Selçuk Bakış 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Biraz çalışıp,sonra Eskişehire geçicem Hayat sana waikiki Hakan Abi[emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 (düzenlendi) An itibari ile sürekli arkadaşımın kıskandırmaları resim video yollamaları ile uğraşıyorum hala kavuşamadık 22 Nisan 2016 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Nisan 2016 Yazar Paylaş 22 Nisan 2016 An itibari ile sürekli arkadaşımın kıskandırmaları resim video yollamaları ile uğraşıyorum hala kavuşamadık Offff tü tü maşallah .ama şuanda oynuyan kişiye alışmış size geldiğinde ilk 15 gün veye biray sizi baya yorar onu geri eski sahibine yollamanız için elinden gelen munzurlu yapacaktır sabırlı olun bence . Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Offff tü tü maşallah .ama şuanda oynuyan kişiye alışmış size geldiğinde ilk 15 gün veye biray sizi baya yorar onu geri eski sahibine yollamanız için elinden gelen munzurlu yapacaktır sabırlı olun bence .Okan abi suan videodaki kisinin 2 kopegi daha var bunu yanina koymus 3gundur birlikteler nede olsa cocuk iki gunde alisir sevgi herseyin ilaci Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Hayat sana waikiki Hakan Abi[emoji2] Atla gel kardeşim,misafirim ol [emoji41] http://uploads.tapatalk-] Gardaş,ne güzel bir foto [emoji106][emoji8] Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Sürüş için herşey hazır.. [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 An itibariyle ne yapiyoruz a yazanlara bakiyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Elma Saati :p :D :biggrin: 19:30 çok var çünkü Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Elma Saati :p :D :biggrin: 19:30 çok var çünkü Abi ceviz, özellikle çiğ badem, fındık tavsiye ederim mutlaka tüket Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Abi ceviz, özellikle çiğ badem, fındık tavsiye ederim mutlaka tüket O kadar kasmıyorum Yiyorum porsiyonları 1/3 oranına kadar düşürdüm. Ekmek yemiyorum. Kek tatlı börek aburcubur yemiyorum. Canım çekerse sadece küçük bir lokma alıyorum. Aman aman kasmıyorum. Asla aç kalmıyorum. Yani Yemeği kontrol ediyorum. Düzene girdirdim.10 gündür iyice alıştım. Artık hayırları çok rahat diyorum. Şu anda elmanın yarısını yedim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 O kadar kasmıyorum Yiyorum porsiyonları 1/3 oranına kadar düşürdüm. Ekmek yemiyorum. Kek tatlı börek aburcubur yemiyorum. Canım çekerse sadece küçük bir lokma alıyorum. Aman aman kasmıyorum. Asla aç kalmıyorum. Yani Yemeği kontrol ediyorum. Düzene girdirdim.10 gündür iyice alıştım. Artık hayırları çok rahat diyorum. Şu anda elmanın yarısını yedim. İşin sırrı zaten aç kalmamakta, midene 3 saatte bir besin girmesi gerek mutlaka, metabolizma hızı ancak böyle artar, kasmadan ziyade tatları güzel seviyorsan yiyebilirsin diye dedim, hemde fındık, badem ve ceviz sayesinde sağlıklı yağ almış olursun, Sağlıklı beslenmeye iyice alışınca zaten eskiye dönmek istemeyeceksin emin ol Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 İşin sırrı zaten aç kalmamakta, midene 3 saatte bir besin girmesi gerek mutlaka, metabolizma hızı ancak böyle artar, kasmadan ziyade tatları güzel seviyorsan yiyebilirsin diye dedim, hemde fındık, badem ve ceviz sayesinde sağlıklı yağ almış olursun, Sağlıklı beslenmeye iyice alışınca zaten eskiye dönmek istemeyeceksin emin ol Doğuş geçen hafta cumartesi sabah kahvaltısı yaptım çıktım evden. 11 den 17 kadar dışardaydım hiç birşey yemedim. Akşam bir türlü açlığımı bastıramadım. Yatana kadar çok çabaladım. O gün anladım aç kalarak rejim olmaz. Kesinlikle birşeyler yiyeceksin belli aralıklarla. Şu anda alıştım gerçekten az az sık sık.Hiç rahatsızlık hissetmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Doğuş geçen hafta cumartesi sabah kahvaltısı yaptım çıktım evden. 11 den 17 kadar dışardaydım hiç birşey yemedim. Akşam bir türlü açlığımı bastıramadım. Yatana kadar çok çabaladım. O gün anladım aç kalarak rejim olmaz. Kesinlikle birşeyler yiyeceksin belli aralıklarla. Şu anda alıştım gerçekten az az sık sık.Hiç rahatsızlık hissetmiyorum. Çok doğru abi, uzun süre aç kalınca unutma vücut yağdan yakmaz, önce kaslarını parçalar ve oradan enerji elde etmeye çalışır yani aç kalarak kilo falan verilmesi mümkün değil üstüne üstlük kas kaybı yaşarsın yağlarda aynen kalır hatta uzun süre açlıktan sonra vücut besinsiz kaldığı için yediğin karbonhidrat yada şekeri direkt yağa cevirip depo eder, ben 2,5 senedir günde 6 öğün yiyorum, kilo oturduktan sonra bu düzeni bozmazsan haftada 2-3 defa istediğin yemekten istediğin kadar yesen bile kilo almazsın, sistemi dengeledikten sonra korkma. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Nisan 2016 Yazar Paylaş 22 Nisan 2016 varya arkadaş iş bırakmak ne zormuş 2 yaş yaşlandım haaaa her gün değişik bir senaryo dönüyor hele imalattaki dedi koduları duysanız abooo neler var neler. misal yurt dışından teklif almışım hemide çok iyi biryerden oraya gidecekmişim yuhhhh arkadaş ne senaristler var yahuuu 3 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 (düzenlendi) Kızım geldi saolsun arkadas supriz yapip getirdi 22 Nisan 2016 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts