İçeriğe Yönlendir

Bundan Sonraki Yol Arkadaşım Pamuk Dd

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Serdar Göktaş

Abi geçmiş olsun. Kendi arabama olmuş kadar üzüldüm. İnşallah bu son kazan olur. Sana bir şey olmasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiiş olsun, Allah beterinden saklasın. Bagaj kapağı değişince kurtarıor mu Mehmet? Arka direklerde yamulma yoksa sıkıntı değil....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Geçmiş olsun, hayvanoğulları harfiyatın iş makinası ne geziyormuş trafikte.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Hepinize teşekkür ederim. şükürler olsun ki bana bir şey olmadı. gerisi bir şekilde yapılır 

Geçmiiş olsun, Allah beterinden saklasın. Bagaj kapağı değişince kurtarıor mu Mehmet? Arka direklerde yamulma yoksa sıkıntı değil....

teşekkürler. bagaj kapağı, cam ve tampon içindeki demir yamulmuş kilit bırakmadığı için görünen şimdilik o ama ne çıkacak bilmiyorum. 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

teşekkürler. bagaj kapağı, cam ve tampon içindeki demir yamulmuş kilit bırakmadığı için görünen şimdilik o ama ne çıkacak bilmiyorum. 

İnşallah fazlası çıkmaz, tekrar geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Özden

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu kaza (ani fren felan mı) ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

cok gecmis olsun

Geçmiş olsun abi, afedersiniz ama hayvanat kepçe ile çarpmış. İş makinesi kullanıyorsan ekstra bilinçli olmak zorundasın :punish:

hiz yapanlar var bunlarla. makasa girseler sasirmam :angry:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Allah esirgesin aranızda insan olsa ne fena olurdu. Malı yerine koyarsın dert etme

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Mehmet geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu kaza (ani fren felan mı) ?

hayır ışıklarda bekliyordum yeşil yandı önümdeki araçlar yürüdü bende hareketlendim. yavaştan yürürken öküz kepçe ile arkadan daldı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Geçmiş olsun

daha adını doğru yazdıramayan şirketin şoföründen fazla bir şey beklememek lazım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Akşen

hayır ışıklarda bekliyordum yeşil yandı önümdeki araçlar yürüdü bende hareketlendim. yavaştan yürürken öküz kepçe ile arkadan daldı.

Çok merak ediyorum kazadan sonra kepçenin sözde şöförü size ne dedi bahanesi ne oldu ? Düz yolda bile doğru dürüst süremeyen adamlar kepçe kullanıyor sonra vay efendim niye elektrik kablosu koptu doğalgaz borusu patladı suyu borusunun şeysi şey oldu ....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Çok merak ediyorum kazadan sonra kepçenin sözde şöförü size ne dedi bahanesi ne oldu ? Düz yolda bile doğru dürüst süremeyen adamlar kepçe kullanıyor sonra vay efendim niye elektrik kablosu koptu doğalgaz borusu patladı suyu borusunun şeysi şey oldu ....

'Abi görmedim yaaa kusura bakma'
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...