Gürçay Hüseyin 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 (düzenlendi) Okan abi gecmis olsun. Bi cukulat yollasam gecer mi acep? Korhan bey, basiniz sag olsun. Allah mekanini cennet etsin. 31 Mart 2016 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 İstanbul Fctr ekibi ile bir aradayız [emoji7] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Zengin okulun hali de başka oluyor tabi. [emoji4]Maraş'ta özel okulları geride bırakınca. Hatta dereceye girenlere özel okuldan burs teklifi ile davet gelince kutlamasak ayıp olur. Başarılar ödüllendirilmeli. 5-7-8 ler de başka yerde yemekle ödüllendirildi. 4 Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Maraş'ta özel okulları geride bırakınca. Hatta dereceye girenlere özel okuldan burs teklifi ile davet gelince kutlamasak ayıp olur. Başarılar ödüllendirilmeli. 5-7-8 ler de başka ödüllendirildi. Maşallah maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Sağolasın, okudum lakin zamanı ayarlayamadım Gönlü güzel abim, Allah razı olsun, gönüller bir nasılsa. Hastanedeydim bir adet kalçadan iğne kbb kontrol edlidi bir karışım damar yoluyla verildi kan alındı tahliller yapıldı.boğazım kapandı yutkunamıyorum, konuşamıyorum çok fena canım yanıyor.ben bademcik sanmıştım ama değilmiş hem alarji hemde enfeksiyon kapmış 2 iğene ve bir ton hap yahu ben ilaç içmeyi hiç sevmem haaa nasıl olacaksa artık Geçmiş olsun Okancım. Şimdi gördüm. Allah tez zamanda şifa versin. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Duş celiyle araba yıkadık. Paça içmeye gidiyoruz Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Otomatik focusu test ediyorum [emoji1] Hoşuma gitti, vites geçişleri sarsıntısız, 1.5 motora göre hızlanma gayet iyi, rüzgar sesi bayağı az, direksiyon gayet hafif, otomatik park [emoji106] Allah kaza bela vermesin beğendim yani... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 (düzenlendi) İşte bunu [emoji5] 1 Nisan 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Evet İsmail hocam Amasra mühtiş bir yer. 2-3 defa gittim. yine gitmek isterim. Tavşan adası manzarasında kale içinde Fenerin altında çay keyfi. Üniversite de oraya gidip çadır kurduk. Keman gitar..... Ohhh. Hele balık ve SALATA mükemmel. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Amasra mühtiş bir yer. 2-3 defa gittim. yine gitmek isterim. Tavşan adası manzarasında kale içinde Fenerin altında çay keyfi. Üniversite de oraya gidip çadır kurduk. Keman gitar..... Ohhh. Hele balık ve SALATA mükemmel. Biri balık salata mi dedi [emoji12] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Biri balık salata mi dedi [emoji12]Sana ne diyeyimmmmmm :angry: :angry:[emoji6][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Duş celiyle araba yıkadık. Paça içmeye gidiyoruz Mis gibi kokmuştur. Vücut solisyonuda sür yumuşasın rahatlasın abi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Nisan 2016 Yazar Paylaş 1 Nisan 2016 Hastanede yatış apar topar lanarjit diye bişi olmuşum soluk borusuyla yemek borusu arasındaki kapakçık üstünde yoğun enfeksiyon nadir görülüyormuş fotoğraf'ını bile çekip eğitim konusu yaptılar meşhur oldummm huhaaa Bu arada antibiyotik alerjim çıktı her yerim kızardı kabardı yaşlandım beya Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Hastanede yatış apar topar lanarjit diye bişi olmuşum soluk borusuyla yemek borusu arasındaki kapakçık üstünde yoğun enfeksiyon nadir görülüyormuş fotoğraf'ını bile çekip eğitim konusu yaptılar meşhur oldummm huhaaa Bu arada antibiyotik alerjim çıktı her yerim kızardı kabardı yaşlandım beya Gecmis olsun okan abi aman dikkat Yorum bağlantısı
Engin Akşen 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Hastanede yatış apar topar lanarjit diye bişi olmuşum soluk borusuyla yemek borusu arasındaki kapakçık üstünde yoğun enfeksiyon nadir görülüyormuş fotoğraf'ını bile çekip eğitim konusu yaptılar meşhur oldummm huhaaa Bu arada antibiyotik alerjim çıktı her yerim kızardı kabardı yaşlandım beya geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Abim çok gecmis olsun acil sifalar bilirim o mereti cok fena rahatsiz eder adamı Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Hastanede yatış apar topar lanarjit diye bişi olmuşum soluk borusuyla yemek borusu arasındaki kapakçık üstünde yoğun enfeksiyon nadir görülüyormuş fotoğraf'ını bile çekip eğitim konusu yaptılar meşhur oldummm huhaaa Bu arada antibiyotik alerjim çıktı her yerim kızardı kabardı yaşlandım beya Çok geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin Yorum bağlantısı
Recommended Posts