Mehmet Ozyurek 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Bizim kart bilgilerini bile bize sormadan buluyon ya. O bize yeter asl? Kart kısmına hiç girme. [emoji41] Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Kart kısmına hiç girme. [emoji41] evet sigortacılar daha tehlikeli, direk ön arka her bilgi mevcut.. işi paranoyaya dökecek olursak; kredi kart kullanımı daha tehlikeli, net de kullanımı falan demiyorum el den kullanımlarda bile kart çekerken kamarali bir iş yeri kartımızın önünü arkasını istediği gibi kaydeder.. :=) o yüzden benim mail order ya limitli ya da kapalıdır... :=) Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 düşünmüyorum, yapıyorum da, faturalarım da mevcut:=) nüfus cüzdanı ruhsat fotokopilerimiz geziyor, kargocu bile tc istiyor.. Normalde kimliği görüp yazması gerekiyor. Sizin kargonuzu almadığınız halde teslim alındı diye düşerse 250 tl cezası var şikayet ederse alıcı. Ve kargoyu kime teslim ettiğini ispatlamak için tc olması gerekiyor tc olmadan yasal olarak bir hükmü yok ismi kendin yazmadığını nasıl kanıtlıycaksın? Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 (düzenlendi) Normalde kimliği görüp yazması gerekiyor. Sizin kargonuzu almadığınız halde teslim alındı diye düşerse 250 tl cezası var şikayet ederse alıcı. Ve kargoyu kime teslim ettiğini ispatlamak için tc olması gerekiyor tc olmadan yasal olarak bir hükmü yok ismi kendin yazmadığını nasıl kanıtlıycaksın? yasal olarak bilmiyorum, çoğu alışverişi genelde net den yaparım, bazen market alışverişini de, ben yokken anneme eve bırakıyorlar, varken ise bazen benden tc istiyorlar.. bazen ben sokak da görüyorum Osman Bilgin mi diyorum evet diyorlar alayım diyorum alıyorum, kimilk tc vs ibraz yok.. :=) 20 Mart 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Kart kısmına hiç girme. [emoji41]Aman sen gir kartlara Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Aman sen gir kartlaraTamam. Bir kaç ay soğusun. [emoji23] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Tamam. Bir kaç ay soğusun. [emoji23]O soğuyacak da biz nasıl soğuyacaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 O soğuyacak da biz nasıl soğuyacazÇekirdek yollasam ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 yasal olarak bilmiyorum, çoğu alışverişi genelde net den yaparım, bazen market alışverişini de, ben yokken anneme eve bırakıyorlar, varken ise bazen benden tc istiyorlar.. bazen ben sokak da görüyorum Osman Bilgin mi diyorum evet diyorlar alayım diyorum alıyorum, kimilk tc vs ibraz yok.. :=) 0 tamamen size kargoyu teslim edenin sorumluluğu. Yarın bir gün kargoyu almadım deseniz ıspatlayamaz. Bizde burda çoğu kişiden istemiyoruz %90'ını tanıyoruz zaten. Tanımadığımız yada hareketlerinden şüphelendiklerimizden kimlik istiyoruz. İnternetten sürekli alışveriş yapanlar azçok belli artık isimden adresi bile hatırlar duruma geliyoruz 5-6 ay önce başımızdan bir olay geçti, adam başkasının kredi kartıyla internetten elektironik ürünler alıyordu sahte isim ve sahte kimlikle. Kamera kayıtlarında kimliği aldığımız görünüyordu. Kimlik almadan teslimat yapsaydık bizimde başımız biraz ağırabilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Çekirdek yollasam ?Kamyonu gönderiyorum. Ama küçük lerden. O sonradan poşetin üstüne eklediklerinden[emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Kamyonu gönderiyorum. Ama küçük lerden. O sonradan poşetin üstüne eklediklerinden[emoji7]Bişeyleri daha sigortalamamız gerek [emoji41] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Bişeyleri daha sigortalamamız gerek [emoji41]Daha ne kaldı sigortalayacak. Mesleki risk yap dedik sana sağır kulağının üstüne yattın... yoksa çekirdeğin arasını kesmezdik 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Bişeyleri daha sigortalamamız gerek [emoji41]Bi doy doy Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Daha ne kaldı sigortalayacak. Mesleki risk yap dedik sana sağır kulağının üstüne yattın... yoksa çekirdeğin arasını kesmezdikElle tutulur gözle görülür şeyler tercihimdir. [emoji4] Kesilecek tavuk var mı. ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Bi doy doySana ne la. Sen mi besliyozbesliyon beni. Analık gibisin...Ben o küçük çekirdekleriniçekirdeklerden istiyom. Bağ bozumunda patlatacak... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Sana ne la. Sen mi besliyozbesliyon beni. Analık gibisin... Ben o küçük çekirdekleriniçekirdeklerden istiyom. Bağ bozumunda patlatacak... Sana mi dedik atladın kızılırmak sazanı gibi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Elle tutulur gözle görülür şeyler tercihimdir. [emoji4] Kesilecek tavuk var mı. ? Yımırtlayan tavuk kesilmez. Horoz var kesilecek.Evin duvarını sigortalayalım. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Bu konu 1 sayfaya varmaz mangala baglanir diye benden 10 lira cikar. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Benim mesajomın altına denk geldi. Atarım seni kızılırmağa. Emmi Nevşehir de çıkarır Sana mi dedik atladın kızılırmak sazanı gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Benim mesajomın altına denk geldi. Atarım seni kızılırmağa. Emmi Nevşehir de çıkarırAlıntı yapmışım, bi bak sonra atla Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Alıntı yapmışım, bi bak sonra atlaBanane senin alıntından. Yorum bağlantısı
Recommended Posts