İçeriğe Yönlendir

Bundan Sonraki Yol Arkadaşım Pamuk Dd

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Abi etiket değerlerini firmalar kendi belirliyor aslında, o yüzden tamamen güven ne kadar doğru muamma, lassa kötü değildir tabi ama diye biliyorum.

Michelin ve Bridgestone dan uzak dur da abi :)

Yorum bağlantısı

Abi yağışlı havada denedim sıkıntı yaşamadım kuruda da Frenaj ve yol tutuş çok iyi ama benim daha 3000km olmamıştır ilerleyen zamanlarda nasıl olur göreceğiz ama kesinlikle michelin den kat kat iyi 30000 de lastikler hoşaf oldu benim

Sametciğim,burada esas olan kullanıcı yorumlarıdır zaten.mesela ben yıllardır Goodyear kullanıyorum,lastik üzerindeki detayları ilk defa inceledim ve hatta yukarıdaki resmi çektim.ha piyasada bilmeden ve kullanmadan yorum yapanda çok,o yüzden dikkat olmakta fayda var.

Yorum bağlantısı

Sametciğim,burada esas olan kullanıcı yorumlarıdır zaten.mesela ben yıllardır Goodyear kullanıyorum,lastik üzerindeki detayları ilk defa inceledim ve hatta yukarıdaki resmi çektim.ha piyasada bilmeden ve kullanmadan yorum yapanda çok,o yüzden dikkat olmakta fayda var.

Tercihim goodyear olacaktı olmadığı için bunu aldım ama sessizlikte bukadar başarı beklemiyordum 71 db lik michelinden sonra Nirvana oldu özellikle ilk kalkış ve firenaj Kesinlikle çok daha iyi ama goodyear nasıldır bilmiyorum nasip olmadı
Yorum bağlantısı

Tercihim goodyear olacaktı olmadığı için bunu aldım ama sessizlikte bukadar başarı beklemiyordum 71 db lik michelinden sonra Nirvana oldu özellikle ilk kalkış ve firenaj Kesinlikle çok daha iyi ama goodyear nasıldır bilmiyorum nasip olmadı

İşte özellikle kullanıcı yorumu dedim zaten,forumlarda boş yorumlara ve copy paste yapanlara dikkat etmek lazım :)

Bu arada Mehmet abi,konunu baltaladık sanırım :) Dilersen bu bölümü lastik konusuna alabilirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

İşte özellikle kullanıcı yorumu dedim zaten,forumlarda boş yorumlara ve copy paste yapanlara dikkat etmek lazım :)

Bu arada Mehmet abi,konunu baltaladık sanırım :) Dilersen bu bölümü lastik konusuna alabilirim.

önemli değil hakan, bilgi her yerde güzeldir.  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Hayırlı olsun aracın kardeş .Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Hayırlı olsun aracın kardeş .Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

çok sağol teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Mehmet abi, arabanın donanımı nedir? İlk aldığında sormuştum, şimdi yine sorayım :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mehmet abi, arabanın donanımı nedir? İlk aldığında sormuştum, şimdi yine sorayım :D

Gökhan ilk sorduğunda da cevaplamıştım şimdi de cevaplıyayım :D bilmiyorum. :p

ruhsatta a3 sportback 8p olarak geçiyor. donanım yazmıyor. 

ayrıca bunlar ford gibi değil. model sabit sen  istediğin donanımı ekliyorsun ilk alırken o yüzden anladığım kadarı ile donanım ruhsatta yazmıyor. 

benim araçta bi-zenon farlar, dijital klima, katlanır ayna, kararan dikiz aynası hız sabitleyici yok 

Gökhan bende tam bilmiyorum donanım seviyesi nedir.

araçta yol bilgisayarı bi xenon far dijital klima park sensörü var. henüz tespit edebildiklerim bunlar donanım ruhsatta sadece a3 sportback yazıyor. ford kadar tanıdığım bir araç olmadığı için ne nedir inan bende bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Gökhan ilk sorduğunda da cevaplamıştım şimdi de cevaplıyayım :D bilmiyorum. :p

ruhsatta a3 sportback 8p olarak geçiyor. donanım yazmıyor. 

ayrıca bunlar ford gibi değil. model sabit sen  istediğin donanımı ekliyorsun ilk alırken o yüzden anladığım kadarı ile donanım ruhsatta yazmıyor. 

benim araçta bi-zenon farlar, dijital klima, katlanır ayna, kararan dikiz aynası hız sabitleyici yok 

Ambition, Ambiente, Attraction gibi 3 farklı model seçenekleri var, neye göre belirleniyor bunlar? Benden söylemesi, yarın öbür gün yine sorabilirim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

aracımın teknik özellikleri

Nesil A3 Sportback (8P)

Motor 1.4 TFSI (125 Hp) S tronic 7-Gang

Kapı 5

Beygir 125 bg

Maksimum sürat 203 km/saat

Hızlanma 9.8 saniye

Yakıt deposu hacmi 55 Lt

Üretim başlangıç yılı 2008

Son üretim yılı 2013

Kasa tipi Hatchback Koltuk 5

Uzunluk 4292 mm. Genişlik 1765 mm. Yükseklik 1423 mm.

Dingil mesafesi 2578 mm.

Ön tekerlek izi 1536 mm.

Arka tekerlek izi 1515 mm.

Bagaj hacmi en az 370 Lt

Motor pozisyonu Ön, enine

Motor hacmi 1390 cm3

Tam güç devri 5000 dev/dak

Tork 200/1500 Nm

Yakıt sistemi Çok noktalı enjeksiyon

Türbin Turbo kompresör

Silindir pozisyonu Inline

Silindir adedi 4

Silindir çapı 76 mm.

Silindir içi vuruş 75.6 mm.

Silindir başına düşen valf 4

Yakıt tipi Benzin

Çekiş Ön

Ön süspansiyon Küçültülmüş gergi

Arka süspansiyon Enine sabitleyici

Ön frenler Hava soğutmalı diskler

Arka frenler Disk

Abs Evet

Direksiyon tipi Direksiyon kutusu

En az dönüş açısı 10.7 m

Şehir içi yakıt tüketimi 7.4 Lt/100 km

Şehir dışı yakıt tüketimi 4.8 Lt/100 km

Ortalama yakıt tüketimi 5.8 Lt/100 km

Emisyon standardı EURO IV

Lastik boyutu 205/55 R16; 225/45R17

Jant boyutu 6.5J x 16, 7,5J x 17

Bagaj hacmi en fazla 1120 Lt

Şanzıman tipi Otomatik

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Ambition, Ambiente, Attraction gibi 3 farklı model seçenekleri var, neye göre belirleniyor bunlar? Benden söylemesi, yarın öbür gün yine sorabilirim :D

aracın donanım seviyesini maalesef bulamadım. bulduğum bilgiler içerisinde bazı özellikleri ambiente bazı özellikler ise ambition donanıma ait. tam çözemedim 

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

bizim trendlere; sis farı, hız sabitleme, titanium jant takanlar gibidir belki de...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Bana çok ilginç geliyor. Donanım seçeneği bir şekilde bilinmelidir. Honda da 4 tane var. Çok belirgin farklılık var. Hepsi keskin ayrılıyor. Almanlar ise maşallah... Malum site de kim kime tutturursa olmuş. Tam vurgun yapılacak boşluk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Mehmet abi hayırlı olsun güle güle kullan. Tank gibi arabadır, üzmez kolay kolay. Vag alınacaksa benzinli alınmalı zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mehmet abi hayırlı olsun güle güle kullan. Tank gibi arabadır, üzmez kolay kolay. Vag alınacaksa benzinli alınmalı zaten :)

teşekkürler kubilay

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Arkadaşlar resimdeki janttin adını bilen varmi 5*112 bijon aralığı i 16" olarak almayı planlıyorum.

7880ef0cb26c4ec82b4c19692b4e0bb0.jpg

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Arkadaşlar resimdeki janttin adını bilen varmi 5*112 bijon aralığı i 16" olarak almayı planlıyorum.

7880ef0cb26c4ec82b4c19692b4e0bb0.jpg

Buldum sanırım. Bende bu aralar jant bakıyorum araçta 15 " yeni lastik var ve 15 " guzel jant bulamıyorum repliklar hariç :(

621b34871423da68eaedf3c766fcad99.jpg

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Abi lastikleri kaca almistin bizimde ihtiyacimiz olacak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Abi lastikleri kaca almistin bizimde ihtiyacimiz olacak.

Sami, adet fiyat 190 tl

4 adet 760 tl

Ben 750 tl bonus 5 taksit ile aldim

Buldum sanırım. Bende bu aralar jant bakıyorum araçta 15 " yeni lastik var ve 15 " guzel jant bulamıyorum repliklar hariç :(

Bunlar 19 ben 16 inç olarak arıyorum

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

bimde satılan perdelerden aldım 1 takım biraz ufak oldu ama olsun şimdilik iş görür diye düşünüyorum.

amacım farklı aslında mekanizmayı kullanacağım ilerleyen zamanlarda focus perdesi gibi yapmayı planlıyorum 

4ee77f7b820d2307e41d25c247eebcf2.jpg
b6b24e4443ba5d988fbb6d377d518551.jpg
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Nasıl yani? A3 te arka camlarda perde yokmu abi.? ben şook  :shok:  :shok:

bimde satılan perdelerden aldım 1 takım biraz ufak oldu ama olsun şimdilik iş görür diye düşünüyorum.

amacım farklı aslında mekanizmayı kullanacağım ilerleyen zamanlarda focus perdesi gibi yapmayı planlıyorum 

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Malesef yok doğuş

Nasıl yani? A3 te arka camlarda perde yokmu abi.? ben şook :shok::shok:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...