Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Tüvtürk Sonuç; Kısa hüzmeli farlar ayarsız, motor no okunmuyor.. Sonuç ne oldu kardeşim? Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Sonuç; Kısa hüzmeli farlar ayarsız, motor no okunmuyor.. Sonuç ne oldu kardeşim? Geçtik bitti gitti klasik yazılanlar dediğin gibi [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Geçtik bitti gitti klasik yazılanlar dediğin gibi [emoji23][emoji23][emoji23] Geçmiş olsun kardeşim. Şasi nodan dolayı fotoğrafı kaldırdım.. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Geçmiş olsun kardeşim. Şasi nodan dolayı fotoğrafı kaldırdım.. Teşekküler abi Yorum bağlantısı
Alper Aytar 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Hasta yatağımda yatıyorum ayaklarımı diktim havaya Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Hasta yatağımda yatıyorum ayaklarımı diktim havayaGeçmiş olsun Yorum bağlantısı
Alper Aytar 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim selçuk bey Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Sabah kahvaltısı [emoji1] Benim kahvaltıya benzemiş abi Ben de kepek ekmeğine yağsız beyaz peynirli tost, bi de böyle zeytin getiriyorum işe Poğaça böreği 1 aydır kestim o kadar rahatım ki. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Benim kahvaltıya benzemiş abi Ben de kepek ekmeğine yağsız beyaz peynirli tost, bi de böyle zeytin getiriyorum işe Poğaça böreği 1 aydır kestim o kadar rahatım ki. Maalesef kurtulamadık biz Ozan ama poaça almıyorum acayip mide yakıyor simitte ara sıra alıyorum genelde lavaş ekmek veya tost ekmeği ama beyaz olacak Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Maalesef kurtulamadık biz Ozan ama poaça almıyorum acayip mide yakıyor simitte ara sıra alıyorum genelde lavaş ekmek veya tost ekmeği ama beyaz olacak beyazdan kurtul abi UNO'nun premium ekmeği çok lezzetli içinde de bir sürü şey var. Eve de artık tam buğday ekmeğinden başka bir şey girmiyor Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 En tatlı zeheeer şekerdir, un şekerdir oda zeheerdir Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 hop bilgi kepekliymiş , çavdarlıymış falan filan hikaye ekmek ekmek işte diyet yapana duyrulur huhaaaaaaaaaa Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 yemeğin dibine vuruyoruz[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Hep arabaya birşeyler yapıyorum diye hanım çok bozuluyordu bende Aliden 10 mt led aldım birkaç proje var kafamda öncelikle hanımın gönlünü alalım dedim Devamı gelecek .... Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Hep arabaya birşeyler yapıyorum diye hanım çok bozuluyordu bende Aliden 10 mt led aldım birkaç proje var kafamda öncelikle hanımın gönlünü alalım dedim Devamı gelecek .... Abi sensör tak birde tam gönül almaca olsun GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Abi sensör tak birde tam gönül almaca olsun GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sensör aklımda şimdilik anahtar taktım anahtar kapalı iken sensör devresi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Sensör aklımda şimdilik anahtar taktım anahtar kapalı iken sensör devresi düşünüyorumBen yaptim gayet güzel oluyor o sekilde[emoji122] [emoji106] [emoji106] Yorum bağlantısı
Recommended Posts