Mehmet Kazancıoğlu 11 Kasım 2016 Yazar Paylaş 11 Kasım 2016 Geçmiş olsun Mehmet, son olsun inşallah. çok teşekkür ederim abi amin Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Mehmet Bey kusura bakmayın bir şekilde konuyu kaçırmışım, dün Doğuş'la telefonda konuşurken öğrendim, çok çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 üç haftadır aracım gene doğuş otoda idi. park sensörü ve değişen stop lambasında buhar vardı değiştirdiler. baya zorlu bir süreçte tam üç ay boyunca aracımın eksiklerini maalesef gideremediler. sinir harbi ile geçen 3 ay sonunda aracımı cumartesi günü onların söylediklerine göre eksiksiz olarak teslim aldım. tabi beni bu kadar bekletmeleri onlara biraz maliyetli oldu. öncelikle beni araçsız bırakmadır bu benim için işin güzel tarafı idi. birde üstüne tabi bu kadar süreçte beni üzmeleri karşılığı olarak aracımın ön tamponunda olan sürtme izinin lokal olarak boyadılar ve yıllık bakımını da yapmak zorunda kaldılar. Mehmet Bey kusura bakmayın bir şekilde konuyu kaçırmışım, dün Doğuş'la telefonda konuşurken öğrendim, çok çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Özlem hanım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye kaza bela yaşatmasın inşallah. 4 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 (düzenlendi) üç haftadır aracım gene doğuş otoda idi. park sensörü ve değişen stop lambasında buhar vardı değiştirdiler. baya zorlu bir süreçte tam üç ay boyunca aracımın eksiklerini maalesef gideremediler. sinir harbi ile geçen 3 ay sonunda aracımı cumartesi günü onların söylediklerine göre eksiksiz olarak teslim aldım. tabi beni bu kadar bekletmeleri onlara biraz maliyetli oldu. öncelikle beni araçsız bırakmadır bu benim için işin güzel tarafı idi. birde üstüne tabi bu kadar süreçte beni üzmeleri karşılığı olarak aracımın ön tamponunda olan sürtme izinin lokal olarak boyadılar ve yıllık bakımını da yapmak zorunda kaldılar. Özlem hanım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye kaza bela yaşatmasın inşallah. Cok sevindim simdi sizinle olmasina aracin. Vag grubuna askim kadar Dogus Oto'ya da inancsizligim var, bunu hicbir zaman saklamadim. Ciddi eksikleri var, satis kismina hic girmiyorum, elle tutulur yanlari yok. Lakin, satisla servisi mukayese edince servis satisi cebinden cikarir, en basit tabirle.Kesinlikle musteri memnuniyete onem veriyorlar (kendi caplarinda, subjektif gorusler vardir birsey demiyorum) ikame aracla destekliyorlar, mutlaka ama mutlaka en kucucuk islemden sonra bile memnuniyet icin ariyorlar. Ve bu sistemin isledigine defalarca sahit oldum; servis danismanim akabinde beni arayip; Ozlem Hanim memnuniyetinizi belirtmissiniz tesekkur ederim veya olumsuz puan vermissiniz yapabilecegimiz birsey var mi diye geri donmustur, 6 yillik Dogus Oto musterisiyim ve defalarca hizmet aldim, bu konuda uzmanim artik, cok danisana da yardimci olmus, yol gostermisligim vardir. Bu anlamda haklarini yiyemeyecegim, ama yine de Dogus Oto'dan hoslanmiyorum, VAG'in hakkini veremiyorlar ve cevremde bircok insan maalesef sirf onlarin bu tavirlari, yaklasimlari yuzunden baska markalara yoneliyorlar. 12 Aralık 2016 tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Hasar bölümüne distribütörler pek karışmazlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Hasar bölümüne distribütörler pek karışmazlar. kendi servisleri abi hasar bölümü "doğuş oto kartal" başka bir servis değil ki. Cok sevindim simdi sizinle olmasina aracin. Vag grubuna askim kadar Dogus Oto'ya da inancsizligim var, bunu hicbir zaman saklamadim. Ciddi eksikleri var, satis kismina hic girmiyorum, elle tutulur yanlari yok. Lakin, satisla servisi mukayese edince servis satisi cebinden cikarir, en basit tabirle. Kesinlikle musteri memnuniyete onem veriyorlar (kendi caplarinda, subjektif gorusler vardir birsey demiyorum) ikame aracla destekliyorlar, mutlaka ama mutlaka en kucucuk islemden sonra memnuniyet icin ariyorlar. Ve bu sistemin isledigine defalarca sahit oldum; servis danismanim akabinde beni arayip; Ozlem Hanim memnuniyetini belirtmissiniz tesekkur ederim veya olumsuz puan vermissiniz yapabilecegimiz birsey var mi diye geri donmustur, 6 yillik Dogus Oto musterisiyim ve defalarca hizmet aldim, bu konuda uzmanim artik, cok danisana da yardimci olmus, yol gostermisligim vardir. Bu anlamda haklarini yiyemeyecegim, ama yine de Dogus Oto'dan hoslanmiyorum, VAG'in hakkini veremiyorlar ve cevremde bircok insan maalesef sirf onlarin bu tavirlari, yaklasimlari yuzunden baska markalara yoneliyorlar. maalesef bu üç ay içersin de beni de sıkça aradılar ve sıkça sorular sordular ama aldıkları cevap hep aynı idi "aracımı sağlam olarak teslim edin" oldu. bakalım bir daha ne zaman arayacaklar. sabırsızlıkla bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Kendisi başkası değil genel terim olarak hasar bölümü işleyişinde yetkili sıfatının faydası çok olmaz. Hatta dezavantajı dahi olur.. Malum talebe sunulan nazlı arz durumu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2017 Paylaş 4 Mart 2017 İddialı bir süs.. Emekli tayfası için Audi motor yapmaya mı başladı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Nisan 2017 Yazar Paylaş 2 Nisan 2017 Bu hafta sonu biraz araca vakit ayırdım cumartesi yazlık moda geçiş yaptık Ve bu gün biraz temizlik Sonrasında @ Doğuş Bağ yavru kurt ile geldi ve birazda zaten parlak olan maviş geldi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Oldum olası Sticker lari sevmemisdir [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Doğuş foto çekildiğini duyunca kaynak yapmaya gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2017 Paylaş 3 Nisan 2017 9 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Doğuş foto çekildiğini duyunca kaynak yapmaya gelmiş kaynak bizim işimiz üstüne birde maden suyu içtim oh mis Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 eski sponsordan kamera siparişi vermiştim sonunda geldi. montajını yaptım ancak çok güneş vurduğu için resim çekmedim. en yakın zamanda çekip yükleyeceğim. şimdilik kabloyu kapı fitilinden geçirip torpidonun altından geçirerek çakmağa bağladım. ama böyle kullanımı çok zor her seferinde tak sök aç kapat uğraştırıcı. [mention=13526]Servet Aydın[/mention] abinin [mention=50977]Doğuş Bağ[/mention] ın aracında yaptığı gibi tavan lambasına bağlatmak istiyorum. Servet Abi duy sesimi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 35 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Hallederiz bi iftar sonrası Delinecek araba olsun yeter ki 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Delinecek araba olsun yeter ki [emoji3]Adam iftar ısmarlayacak neden yapmayalım. Bir kaç yancı daha lazımmış ama 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2017 4 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hallederiz bi iftar sonrası iftar sonrası mantıklı iftardan önce gelmem ama 10 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Adam iftar ısmarlayacak neden yapmayalım. Bir kaç yancı daha lazımmış ama hani iftar konusu açmamışsın daha 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 11 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Adam iftar ısmarlayacak neden yapmayalım. Bir kaç yancı daha lazımmış ama Ayıpsın abi, tedarikli geleyim, iftardan önce gelirse araç şampuanı, sonra gelirse kostik getireyim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2017 On 26.05.2017 at 15:28, Servet Aydın yazdı: Adam iftar ısmarlayacak neden yapmayalım. Bir kaç yancı daha lazımmış ama ne oldu bizim iftar konusu hani hala açmamışsın @Servet Aydın abicim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts