İçeriğe Yönlendir

Bundan Sonraki Yol Arkadaşım Pamuk Dd

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu

Geçmiş olsun Mehmet, son olsun inşallah.

çok teşekkür ederim abi amin 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ozlem Kaya

Mehmet Bey kusura bakmayın bir şekilde konuyu kaçırmışım, dün Doğuş'la telefonda konuşurken öğrendim, çok çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

üç haftadır aracım gene doğuş otoda idi. park sensörü ve değişen stop lambasında buhar vardı değiştirdiler. baya zorlu bir süreçte tam üç ay boyunca aracımın eksiklerini maalesef gideremediler. sinir harbi ile geçen 3 ay sonunda aracımı cumartesi günü onların söylediklerine göre eksiksiz olarak teslim aldım. tabi beni bu kadar bekletmeleri onlara biraz maliyetli oldu. öncelikle beni araçsız bırakmadır bu benim için işin güzel tarafı idi. birde üstüne tabi bu kadar süreçte beni üzmeleri karşılığı olarak aracımın ön tamponunda olan sürtme izinin lokal olarak boyadılar ve yıllık bakımını da yapmak zorunda kaldılar.  :biggrin:

Mehmet Bey kusura bakmayın bir şekilde konuyu kaçırmışım, dün Doğuş'la telefonda konuşurken öğrendim, çok çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.

Özlem hanım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye kaza bela yaşatmasın inşallah. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya
(düzenlendi)

üç haftadır aracım gene doğuş otoda idi. park sensörü ve değişen stop lambasında buhar vardı değiştirdiler. baya zorlu bir süreçte tam üç ay boyunca aracımın eksiklerini maalesef gideremediler. sinir harbi ile geçen 3 ay sonunda aracımı cumartesi günü onların söylediklerine göre eksiksiz olarak teslim aldım. tabi beni bu kadar bekletmeleri onlara biraz maliyetli oldu. öncelikle beni araçsız bırakmadır bu benim için işin güzel tarafı idi. birde üstüne tabi bu kadar süreçte beni üzmeleri karşılığı olarak aracımın ön tamponunda olan sürtme izinin lokal olarak boyadılar ve yıllık bakımını da yapmak zorunda kaldılar. :biggrin:

Özlem hanım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye kaza bela yaşatmasın inşallah.

Cok sevindim simdi sizinle olmasina aracin. Vag grubuna askim kadar Dogus Oto'ya da inancsizligim var, bunu hicbir zaman saklamadim. Ciddi eksikleri var, satis kismina hic girmiyorum, elle tutulur yanlari yok. Lakin, satisla servisi mukayese edince servis satisi cebinden cikarir, en basit tabirle.

Kesinlikle musteri memnuniyete onem veriyorlar (kendi caplarinda, subjektif gorusler vardir birsey demiyorum) ikame aracla destekliyorlar, mutlaka ama mutlaka en kucucuk islemden sonra bile memnuniyet icin ariyorlar. Ve bu sistemin isledigine defalarca sahit oldum; servis danismanim akabinde beni arayip; Ozlem Hanim memnuniyetinizi belirtmissiniz tesekkur ederim veya olumsuz puan vermissiniz yapabilecegimiz birsey var mi diye geri donmustur, 6 yillik Dogus Oto musterisiyim ve defalarca hizmet aldim, bu konuda uzmanim artik, cok danisana da yardimci olmus, yol gostermisligim vardir.

Bu anlamda haklarini yiyemeyecegim, ama yine de Dogus Oto'dan hoslanmiyorum, VAG'in hakkini veremiyorlar ve cevremde bircok insan maalesef sirf onlarin bu tavirlari, yaklasimlari yuzunden baska markalara yoneliyorlar.

tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Hasar bölümüne distribütörler pek karışmazlar.

kendi servisleri abi hasar bölümü "doğuş oto kartal"  başka bir servis değil ki.

Cok sevindim simdi sizinle olmasina aracin. Vag grubuna askim kadar Dogus Oto'ya da inancsizligim var, bunu hicbir zaman saklamadim. Ciddi eksikleri var, satis kismina hic girmiyorum, elle tutulur yanlari yok. Lakin, satisla servisi mukayese edince servis satisi cebinden cikarir, en basit tabirle.

Kesinlikle musteri memnuniyete onem veriyorlar (kendi caplarinda, subjektif gorusler vardir birsey demiyorum) ikame aracla destekliyorlar, mutlaka ama mutlaka en kucucuk islemden sonra memnuniyet icin ariyorlar. Ve bu sistemin isledigine defalarca sahit oldum; servis danismanim akabinde beni arayip; Ozlem Hanim memnuniyetini belirtmissiniz tesekkur ederim veya olumsuz puan vermissiniz yapabilecegimiz birsey var mi diye geri donmustur, 6 yillik Dogus Oto musterisiyim ve defalarca hizmet aldim, bu konuda uzmanim artik, cok danisana da yardimci olmus, yol gostermisligim vardir.

Bu anlamda haklarini yiyemeyecegim, ama yine de Dogus Oto'dan hoslanmiyorum, VAG'in hakkini veremiyorlar ve cevremde bircok insan maalesef sirf onlarin bu tavirlari, yaklasimlari yuzunden baska markalara yoneliyorlar.

maalesef bu üç ay içersin de beni de sıkça aradılar ve sıkça sorular sordular ama aldıkları cevap hep aynı idi "aracımı sağlam olarak teslim edin" oldu. bakalım bir daha ne zaman arayacaklar. sabırsızlıkla bekliyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kendisi başkası değil genel terim olarak hasar bölümü işleyişinde yetkili sıfatının faydası çok olmaz. Hatta dezavantajı dahi olur.. Malum talebe sunulan nazlı arz durumu

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Çağlar Bayur

İddialı bir süs.. Emekli tayfası için :nazar:

Audi motor yapmaya mı başladı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

Bu hafta sonu biraz araca vakit ayırdım cumartesi yazlık moda geçiş yaptık

73579babb5bc6eea67bbdf77ab5b4bd2.jpg0e0241128fc1e5c2f981381d61677ae7.jpg

Ve bu gün biraz temizlik

d4e30b95f533665d7760669318e6b23a.jpg3d3ffd6c9c1be03b7a8634361817b1a8.jpg46b55ba7947ea5324cf5aaee2faa99ac.jpg2e007e52691a7896bbab1cc1901a3e2d.jpg

Sonrasında @ Doğuş Bağ yavru kurt ile geldi ve birazda zaten parlak olan maviş geldi93d8c07ce66f4ce7da3d8e72f99223e2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Oldum olası Sticker lari sevmemisdir [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Doğuş foto çekildiğini duyunca kaynak yapmaya gelmiş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
9 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Doğuş foto çekildiğini duyunca kaynak yapmaya gelmiş :D

kaynak bizim işimiz üstüne birde maden suyu içtim oh mis :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

eski sponsordan kamera siparişi vermiştim sonunda geldi. montajını yaptım ancak çok güneş vurduğu için resim çekmedim. en yakın zamanda çekip yükleyeceğim. şimdilik kabloyu kapı fitilinden geçirip torpidonun altından geçirerek çakmağa bağladım. ama böyle kullanımı çok zor her seferinde tak sök aç kapat uğraştırıcı. [mention=13526]Servet Aydın[/mention] abinin [mention=50977]Doğuş Bağ[/mention] ın aracında yaptığı gibi tavan lambasına bağlatmak istiyorum. Servet Abi duy sesimi :fiuw:

6d504b023277b0adb14dc4ab7624c2f7.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
35 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Hallederiz bi iftar sonrası

Delinecek araba olsun yeter ki :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Delinecek araba olsun yeter ki [emoji3]

Adam iftar ısmarlayacak neden yapmayalım. Bir kaç yancı daha lazımmış ama
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
4 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Hallederiz bi iftar sonrası

iftar sonrası mantıklı iftardan önce gelmem ama :biggrin: 

10 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

hani iftar konusu açmamışsın daha :f1::f1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
11 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Ayıpsın abi, tedarikli geleyim, iftardan önce gelirse araç şampuanı, sonra gelirse kostik getireyim :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
On 26.05.2017 at 15:28, Servet Aydın yazdı:

ne oldu bizim iftar konusu hani hala açmamışsın @Servet Aydın  abicim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...