Serhan Gürbüzol 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bir işten de anlama be kardeşim, esnaf para kazansın biraz Şaka bir yana ellerine sağlık kardeşim, bu tür çözümleri insanın kendi uygulaması gerçekten para ile kazanılamayacak zevk veriyor insana. Kocaman Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bir işten de anlama be kardeşim, esnaf para kazansın biraz Şaka bir yana ellerine sağlık kardeşim, bu tür çözümleri insanın kendi uygulaması gerçekten para ile kazanılamayacak zevk veriyor insana. Kocaman Eyvallah abim. abi adam pandizotu kesmekten bahsediyor:) diğeri pançla delmekten, bir diğeri kapı kolunu kırıp müdehale edelim macun boya kaportacı halleder sonra gerisini diyor, İş bazen başa düşer Helal. Ama tehlikeli adamsin Bende seni seviyorum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bir de araç çalışır vaziyette dışarda kalınca nasıl stop ettirilir ile ilgili bir çalışma konusu açılsa iyi olur aslında. Neyse vardır belki başına gelen konu açar 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bir de araç çalışır vaziyette dışarda kalınca nasıl stop ettirilir ile ilgili bir çalışma konusu açılsa iyi olur aslında. Neyse vardır belki başına gelen konu açar O ne özgüven o, konuyu açacak olan daaaatmasın seni 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 O ne özgüven o, konuyu açacak olan daaaatmasın seni 4 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bir de araç çalışır vaziyette dışarda kalınca nasıl stop ettirilir ile ilgili bir çalışma konusu açılsa iyi olur aslında. Neyse vardır belki başına gelen konu açar seni hiç dövmedi yada dövdürmedi ozaman:) Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 seni hiç dövmedi yada dövdürmedi ozaman:) Şimdilik sövüyor Yakında dövecek ama az kaldı :D 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Gerçekten sizi çok taktir ettim,ellerinize sağlık. ustaların bu imkansız çözümlerine hayranım mutlaka çekiçle dalacaklar. Yorum bağlantısı
Ali Eren 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Demek ki ne yapıyoruz? Arabayı çalıştırıp istikamet Malatya diyoruz. Çay çorba muhabbet derken kapımız açılıyor, kafamız rahat ediyor. [emoji4] Ellerine sağlık [emoji122] [emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Demek ki ne yapıyoruz? Arabayı çalıştırıp istikamet Malatya diyoruz. Çay çorba muhabbet derken kapımız açılıyor, kafamız rahat ediyor. [emoji4] Ellerine sağlık [emoji122] [emoji122] Ali bahane ye gerek yok sen gel .Beklerim herdaiim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bir de araç çalışır vaziyette dışarda kalınca nasıl stop ettirilir ile ilgili bir çalışma konusu açılsa iyi olur aslında. Neyse vardır belki başına gelen konu açar Beyninin pekmezini akıtır, sonrada yediririm sanaO ne özgüven o, konuyu açacak olan daaaatmasın seni Bak atminim eczacım hipokratım.. böyle bir durumda ya iletiyi sil, yada olacaklara ortak olseni hiç dövmedi yada dövdürmedi ozaman:)Eşşek sudan geliyor, az kaldı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Beyninin pekmezini akıtır, sonrada yediririm sana Bak atminim eczacım hipokratım.. böyle bir durumda ya iletiyi sil, yada olacaklara ortak ol Eşşek sudan geliyor, az kaldı Kaç kere dedim kafasına vurma diye ....Sonra böyle oluyor. Unutuyor[emoji12] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Beton presi olan bi arkadaş var. Onun fabrikasına gideceğim bu vatandaş ile 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Güzel bir çalışma olmuş, bir sürü masraftan kurtarmışsın arkadaşını. Benim naylonun en çok sevdiğim özelliği elektronik çocuk kilidinin olması. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2022 Paylaş 18 Ekim 2022 cenkbilir yazdı: çelik kapı kolu araçlarda nasıl oluyor marstaki limon ağacı gibi diyebiliriz, araçta çelik kol olmuyır yani? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts