Yasin Kahveci 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Arkadaşlar merhabalar.Döküm tava almaya niyetlendim.Sizlerden marka model tavsiyesi bekliyorum.Yarın bime bir tava geliyor,bu yeterli midir?Şimdiden teşekkürler. http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/dokum-izgara-tava-26x26-cm/aktuel.aspx Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Ben metrodan aldım geçen ay hala vardır. Altlığı ile birlikte 40 tl ye aldım. Lava marka 2 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 Ben metrodan aldım geçen ay hala vardır. Altlığı ile birlikte 40 tl ye aldım. Lava marka Abi maalesef Erzurum'da metro yok . Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Abi maalesef Erzurum'da metro yok .Alıp yollamaya kalksak kargosu üründen pahalıya gelir, soba gibi ağır mübarek [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 Lava alın. Kendi satış siteleri var Lava iyidir diyorsanız alayım.Kendi satış sitesinde 110 lira olan tava bimde 40 lira yarın. Alıp yollamaya kalksak kargosu üründen pahalıya gelir, soba gibi ağır mübarek [emoji1] aynen öyle Abi.Yarın bimdekine bakayım ben. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 içi kaplamalı ise almayın. Hocam,emaye kaplama diyor.Bunların kaplamasız olanını mı bulayım ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 kaplamasız olanı makbul. emaye bildiğin eski seramik. fırın tepsisi neyse o. çatalla kazıyamaz, yüksek ateş sıcak soğuk sert davranamazsın. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 kaplamasız olanı makbul. emaye bildiğin eski seramik. fırın tepsisi neyse o. çatalla kazıyamaz, yüksek ateş sıcak soğuk sert davranamazsın. Bunu öğrendiğim iyi oldu Hocam,Bim'deki kesinlikle alınmaz o zaman.Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 https://eksisozluk.com/dokme-demir-tava--2485814 burayı okuyalım: http://birtekask.blogspot.com.tr/2011/10/evde-kesif.html 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Hanimlarin çeyiz icin gozde markasi 'bernardo' ) http://www.bernardo.com.tr/dokum-grill-tava-p1029165 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 burda da iyi bilgi var: http://bmert.net/2010/01/17/meraklisina-dokme-demir-tava/comment-page-1/ 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 döküm tavada Hecha bir numaradır biz uzun zamandır satıyoruz ve kendimizde kullanıyoruz çok memnunuz tek bir şikayet yok şu ana kadar.. başka tava yada dökümlere oranla lezzet farkı olduğuna inanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 döküm tavada Hecha bir numaradır biz uzun zamandır satıyoruz ve kendimizde kullanıyoruz çok memnunuz tek bir şikayet yok şu ana kadar.. başka tava yada dökümlere oranla lezzet farkı olduğuna inanıyorum Peki,bu hechalar da kaplama var mı ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 kaplamasız olanı makbul. emaye bildiğin eski seramik. fırın tepsisi neyse o. çatalla kazıyamaz, yüksek ateş sıcak soğuk sert davranamazsın. Hocam bu Lava'lar öyle değil. Bırakın çatalı ben 2 senedir her kullanımda telle deterjanla sürtüp temizliyorum. Hiç sorun yok. Aldığım gibi hala. 2 Tane farklı modeli var bende. Eskişehir'de fabrikaları. Emayesiz olanların kullanımı çok zor. Hem de seasoning işlemi gerektirir. Temizliğinde de deterjan kullanılamaz. İyi ısıtılıp kurutulmazsa hızlı paslanır. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 içi kaplamalı ise almayın. Hocama katılıyorum. Kaplama, granit vs ürünlerden uzak durulmalı. Sonu beyindeki ipince damarlarda tıkanıklıkla sonuçlanabilen uzun vadeli hasarlar yapabiliyor. Döküm ise kaplamasız olanı tercih edin. İlla döküm olmayacaksa mangal taşları var, onları da kullanabilirsiniz. Misal. 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Lava memleketimin ürünü olmasına rağmen sapının bir kısmı tahta diye Hecha almıştım, Lavanın pizza tavasını aldım bazlama yapıyoz üstünde, ikisi de bence alınır, kullanılır... teflondan ve benzerlerinden uzak duralımda çelik, döküm, bakır, en kötü olarak gerçek seramik.. slitin tavaları var onlara da hevesim var da bir derin dondurucu parası istiyorlar.. Biz sadece kırmızı et pişirmek için kullanıyoruz cız bız tarzında, kömür ızgaradan bir tık aşağıda lezzetli oluyor, tavsiye ederim...Döküm tavayı Kullanmadan önce böbrek/iç yağı koyalım içine fırında bir kaç saat pişirelim, pas yapmaması ve yiyecekleri yapıştırmaması için önerilir bizde yapıyoruz hatta işimiz bittikten sonra yıkayıp kuruladıktan sonra biraz yağlı bir peçete ile yağlayıp o şekilde muhafaza ediyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Tavayı kullanım sıklığınıza göre tercihi kendiniz yapabilirsiniz. Kaliteli has döküm bir tavada pişen etin lezzeti şüphesiz tartışılmaz. Ancak ağırlığından dolayı hem kullanımı, hem temizlenmesi hemde saklanması biraz sıkıntı yaratabilir. Kendimden biliyorum özellikle hanımlarda yaralanmalara bile sebebiyet verebiliyor. Fiyat olarakta biraz yüksektir. Bu tip bir tavayı, en az haftanın 2 günü sürekli kullanacağım derseniz alabilirsiniz. Sizi üzmez bu durumda. Ama ayda 1 defa, bayramdan bayrama kullanırım derseniz, Bim den alacağınız tava ihtiyacınızı hayli hayli çözecektir. Bir miktar lezzet farklı olabilir. Kullanırken de çizilmemesi adına biraz özen göstermelisiniz. Ama buda sizi üzmez kanımca. Lava iyi bir marka. Yorum bağlantısı
Emre Akbas 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Metrodan bende 2 ay önce almıştım seçenek çok fyatlarda uygun Yorum bağlantısı
Recommended Posts