Mehmet Kazancıoğlu 30 Nisan 2016 Yazar Paylaş 30 Nisan 2016 Rot ayarına girdik. Tam basmak lazım yola. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 cumartesi günü rot ayarını yaptırdım ancak lastikler iç kısımdan aşınmış olduğu için şimdi baya ses yapıyor. yolda giderken sanki tırtıklı yol çizgisi üzerinden gidiyormuş ses yapıyor 80 km den sonra. doğal olarak değiştirmem gerekli lastik tavsiyeleriniz nelerdir. şimdilik öne 2 adet almayı planlıyorum. daha sonra arka lastikleri de değiştireceğim. aracın üzerinde dunlop marka lastik var. lastik ölçüsü 205 55 16 nokian lastiklere bakıyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 cumartesi günü rot ayarını yaptırdım ancak lastikler iç kısımdan aşınmış olduğu için şimdi baya ses yapıyor. yolda giderken sanki tırtıklı yol çizgisi üzerinden gidiyormuş ses yapıyor 80 km den sonra. doğal olarak değiştirmem gerekli lastik tavsiyeleriniz nelerdir. şimdilik öne 2 adet almayı planlıyorum. daha sonra arka lastikleri de değiştireceğim. aracın üzerinde dunlop marka lastik var. lastik ölçüsü 205 55 16 nokian lastiklere bakıyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. nokian ya da yokohama iyidir abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Ya bu işte bir terslik mi var [emoji53] Ben halüsinasyon mu yaşıyorum [emoji41] Hayırlı olsun Mehmet iyi günlerde kazasız cezasız kullan. Maşallah abi terslik nerede, bildiğin beyaz a3 işte Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Hankook alma abi onu önerebilirim. Onun dışında, imkanın varsa egp yada cpc5 derim çoğu kişi gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Hankook alma abi onu önerebilirim. Onun dışında, imkanın varsa egp yada cpc5 derim çoğu kişi gibi. egp yada cpc5 bunlar neki açıklarmısın Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 egp yada cpc5 bunlar neki açıklarmısın Çok bilindik diye kisaltmalarini yazmıştım abi kusura bakma.Good Year Efficientgrip Performace Continental Conti Premium Contact 5 Good Yeari ben de focusta kullanmıştım gerçekten f/p lastiği bence. Yumuşak ve tutuşu da gayet güzel. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Çok bilindik diye kisaltmalarini yazmıştım abi kusura bakma. Good Year Efficientgrip Performace Continental Conti Premium Contact 5 Good Yeari ben de focusta kullanmıştım gerçekten f/p lastiği bence. Yumuşak ve tutuşu da gayet güzel. teşekkürler Erdal aklımda olan lastik aslında bridgestone T001 şimdilik araştırıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Abi,Goodyeardan şaşma. goodyear focusta kısa bir süre kullandım güzel lastik araştırmalara devam ediyorum Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 goodyear focusta kısa bir süre kullandım güzel lastik araştırmalara devam ediyorum Evet,tamda onu yazacaktım.az çok deneyimin oldu bu lastikte abi.desibel olarak en sessiz lastik kendi sınıfında,hatta forumda benim çektiğim meşhur bir foto vardı.bulursam paylaşırım. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Bir arkadaş satıyor 2.el alırsan michelin energysaver az kullanilmiş 4 ü 400 tl 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Bir arkadaş satıyor 2.el alırsan michelin energysaver az kullanilmiş 4 ü 400 tl abi kaç km yapmış birde lastik tarihleri nedir biliyormusun düşünebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Mehmet abi. diyorsun ki en iyisi bu goodyer birde altlarına fiyatlarını yazaydın iyi olurdu. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Spotcu var abi bostancida ama peşin çalışıyor. Bu akşam bostanciya gidicem fiyat alırım istersen. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Spotcu var abi bostancida ama peşin çalışıyor. Bu akşam bostanciya gidicem fiyat alırım istersen. çok sevinirim fiyat alabilirsen kesinlikle 2016 tarihli olmalı eski lastik almak istmem Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 diyorsun ki en iyisi bu goodyer birde altlarına fiyatlarını yazaydın iyi olurdu. Geçen yıl fiyatlarını yazayım abi,şuanda da pek fark yoktur bence. Fiyatları soldan sağa doğru 210 liradan başlıyor ve 10 tl düşüyordu.(Bu fiyatlara sökme & takma ve balansta dahildi. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 (düzenlendi) Fiyatlar bu şekilde abi. Geçen sene 170 ten almıştım ben. 3 Mayıs 2016 tarihinde Erdal Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 Fiyatlar bu şekilde abi. Geçen sene 170 ten almıştım ben. Erdal teşekkür ederim. bakalım araştırmaya devam Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 4 tane çok az kullanılmış conti premium contact 5 lastiği 400'e aldım 7 8 ay kadar önce. Harika bir lastik. Denk getirebilirsen sen de bunlardan al derim abi. Bu arada yeni araban hayırlı olsun. Bir dahaki kahvaltı etkinliğinde arkadaşım Furkan'ı bununla getirirsin inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 4 tane çok az kullanılmış conti premium contact 5 lastiği 400'e aldım 7 8 ay kadar önce. Harika bir lastik. Denk getirebilirsen sen de bunlardan al derim abi. Bu arada yeni araban hayırlı olsun. Bir dahaki kahvaltı etkinliğinde arkadaşım Furkan'ı bununla getirirsin inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için. aslında dediğin gibi yeni tarihli lastik bulursam alırım. kahvaltı etkinliği yapılsın hele gelip seni bile alabilirim Furkan için her zaman aracımda yer var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Öğlen arası ufak bir motor temizligi yaptim Esas iş akşama Umarim becerebilirim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 turbolu arabaya tosbağa cilası, az yaksın diye mi abi bütün bunlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts