Ali Cihangiroğlu 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Ali bey sömestr de yüce ye gitmiştim vag com ları açtırmak için o arada koniştuk tiguan dizel gelmeden yetiyi pek getirmek istemiyorlar o yüzden ben 2015 aldım zaten 10 aylık oda en full olanı yani elegance nede olsa doguş bu denişik 2014 ve 2015 de getirdiler en dolu yetiyi jatta kontaksız çalıştırma olanlar bile geldi Vallahi ya Yeti dizel full getirirsiniz yada hayatta almam dedim, vw ada tiguanı hiç boşa getirmeyin, Skoda varken size bakmam, ha Skodaya birşey yaparsanız vw u komple silerim dedim, ne derece etkili oldu bilemem artık Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 dostum iki aracıda kullan yada uzun müddet kullananlara sor, kalite sadece donanım demek değil. Uzun müddette de (Superb in makyajlısıyla Passat B7 için konuşuyorum) ikisinide kullanan tanıdıklarım var kesinlikle SuperB den yanalar. hayalet ekranda mecburen yok, onlarıda koydunmu passat iyice geride kalır, buda tıpkı tiguanın önünü kestiği için dizel Yetiyi ve elegance donanımı getirmeyi kestiği gibi Doğuş bunuda kabul etmezdi zaten SüperB e kalite olarak passattan geride denmesi zaten imkansız, kapı menteşelerine, menteşelerdeki vidaların ucundaki koruyucu lastik tapalara kadar zaten aynılar... Kesinlikle abi katılıyorum ilerleyen zamanlarda Passat ın kapılarında şemsiye görürsek şaşırmayalım 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Eski kasalarda passat hertürlü önde. Ama son modellerde skoda kendini gerçekten aştı SuperB ile Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bence Superb. Fayda/maliyet oranına bakarak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bizim üretim direktoru nde superb var çok geniş arka diz mesafesi inanılmaz ki 1.95 boyunda ben arkasında oturduğum da dizle mesafe baya kalıyor Çok sessiz bir araba bence gayet yakışıklı da ama zevk meselesi aynı araba hatta daha küçük passat o fiyat farkını hak eder mi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 (düzenlendi) vakko mu igs mi? yoksa kigılı mı? hepsi ceket. 17 Mart 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
metehan koç 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Süberp'ler Çek cumhuriyeti ve slovakya, Passatlar Almanya'da üretilyor.WV grup bünyesinde iki araçta.Aralarında sağlamlık/şase, motor, abartılı kalite farkı yok ancak işçilik ve içeride kullanılan malzeme kalitesinde biraz farklılıklar var. 2015 yılında üretilen yeni kasa süberp için üreticiler "üretilmiş en iyi süberp" demişlerdir. Passatla süberp arasında marka değeri farkı ve algı farkı var.İkisinide İstabul Autoshow fuarında gördüm inceledim.İç mekan neredeyse aynı zaten. Aradaki fiyat farkı oldukça fazla ve bence kesinlikle değmez Passata o kadar para vermeye. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 vakko mu igs mi? yoksa kigılı mı? hepsi ceket.Ramsey[emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Süberp'ler Çek cumhuriyeti ve slovakya, Passatlar Almanya'da üretilyor.WV grup bünyesinde iki araçta.Aralarında sağlamlık/şase, motor, abartılı kalite farkı yok ancak işçilik ve içeride kullanılan malzeme kalitesinde biraz farklılıklar var. 2015 yılında üretilen yeni kasa süberp için üreticiler "üretilmiş en iyi süberp" demişlerdir. Passatla süberp arasında marka değeri farkı ve algı farkı var.İkisinide İstabul Autoshow fuarında gördüm inceledim.İç mekan neredeyse aynı zaten. Aradaki fiyat farkı oldukça fazla ve bence kesinlikle değmez Passata o kadar para vermeye.Süber p de skoda mi süper b ye rakip mi yoksa [emoji5] Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 İnternette okuduğum bir haberdi. Almanyada WW ceo'su bir toplantıda "Passat ve Superb tamamen aynı araçlar" diyor. Bunun üzerine bir passat sahibi "O zaman neden ben passata daha fazla para verdim" diye WW'yi mahkemeye veriyor. Mahkeme firmadan savunma istiyor. WW avukatlarının mahkemede yaptığı savunma şöyle : "Passat ve Suberb tamamen aynı araçlar ancak firmamız passatın tanıtımına daha fazla bütçe ayırdığından, daha pahalı satıyoruz" Haberi okuduğumda mahkeme sonuçlanmamıştı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Superb'i epeyce kullanan biri olarak eksileri şunlar: - Arka cam aşırı küçük arkadaki arabaları görmek çok zor - Süspansiyon çok yumuşak konfor mükemmel ama hızlı girilen virajlarda pek güven vermiyor. - İçeride yer yer kalitesiz plastikler var - 1.6 motorla epeyce hantal ama bu passat için de geçerli, DSG çipe izin veren bir şanzıman değil ama düz vites ise ve çiplenirse güzel oluyor. Onun dışında artısı iç mekan çok abartılı geniş, baz donanım bile yeteri kadar özelliğe sahip. Bagaja yükleme yapmak ayrı bir keyif. Arka kısım orada oturanlar için BMW 7 serisi gibi oluyor. Piyasa odaklı bakınca Passat denilebilir ama piyasa odaklı araba almayıp elimdeki para ile en iyisini alma düşüncesine sahip olan ben gibi biriyse benim mondeo aldığım gibi o da superb alabilir. Her araba satılır, satılmaz diye bir şey yok araba temiz olsun satıcı güven uyandırsın her türlü satılır. Hiç piyasası yok denilen Fiat Stiloyu ilan verdikten 8 saat sonra sattığımız için piyasası var yok konusu bende biraz ilana, satıcıya ve arabaya bağlı gibi geliyor. Hayırlısı olsun... Gayet açıklayıcı olmuş. İkiside aynı araç deniyor ama ben katılmıyorum. Superb 'in süspansiyonu, Passat 'tan daha kalitesiz. Kendisini çok çabuk salıyor (sürat yükseldikçe). Daha iyi anlaşılması için güzel bir video var. Link. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 SuperB bence çok güzel ve kiseyi takmamak lazım aaa passat alamadınız mı almadım alamadım kardeşimmm..Ayrıca alt takımı dağıtmak kolay değil..Çukurlara sürekli sert girmedikçe alt takımı kolay kolay dağıtamazsınız.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Superb passattan bir üst segment değil mi? Passatın segmenti octavia olmalı sanırım. Wvnin ise amiral gemisi phaeton bildiğim kadarı ile. pasat süper b nin sınıfında. octavia ise jetta nın. skodanın phaeton sınıfında bir arabası yok malesef 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Sani, gene sorduğun teknik soruya cevap olamayacak ama; passatı pahalı alırsınız pahalıya satarsınız, süperbi ucuz alır gene ucuza satarsınız. mesela passatı 100'e aldınız 85'e sattınız, aynı durumda süperbi de 90'a aldıysanız 75'e satarsınız. passat belki 1 haftada satılırsa süperb 1 ayda satılır. (rakamlar farazi takılmayın) gelgelelim sonuçta süperbde daha fazla donanıma sahip olursunuz. 2013 mayısta babam octaviayı 65 bine aldığında, octaviaya göre daha donanımsız passat 90 bin civarındaydı (1.6 tdi dsg elegans için) 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Autoshow dergisinde son kasa Passat ile Superb testi vardı.. http://www.autoshow.com.tr/karsilastirma/skodanin-yeni-zafer-recetesi.html çok kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemekte fayda var..ancak teknik olarak fazla bilmemde insanların aaaa Passat mı aldın hayırlı olsun tepkisiyle hımm Superb mi aldı hayırlı olsun Passat alınamıyor muydu bu paraya tepkisi bazen can sıkıcı olabiliyor abi verdiğin linke bakarak ben mondeo alırım :D Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Superb Audi A6 şasesi üzerine kurulu Vw Passat... Kelime oynu yapmasın kimse 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts