Mehmet Kazancıoğlu 23 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2016 bu autoking iyi iş çıkartıyor abi güzelce yaparlar inşallah doğuş bunu bir yapsınlar bakalım nasıl işçilik çıkaracaklar. yarın akşam göreceğiz. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2016 Paylaş 23 Ağustos 2016 inşallah doğuş bunu bir yapsınlar bakalım nasıl işçilik çıkaracaklar. yarın akşam göreceğiz. Focusu yaptırmıştım bunlara güzel iş cıkarmışlardı abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2016 (düzenlendi) Bu gün aracımı auto King den aldım çamurluk boyandı Öncesi Sonrası Rutus boyası istedim okadar onu bile vermediler Kendim sanayiye gidip alıcam aracıma göre kendim bazı yerleri rutuşlamayi yapıcam bu autoking iyi iş çıkartıyor abi güzelce yaparlarBen pek beğenmedim işçiliklerini boya altında bazı yerlerde toz kalmış kapı içine bant çekmişler bütün bant izleri duruyordu.gösterdim tekrar pasta attılar, bant izlerini söyledikten sonra temizlediler. ayrıca aracı bırakın birdaha boya yapalım dediler bende daha sonra getiririm o zaman yaparsınız dedim teslim formuna yazdılar ön tampon için bırakınca bir daha işlem yapılacak 24 Ağustos 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Ben pek beğenmedim işçiliklerini boya altında bazı yerlerde toz kalmış kapı içine bant çekmişler bütün bant izleri duruyordu.gösterdim tekrar pasta attılar, bant izlerini söyledikten sonra temizlediler. ayrıca aracı bırakın birdaha boya yapalım dediler bende daha sonra getiririm o zaman yaparsınız dedim teslim formuna yazdılar ön tampon için bırakınca bir daha işlem yapılacak benim focusta iyi iş cıkarmışlardı tabi bu dediğim 4 sene önceydi abi ustadan ustaya değişebiliyor Yorum bağlantısı
Murat Altay1 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 (düzenlendi) Bu gün aracımı auto King den aldım çamurluk boyandı Öncesi Sonrası Rutus boyası istedim okadar onu bile vermediler Kendim sanayiye gidip alıcam aracıma göre kendim bazı yerleri rutuşlamayi yapıcam Ben pek beğenmedim işçiliklerini boya altında bazı yerlerde toz kalmış kapı içine bant çekmişler bütün bant izleri duruyordu.gösterdim tekrar pasta attılar, bant izlerini söyledikten sonra temizlediler. ayrıca aracı bırakın birdaha boya yapalım dediler bende daha sonra getiririm o zaman yaparsınız dedim teslim formuna yazdılar ön tampon için bırakınca bir daha işlem yapılacak bu gibi firmalar esnaflik nedir bilmezler Sadece isim yapmislar ve isciliklerini begenmem Yetkili servislerde buyuk firma oldugu icin paraya doymuslardir Tavsiyem iyi bir boyaci usta bulun bu tip isleri ona yaptirin hem iyi isciligi vardir hemde en azindan esnaftir Param rezil olmak demek bu olsa gerek )) 25 Ağustos 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2016 bu gibi firmalar esnaflik nedir bilmezler Sadece isim yapmislar ve isciliklerini begenmem Yetkili servislerde buyuk firma oldugu icin paraya doymuslardir Tavsiyem iyi bir boyaci usta bulun bu tip isleri ona yaptirin hem iyi isciligi vardir hemde en azindan esnaftir Param rezil olmak demek bu olsa gerek )) evet esnaf gözüyle bakmıyorlar, zaten işleri başlarından aşkın bir de tek el olunca biz bunu yapıyoruz işinize gelirse havası var. ücret ödemedim kasko mini onarımdan yapıldı. birazda onun etkisi var gibi geliyor bana benim focusta iyi iş cıkarmışlardı tabi bu dediğim 4 sene önceydi abi ustadan ustaya değişebiliyor tamamen usta ile alakalı denk gelmek veya bir tanıdık olup benim aracımı bu yapsın demek lazım aslında Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2016 (düzenlendi) Bu gün gene on tamponu indirdim biraz sola doğru eğik duruyordu kaput tam kapanmamış gibı duruyordu ben de söküp tekrar ayarlayıp yerine montaj yaptım Bu ilk hali Buda son hali 27 Ağustos 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 yamukmuş bayağı neyi söktün? kaputu mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2016 yamukmuş bayağı neyi söktün? kaputu mu?Tamponu söktüm abi Farin bağlantısında problem vardı far bağlanırken biraz aşağı bağlanmış ayar vidasindan yukarı kaldırdım sonra tamponu bağladım İşaretledigim yerlerde vidalar var oradan yukarı kaldırdım biraz Tampon yerine geldi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2016 böğkk çirkin Evet tampon olmadan çok çirkin Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2016 Paylaş 28 Ağustos 2016 Evet tampon olmadan çok çirkin Abi bak 2 seferdir tamponu söküyorsun S-Line tamponu için pratik yapmış oluyorsun Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2016 Abi bak 2 seferdir tamponu söküyorsun S-Line tamponu için pratik yapmış oluyorsun Borçlar bitsin araba hala bende durursa kesin diyebilirim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2016 (düzenlendi) Bu gün panjurda ufak bir değişiklik yaptım Bu ilk hali Buda son hali 30 Ağustos 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 İşte hep bunlar S-line öncesi oyalama taktiği Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 Bu gün panjurda ufak bir değişiklik yaptım Bu ilk hali Buda son hali küçük ve güzel bir dokunuş İşte hep bunlar S-line öncesi oyalama taktiği Doğru tespit bencede 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 Bende buna benzer birsey yapmistim ama uzeri soyuldu malzeme olarak ne kullandiniz emeginize saglik. Son olarak arabanizi tugay yolundaki autokinge mi biraktiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2016 Bende buna benzer birsey yapmistim ama uzeri soyuldu malzeme olarak ne kullandiniz emeginize saglik. Son olarak arabanizi tugay yolundaki autokinge mi biraktiniz. malzeme olarak oto parçacıdan bir ürün aldım u şeklinde içinde yapıştırıcı var. 10 tl ye aldım 3 m soyulursa söker yenisini takarım diye düşünüyorum. evet tugay yolunda olan autokingde yaptırdım aracımı. küçük ve güzel bir dokunuş Doğru tespit bencede teşekkürler, doğuş niyetimi bildiği için tespiti kesinlikle doğru. İşte hep bunlar S-line öncesi oyalama taktiği kesinlikle alıştırma aşamasındayım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 yüklüyorum şimdi becerebilirsem ah biraz imkan, mekan ve zamanım olsa yenisini yaparım da yok işte yok zaman bulsam mekan bulamıyorum, mekanı bulsam imkan bulamıyorum. Mehmet abi benim araba ufak bir kaza geçirdi geçen ay, belki haberşn olmuştur. Yetkili servis tamponu düzgün hizalayamamış yamuk görünüyor. Arabamdan soğudum resmen, tamponu sökmek zor mu? Servise de artık güvenmiyorum. Kendim yapmak istiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2016 Mehmet abi benim araba ufak bir kaza geçirdi geçen ay, belki haberşn olmuştur. Yetkili servis tamponu düzgün hizalayamamış yamuk görünüyor. Arabamdan soğudum resmen, tamponu sökmek zor mu? Servise de artık güvenmiyorum. Kendim yapmak istiyorum Emre geçmiş olsun kazadan haberim yok tu üzüldüm. Focus un tamponu hiç sökmedim bilmiyorum ama kime sorarsan tırnaklı olduğu için uzak dur diyecektir. Büyük ihtimalle senin aracında tırnakları kırıldığı için yan duruyordur. Benim araçta tırnak yok sadece vida bağlantısı ile bağlı olduğu için baya kolay sökmesi ama ben sökmeden önce youtube de en az 10 15 video izlemişimdir. Naçizane tavsiyem seninde öyle yapman dir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 Emre geçmiş olsun kazadan haberim yok tu üzüldüm. Focus un tamponu hiç sökmedim bilmiyorum ama kime sorarsan tırnaklı olduğu için uzak dur diyecektir. Büyük ihtimalle senin aracında tırnakları kırıldığı için yan duruyordur. Benim araçta tırnak yok sadece vida bağlantısı ile bağlı olduğu için baya kolay sökmesi ama ben sökmeden önce youtube de en az 10 15 video izlemişimdir. Naçizane tavsiyem seninde öyle yapman dir. Abi braket falan bir şeyler diyordu servis. Ve eminim ne eksikse onu kaskoya aldırmışlardır, tırnaksa tırnak. Vana ayarsızlık gibi geldi. En iyisi videolarına bakmak, doğru söylüyorsun abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 (düzenlendi) kaza yaptım 8 Eylül 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Geçmiş olsun abi. Allah beterinden korusun. Sende birşey olmaması sevindirici. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Geçmiş olsun abi, afedersiniz ama hayvanat kepçe ile çarpmış. İş makinesi kullanıyorsan ekstra bilinçli olmak zorundasın 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts