İçeriğe Yönlendir

Yaş Kaç, Kilo Kaç, Boy Kaç ?

İbrahim Arslan

Recommended Posts

İbrahim Arslan

Eskiden futbol forumunda böyle bir konumuz vardı.

Yıllar sonra geri döner bakardık, arşiv gibi.

Bu kadar yemek muhabbeti sonrası bence şart oldu.

Ben açayım dükkanı

boy:1.83

kilo: 87

1 aylık rejimle +90 dan dönebildiğim yer, rejim devam ediyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Bu konu bayanlar forumuna acilsaydi hemen ban yerdi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan

57

165

75 kilo çok fazla 65 kg ye inebilsem çok iyi olacak ama ne mümkün, öyle fazlada yemek yemem yeri gelir bir çorba ile kalkarım sabah 1 dilim ekmek toplamda 3 lokma bir bardak çay ama kilo veremiyorum, yağım yok olsada eritsem diyecem ama eriyecek yağ yok ki eritelim..

Yaş olmasa iyiymiş.

yaş işi yaş mı olmuş diyorsun Mehmet bey. :D

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Huseyin bey, kilo vermede yemek "yememek" en buyuk yanlis. Kilo alim-verimi tamami ile kalori balansi ile ilgili ve o balansin %80'den az kalori aldiginizda insan vucudu strese ( survival, kendini koruma ) moduna girer ve yag depolama oncelik olur yemek yemeseniz bile.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

Herkesin sorunu malesef kilolar,mümkün oldugunca yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum özellikle şeker,tuz,yağ,gazlı içecekler,alkol,hamur işleri vs,azcok zararlı şeyleri sürekli tekrarlanan şeyler ezberledik :) :)

boy:1,82

kilo:86 (idealim 78-80 lise çağlarım)

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Boy: 1.79   Kilo : 71   Yaş : Boş verin yaşı beya diğerlerine bakın be yaaaaaa  :fiuw:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan

Huseyin bey, kilo vermede yemek "yememek" en buyuk yanlis. Kilo alim-verimi tamami ile kalori balansi ile ilgili ve o balansin %80'den az kalori aldiginizda insan vucudu strese ( survival, kendini koruma ) moduna girer ve yag depolama oncelik olur yemek yemeseniz bile.

doğru diyorsunuz, fakat şekeri olduğunca kestim, ekiden bir tepsi baklavayı koysalar önüme banamısın demez bayılıncaya kadar yerdim şimdi tek baklavadan sonra pil bitiyor, çay zaten şekersi, tuz iyice azaltıldı, yağlılar kızartmalar azaltıldı hatta artık diyetisyenin verdiği listeye göre besleniyoruz hanımla birlikte ama bir aydır en ufak oynama yok daha yukarı gidecem diyor kilolar.

[emoji23] Neden aramizda yaslilar mi var [emoji23]

Boy: 1.79   Kilo : 71   Yaş : Boş verin yaşı beya diğerlerine bakın be yaaaaaa  :fiuw:

niye beyaa, yaşlanmaktan utanmıyorum ben ama yaşımı göstermiyorum işte orası kötü, kendi yaşıtlarımın arasında bir onlara bir kendime bakıyorum da yahu diyorum ben gerçekten geceleri yaşamıyorum galiba çünkü daha 35-40 gösteriyorum o yaşlılar arasında :shok:  :fiuw:  :D  :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yaş 18

Kilo 80

Boy190

Abi az ufal da çakmak cebime alayım :fiuw::p

------------------

Kilo :Ne sen sor;  sussam gönül razı değil (!)

Boy :188

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Boy: 1.83

Kilo:69

Benim derdim kilo alamamak. Düzenli düzensiz her türlü yemek yiyorum ama kilo alamıyorum.Saat 5 de yemek yedim, şimdi görüntü bu :)

36c7c2deeb70f7e635e5f0b212e3f1b3.jpg

4439a65f185287f443c120fe8c44b605.jpg

afbb47f703d6e52316ceffc432820b15.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yaş 18

Kilo 80

Boy190

Tabi tabi, bende 16tımdan gün aldım
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Boy:190

Kilo:86

(Düzenli spor iyidir... ;) )

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Boy:178cm

Kilo:73

Düzenli olarak yürüyüş yaparım. Hergün min 2km kadar.[emoji1][emoji854]

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Yaş 41,5 :)

Boy:1.80

Kilo : 80 civarı ( aslında 90 a daha yakın hem de cok :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...