İçeriğe Yönlendir

Bundan Sonraki Yol Arkadaşım Pamuk Dd

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu

bc78ef51fb5324b7cdde2f14e6018839.jpg

Rot ayarına girdik.

Tam basmak lazım yola.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

cumartesi günü rot ayarını yaptırdım ancak lastikler iç kısımdan aşınmış olduğu için şimdi baya ses yapıyor. yolda giderken sanki tırtıklı yol çizgisi üzerinden gidiyormuş ses yapıyor 80 km den sonra. doğal olarak değiştirmem gerekli lastik tavsiyeleriniz nelerdir. şimdilik öne 2 adet almayı planlıyorum. daha sonra arka lastikleri de değiştireceğim. aracın üzerinde dunlop marka lastik var. lastik ölçüsü 205 55 16

nokian lastiklere bakıyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. 

Yorum bağlantısı

cumartesi günü rot ayarını yaptırdım ancak lastikler iç kısımdan aşınmış olduğu için şimdi baya ses yapıyor. yolda giderken sanki tırtıklı yol çizgisi üzerinden gidiyormuş ses yapıyor 80 km den sonra. doğal olarak değiştirmem gerekli lastik tavsiyeleriniz nelerdir. şimdilik öne 2 adet almayı planlıyorum. daha sonra arka lastikleri de değiştireceğim. aracın üzerinde dunlop marka lastik var. lastik ölçüsü 205 55 16

nokian lastiklere bakıyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. 

nokian ya da yokohama iyidir abi  :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Ya bu işte bir terslik mi var [emoji53] Ben halüsinasyon mu yaşıyorum [emoji41]

Hayırlı olsun Mehmet iyi günlerde kazasız cezasız kullan. Maşallah

abi terslik nerede,  :D  bildiğin beyaz a3 işte 

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Hankook alma abi onu önerebilirim. Onun dışında, imkanın varsa egp yada cpc5 derim çoğu kişi gibi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Hankook alma abi onu önerebilirim. Onun dışında, imkanın varsa egp yada cpc5 derim çoğu kişi gibi.

egp yada cpc5  bunlar neki açıklarmısın 

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

egp yada cpc5 bunlar neki açıklarmısın

Çok bilindik diye kisaltmalarini yazmıştım abi kusura bakma.

Good Year Efficientgrip Performace

Continental Conti Premium Contact 5

Good Yeari ben de focusta kullanmıştım gerçekten f/p lastiği bence. Yumuşak ve tutuşu da gayet güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Çok bilindik diye kisaltmalarini yazmıştım abi kusura bakma.

Good Year Efficientgrip Performace

Continental Conti Premium Contact 5

Good Yeari ben de focusta kullanmıştım gerçekten f/p lastiği bence. Yumuşak ve tutuşu da gayet güzel.

teşekkürler Erdal aklımda olan lastik aslında bridgestone T001 şimdilik araştırıyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Abi,Goodyeardan şaşma.

goodyear focusta kısa bir süre kullandım güzel lastik araştırmalara devam ediyorum 

Yorum bağlantısı

goodyear focusta kısa bir süre kullandım güzel lastik araştırmalara devam ediyorum

Evet,tamda onu yazacaktım.az çok deneyimin oldu bu lastikte abi.desibel olarak en sessiz lastik kendi sınıfında,hatta forumda benim çektiğim meşhur bir foto vardı.bulursam paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bir arkadaş satıyor 2.el alırsan michelin energysaver az kullanilmiş ;) 4 ü 400 tl

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Bir arkadaş satıyor 2.el alırsan michelin energysaver az kullanilmiş ;) 4 ü 400 tl

abi kaç km yapmış birde lastik tarihleri nedir biliyormusun düşünebilirim. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mehmet abi.

diyorsun ki en iyisi bu goodyer 

birde altlarına fiyatlarını yazaydın iyi olurdu. :D

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Spotcu var abi bostancida ama peşin çalışıyor. Bu akşam bostanciya gidicem fiyat alırım istersen.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Spotcu var abi bostancida ama peşin çalışıyor. Bu akşam bostanciya gidicem fiyat alırım istersen.

çok sevinirim fiyat alabilirsen kesinlikle 2016 tarihli olmalı eski lastik almak istmem

Yorum bağlantısı

diyorsun ki en iyisi bu goodyer

birde altlarına fiyatlarını yazaydın iyi olurdu. :D

Geçen yıl fiyatlarını yazayım abi,şuanda da pek fark yoktur bence.

Fiyatları soldan sağa doğru 210 liradan başlıyor ve 10 tl düşüyordu.(Bu fiyatlara sökme & takma ve balansta dahildi.

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın
(düzenlendi)

7877220727b8dced542a7eae745e0d80.jpg

Fiyatlar bu şekilde abi.

Geçen sene 170 ten almıştım ben.

tarihinde Erdal Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Fiyatlar bu şekilde abi.

Geçen sene 170 ten almıştım ben.

Erdal teşekkür ederim. bakalım araştırmaya devam

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

4 tane çok az kullanılmış conti premium contact 5 lastiği 400'e aldım 7 8 ay kadar önce. Harika bir lastik.

Denk getirebilirsen sen de bunlardan al derim abi.

Bu arada yeni araban hayırlı olsun. Bir dahaki kahvaltı etkinliğinde arkadaşım Furkan'ı bununla getirirsin inşallah :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

4 tane çok az kullanılmış conti premium contact 5 lastiği 400'e aldım 7 8 ay kadar önce. Harika bir lastik.

Denk getirebilirsen sen de bunlardan al derim abi.

Bu arada yeni araban hayırlı olsun. Bir dahaki kahvaltı etkinliğinde arkadaşım Furkan'ı bununla getirirsin inşallah :)

teşekkür ederim iyi dileklerin için. aslında dediğin gibi yeni tarihli lastik bulursam alırım. kahvaltı etkinliği yapılsın hele gelip seni bile alabilirim :D  Furkan için her zaman aracımda yer var.  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Öğlen arası ufak bir motor temizligi yaptim fb190e64d53cdec8594db078a4a76864.jpg16454ab7a6febdea9d8f3ab7e520c160.jpgfccb8ea4cf9e8d0088bda5654e9fa4fe.jpg

Esas iş akşama de2fef589184b32d7604cf0943e8eb90.jpg

Umarim becerebilirim

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

turbolu arabaya tosbağa cilası, az yaksın diye mi abi bütün bunlar :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...