceğin şartlarda, o zaman görüşürüz. 6 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: 3 saate satılan var ıhım ıhım Haaah, bir potansiyel C5 alıcısı daha geldi.Gel gel panayır var 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Temmuz 2017 Paylaş 12 Temmuz 2017 16 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Satılır.Güzel araba. Benim de istediğim bir marka. (yok dayanamıycam) Oğlum sen ne yabışkan adamsın len. Gitsene işine, hadi kıışt. Allah allah, sattık arabayı, daha bırakmıyo peşimi. Hadi bak muhitimize geldik, dön git artık. Susma hakkımı kullanayım diyorum, ama aynı zamanda gülme hakkımı da kullanıcam Allah büyük, inşallah kısmetine bir C5 düşer, reddedemeyeceğin şartlarda, o zaman görüşürüz. Haaah, bir potansiyel C5 alıcısı daha geldi.Gel gel panayır var Abi geçmişi silip atmak kolay değil, kolay unutulmuyor bazı şeyler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Ocak 2021 Yazar Paylaş 1 Ocak 2021 Önder Özcan yazdı: Satılır.Güzel araba. Benim de istediğim bir marka. (yok dayanamıycam) Oğlum sen ne yabışkan adamsın len. Gitsene işine, hadi kıışt. Allah allah, sattık arabayı, daha bırakmıyo peşimi. Hadi bak muhitimize geldik, dön git artık. Susma hakkımı kullanayım diyorum, ama aynı zamanda gülme hakkımı da kullanıcam Allah büyük, inşallah kısmetine bir C5 düşer, reddedemeyeceğin şartlarda, o zaman görüşürüz. Haaah, bir potansiyel C5 alıcısı daha geldi.Gel gel panayır var Abi zamanın zamanında bir laf etmişim ne olur olmaz fazla c5 yüklenmeyin gün gelir alırım belki demişim tamam c5 olmadı ama kardeşi ile yollarımız birleşti allahtan çok büyük konuşmamışım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Ocak 2021 Yazar Paylaş 1 Ocak 2021 Önder Özcan yazdı: Xsara.. C5 ten cok da farklı deel 😆 Nasıl yani okadar da değil ya Yoksa Bana mı öyle geliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts