İçeriğe Yönlendir

Bundan Sonraki Yol Arkadaşım Pamuk Dd

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu

bu autoking iyi iş çıkartıyor abi güzelce yaparlar 

inşallah doğuş bunu bir yapsınlar bakalım nasıl işçilik çıkaracaklar. yarın akşam göreceğiz.  :biggrin:

Yorum bağlantısı

inşallah doğuş bunu bir yapsınlar bakalım nasıl işçilik çıkaracaklar. yarın akşam göreceğiz.  :biggrin:

Focusu yaptırmıştım bunlara güzel iş cıkarmışlardı abi  :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Bu gün aracımı auto King den aldım çamurluk boyandı

Öncesi 4e053a447d460e6c687d38edffd900d1.jpg

Sonrası 9b5096a994946beffd1d240842e07400.jpg

Rutus boyası istedim okadar onu bile vermediler

Kendim sanayiye gidip alıcam aracıma göre kendim bazı yerleri rutuşlamayi yapıcam

bu autoking iyi iş çıkartıyor abi güzelce yaparlar

Ben pek beğenmedim işçiliklerini boya altında bazı yerlerde toz kalmış kapı içine bant çekmişler bütün bant izleri duruyordu.gösterdim tekrar pasta attılar, bant izlerini söyledikten sonra temizlediler. ayrıca aracı bırakın birdaha boya yapalım dediler bende daha sonra getiririm o zaman yaparsınız dedim teslim formuna yazdılar ön tampon için bırakınca bir daha işlem yapılacak tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ben pek beğenmedim işçiliklerini boya altında bazı yerlerde toz kalmış kapı içine bant çekmişler bütün bant izleri duruyordu.gösterdim tekrar pasta attılar, bant izlerini söyledikten sonra temizlediler. ayrıca aracı bırakın birdaha boya yapalım dediler bende daha sonra getiririm o zaman yaparsınız dedim teslim formuna yazdılar ön tampon için bırakınca bir daha işlem yapılacak

benim focusta iyi iş cıkarmışlardı tabi bu dediğim 4 sene önceydi abi ustadan ustaya değişebiliyor 

Yorum bağlantısı
Murat Altay1
(düzenlendi)

Bu gün aracımı auto King den aldım çamurluk boyandı

Öncesi

Sonrası

Rutus boyası istedim okadar onu bile vermediler

Kendim sanayiye gidip alıcam aracıma göre kendim bazı yerleri rutuşlamayi yapıcam

Ben pek beğenmedim işçiliklerini boya altında bazı yerlerde toz kalmış kapı içine bant çekmişler bütün bant izleri duruyordu.gösterdim tekrar pasta attılar, bant izlerini söyledikten sonra temizlediler. ayrıca aracı bırakın birdaha boya yapalım dediler bende daha sonra getiririm o zaman yaparsınız dedim teslim formuna yazdılar ön tampon için bırakınca bir daha işlem yapılacak

bu gibi firmalar esnaflik nedir bilmezler

Sadece isim yapmislar ve isciliklerini begenmem

Yetkili servislerde buyuk firma oldugu icin paraya doymuslardir

Tavsiyem iyi bir boyaci usta bulun bu tip isleri ona yaptirin hem iyi isciligi vardir hemde en azindan esnaftir

Param rezil olmak demek bu olsa gerek ;)))

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bu gibi firmalar esnaflik nedir bilmezler

Sadece isim yapmislar ve isciliklerini begenmem

Yetkili servislerde buyuk firma oldugu icin paraya doymuslardir

Tavsiyem iyi bir boyaci usta bulun bu tip isleri ona yaptirin hem iyi isciligi vardir hemde en azindan esnaftir

Param rezil olmak demek bu olsa gerek ;)))

evet esnaf gözüyle bakmıyorlar, zaten işleri başlarından aşkın bir de tek el olunca biz bunu yapıyoruz işinize gelirse havası var. 

ücret ödemedim kasko mini onarımdan yapıldı. birazda onun etkisi var gibi geliyor bana :(

benim focusta iyi iş cıkarmışlardı tabi bu dediğim 4 sene önceydi abi ustadan ustaya değişebiliyor 

tamamen usta ile alakalı denk gelmek veya bir tanıdık olup benim aracımı bu yapsın demek lazım aslında

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Bu gün gene on tamponu indirdim biraz sola doğru eğik duruyordu kaput tam kapanmamış gibı duruyordu ben de söküp tekrar ayarlayıp yerine montaj yaptım

Bu ilk hali

bca21f7eb3c01bb1feb5f57937aaf8ba.jpg

Buda son hali53d820e96a749407365f8077fd34d4a5.jpg

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

yamukmuş bayağı neyi söktün? kaputu mu?

Tamponu söktüm abi

68e99d3ecddc3be3b09eeba0dcbb8802.jpg

Farin bağlantısında problem vardı far bağlanırken biraz aşağı bağlanmış ayar vidasindan yukarı kaldırdım sonra tamponu bağladım

İşaretledigim yerlerde vidalar var oradan yukarı kaldırdım biraz

8113bf9b93c8cff13ff8c0949a1fe114.jpg

Tampon yerine geldi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Evet tampon olmadan çok çirkin

Abi bak 2 seferdir tamponu söküyorsun S-Line tamponu için pratik yapmış oluyorsun  :)  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Abi bak 2 seferdir tamponu söküyorsun S-Line tamponu için pratik yapmış oluyorsun :):fiuw:

Borçlar bitsin araba hala bende durursa kesin diyebilirim
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Bu gün panjurda ufak bir değişiklik yaptım

Bu ilk hali

09152a0a5446a8d644d3f8b96e68fbac.jpg

Buda son hali849908e4d0c8644ba025c8ace4708452.jpga8f45141598caa8becb46ca063b1e902.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

Bu gün panjurda ufak bir değişiklik yaptım

Bu ilk hali

Buda son hali

küçük ve güzel bir dokunuş  :good1:

İşte hep bunlar S-line öncesi oyalama taktiği  :p  :D

Doğru tespit bencede  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bende buna benzer birsey yapmistim ama uzeri soyuldu malzeme olarak ne kullandiniz emeginize saglik. Son olarak arabanizi tugay yolundaki autokinge mi biraktiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Bende buna benzer birsey yapmistim ama uzeri soyuldu malzeme olarak ne kullandiniz emeginize saglik. Son olarak arabanizi tugay yolundaki autokinge mi biraktiniz.

malzeme olarak oto parçacıdan bir ürün aldım u şeklinde içinde yapıştırıcı var. 10 tl ye aldım 3 m soyulursa söker yenisini takarım diye düşünüyorum.

evet tugay yolunda olan autokingde yaptırdım aracımı. 

küçük ve güzel bir dokunuş  :good1:

Doğru tespit bencede  :D

teşekkürler, doğuş niyetimi bildiği için tespiti kesinlikle doğru.

İşte hep bunlar S-line öncesi oyalama taktiği  :p  :D

kesinlikle alıştırma aşamasındayım. 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

yüklüyorum şimdi becerebilirsem 

ah biraz imkan, mekan ve zamanım olsa yenisini yaparım da yok işte yok zaman bulsam mekan bulamıyorum, mekanı bulsam imkan bulamıyorum.  :D  :biggrin:

Mehmet abi benim araba ufak bir kaza geçirdi geçen ay, belki haberşn olmuştur. Yetkili servis tamponu düzgün hizalayamamış yamuk görünüyor. Arabamdan soğudum resmen, tamponu sökmek zor mu? Servise de artık güvenmiyorum. Kendim yapmak istiyorum :(
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mehmet abi benim araba ufak bir kaza geçirdi geçen ay, belki haberşn olmuştur. Yetkili servis tamponu düzgün hizalayamamış yamuk görünüyor. Arabamdan soğudum resmen, tamponu sökmek zor mu? Servise de artık güvenmiyorum. Kendim yapmak istiyorum :(

Emre geçmiş olsun kazadan haberim yok tu üzüldüm. Focus un tamponu hiç sökmedim bilmiyorum ama kime sorarsan tırnaklı olduğu için uzak dur diyecektir. Büyük ihtimalle senin aracında tırnakları kırıldığı için yan duruyordur. Benim araçta tırnak yok sadece vida bağlantısı ile bağlı olduğu için baya kolay sökmesi ama ben sökmeden önce youtube de en az 10 15 video izlemişimdir. Naçizane tavsiyem seninde öyle yapman dir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre geçmiş olsun kazadan haberim yok tu üzüldüm. Focus un tamponu hiç sökmedim bilmiyorum ama kime sorarsan tırnaklı olduğu için uzak dur diyecektir. Büyük ihtimalle senin aracında tırnakları kırıldığı için yan duruyordur. Benim araçta tırnak yok sadece vida bağlantısı ile bağlı olduğu için baya kolay sökmesi ama ben sökmeden önce youtube de en az 10 15 video izlemişimdir. Naçizane tavsiyem seninde öyle yapman dir.

Abi braket falan bir şeyler diyordu servis. Ve eminim ne eksikse onu kaskoya aldırmışlardır, tırnaksa tırnak. Vana ayarsızlık gibi geldi. En iyisi videolarına bakmak, doğru söylüyorsun abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

kaza yaptım

ace0ba25519ae97585fb226a367e5d57.jpg8aeb76dc374eefc5da02232c3afd9d36.jpgaf92efdb54ebf2f8fa57cec984abbcc0.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Geçmiş olsun abi, afedersiniz ama hayvanat kepçe ile çarpmış. İş makinesi kullanıyorsan ekstra bilinçli olmak zorundasın :punish:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...