Sinan Tatar 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Arkadaşlar aracımın kasko ve sigortasının süresi bitiyor sigortacım la konuştum en uygun fiyat karayollar ı zorunluluk sigortası 632TL AXA sigorta aracımın kaskosu ise sompo japan sigorta 692TL toplamda 1324 TL tutuyor.Bende televizyonda generali sigortanın reklamını gördüm ve görüştüm.Karayolları zorunluluk sigortasını 489TL ye kasko yu ise 593TL toplamda 1082TL ye yapıyorlar.Sorum Generali sigortayı daha önce hiç kullanmadığım için hasar durumunda ne kadar fayda sağlar.Yaptıranlar memnun mu,tavsiye eder misiniz?.Şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Şimdiye kadar en uygun fiyatları Güneş Sigorta dan almıştım. Generali konusunda güzel yorumlar gelecektir.konuyu takip ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Sigortam net ile de görüş derim, baya ilgililer onlar da uygun fiyat veriyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Güneş sigortadan uzak durun derim3 yildan beri Gunes' in kaskosunu kullanıyorum en uygun fiyati onlar vermisti. Hala devam ediyorum. Ben herhangi bir sorun yasamadim. Hatta gecen sene arkadan carptilar. Parca icin bir hafta serviste kalacakti arac. Kaskom araci servise biraktigimin aksamina ikame araci evime getirdi getirmeden once de ayni segmentte hangi araci istedigimi sordular fiestadan poloya peugeottan renault'a kadar genis yelpaze imkani sundular. Sahsen memnunun. Generali sigortayi bende takipteyim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Net olaylarda şirketlerin hiç biri sorun çıkaramaz. En fazla geç ödeme yapar. Kaliteli şirket muallak hasarlarda ön plana çıkar. Kötü şirket muallak hasarı red eder geçer. Mahkemen üç yıl sürer.. 3 Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Sigorta karşı tarafı, Kasko sizi bağlar... Sigortadan ziyada kasko firması daha önemlidir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Trafik sigortası sizin kefilinizdir. Kefiliniz işinizi düzgün yapmaz ise, muhatap sigortalıdır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Bilgiye ulaşmak artık o kadar kolay ki Hasardan kastı.. Sigorta şirketinin hasar servisi Bu da başka bir popüler şirket. Adam 11 şubattan beri hasarına onay alamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Sefacan Kamit 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 3 yildan beri Gunes' in kaskosunu kullanıyorum en uygun fiyati onlar vermisti. Hala devam ediyorum. Ben herhangi bir sorun yasamadim. Hatta gecen sene arkadan carptilar. Parca icin bir hafta serviste kalacakti arac. Kaskom araci servise biraktigimin aksamina ikame araci evime getirdi getirmeden once de ayni segmentte hangi araci istedigimi sordular fiestadan poloya peugeottan renault'a kadar genis yelpaze imkani sundular. Sahsen memnunun. Generali sigortayi bende takipteyim. Kaskoda en uygun banada güneşten çıktı. Başıma gelenlerden sonra bedava verseler yaptırmam. Perte çıkan aracım için günde 3 kere arıyordum. Kimsenin birbirinden haberi yok. Dosya sorumlusunun numarası yanlış, hoş ulaşsanızda bir şey değişmez -o zaman şikayet edin yaa havasında bir çalışma zihniyetleri var. 3 günde ataşehirden şişliye ulaşmayan kargo, kaybolan evrak. Süreç ağır, çalışanlar sorumsuz. Benden sonra kaza yapanlar ödemeyi alırken ben hala onay bekliyordum. Herkesin kendi tercihi sonuçta bedavaya yapılmıyor kasko. Kimsenin babasının şirketide değil. Başıma gelenlerden sonra asla tavsiye etmem. Bu konudan şikayetçi bir çok insan var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Gecen gun bizim sirketin hasar ile ilgili toplantisindaydim. Hasar odemelerini daha da hizlandirmak icin yeni projeler icin harcanan mesai ve emegi tekrar gordum ve bu gelistirmelerin prime duyarli bir piyasada yapiliyor olmasi nedeni ile dogru sirkette calisiyor olmaktan birkez daha memnuniyet duydum. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Gecen gun bizim sirketin hasar ile ilgili toplantisindaydim. Hasar odemelerini daha da hizlandirmak icin yeni projeler icin harcanan mesai ve emegi tekrar gordum ve bu gelistirmelerin prime duyarli bir piyasada yapiliyor olmasi nedeni ile dogru sirkette calisiyor olmaktan birkez daha memnuniyet duydum. Saygilarimla. Şirketiniz ismini alabilir miyiz Evren Bey en azından müşteri için kafa yoran şirketlerle çalışalım 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Benim ZTS 405 TL olmuş. %½^$^#@æ߀£6½**}* Yaptırmasam mı? Bu kadar olur mu be? Ooo haa! 600 küsur da kasko. 1000 küsur... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Şirketiniz ismini alabilir miyiz Evren Bey en azından müşteri için kafa yoran şirketlerle çalışalım Aynı şirketteyiz.. Allianz Ben acenteyim, Evren Bey Ankara Bölge müdürlüğünde. Benim ZTS 405 TL olmuş. %½^$^#@æ߀£6½**}* Yaptırmasam mı? Bu kadar olur mu be? Ooo haa! 600 küsur da kasko. 1000 küsur... Bedava... 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Aynı şirketteyiz.. Allianz Ben acenteyim, Evren Bey Ankara Bölge müdürlüğünde. Teşekkür ederim abi,mayısta kasko ve sigorta zamanı şimdilik aksigortadayım bir de onu deneriz 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Bedava... 4 kredi öderken pek öyle gelmiyor be Memedim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Erden 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 (düzenlendi) aynı durumu birkaç gün önce bende yaşadım. generaliden trafik teklifi aldım,en uygunuydu 636 tl. kasko içinde 780 tl. verdiler. kasko yaptırmak istemiyordum ama araç sıfır olunca hanım baskı yaptı, arkadaşım olan sigortacıda kaskoyu doğa sigortadan 700 tl 8 taksit yaptım. söylediğine göre hasar parasını en hızlı veren 2,şirket doğa sigorta imiş. trafiği genaraliden yaptım. her halükarda aracınızın başına bir iş gelirse paranız kalmaz. marka şirketlere göre belki biraz daha öteler, sonuçta hepsi sigortacılık sistemine kayıtlı firmalar. 23 Mart 2016 tarihinde Serkan Erden tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adem SANMA 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 (düzenlendi) Firma önemli değil ucuzdan trafik sigortası poliçesi kesicek firma lazım 1300tl fiyatmi olur yahu 5 Nisan 2016 tarihinde Adem SANMA tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts