Gökhan Albayrak 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Geçmiş olsun abi, son olur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Abi geçmiş olsun. Kendi arabama olmuş kadar üzüldüm. İnşallah bu son kazan olur. Sana bir şey olmasın. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Geçmiiş olsun, Allah beterinden saklasın. Bagaj kapağı değişince kurtarıor mu Mehmet? Arka direklerde yamulma yoksa sıkıntı değil.... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Geçmiş olsun, hayvanoğulları harfiyatın iş makinası ne geziyormuş trafikte. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 (düzenlendi) Hepinize teşekkür ederim. şükürler olsun ki bana bir şey olmadı. gerisi bir şekilde yapılır Geçmiiş olsun, Allah beterinden saklasın. Bagaj kapağı değişince kurtarıor mu Mehmet? Arka direklerde yamulma yoksa sıkıntı değil.... teşekkürler. bagaj kapağı, cam ve tampon içindeki demir yamulmuş kilit bırakmadığı için görünen şimdilik o ama ne çıkacak bilmiyorum. 8 Eylül 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 direklerdeki trimler sökülünce belli lur. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 teşekkürler. bagaj kapağı, cam ve tampon içindeki demir yamulmuş kilit bırakmadığı için görünen şimdilik o ama ne çıkacak bilmiyorum. İnşallah fazlası çıkmaz, tekrar geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Harun Özden 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu kaza (ani fren felan mı) ? 1 Yorum bağlantısı
Engin Akşen 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Geçmiş olsun can a gelmesinde gerisi hallolur. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 cok gecmis olsun Geçmiş olsun abi, afedersiniz ama hayvanat kepçe ile çarpmış. İş makinesi kullanıyorsan ekstra bilinçli olmak zorundasın hiz yapanlar var bunlarla. makasa girseler sasirmam 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Allah esirgesin aranızda insan olsa ne fena olurdu. Malı yerine koyarsın dert etme 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Mehmet geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Eylül 2016 Yazar Paylaş 9 Eylül 2016 Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu kaza (ani fren felan mı) ? hayır ışıklarda bekliyordum yeşil yandı önümdeki araçlar yürüdü bende hareketlendim. yavaştan yürürken öküz kepçe ile arkadan daldı. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Eylül 2016 Paylaş 9 Eylül 2016 Geçmiş olsun daha adını doğru yazdıramayan şirketin şoföründen fazla bir şey beklememek lazım... 1 Yorum bağlantısı
Engin Akşen 9 Eylül 2016 Paylaş 9 Eylül 2016 hayır ışıklarda bekliyordum yeşil yandı önümdeki araçlar yürüdü bende hareketlendim. yavaştan yürürken öküz kepçe ile arkadan daldı. Çok merak ediyorum kazadan sonra kepçenin sözde şöförü size ne dedi bahanesi ne oldu ? Düz yolda bile doğru dürüst süremeyen adamlar kepçe kullanıyor sonra vay efendim niye elektrik kablosu koptu doğalgaz borusu patladı suyu borusunun şeysi şey oldu .... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Eylül 2016 Yazar Paylaş 9 Eylül 2016 Çok merak ediyorum kazadan sonra kepçenin sözde şöförü size ne dedi bahanesi ne oldu ? Düz yolda bile doğru dürüst süremeyen adamlar kepçe kullanıyor sonra vay efendim niye elektrik kablosu koptu doğalgaz borusu patladı suyu borusunun şeysi şey oldu ....'Abi görmedim yaaa kusura bakma' 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts