İçeriğe Yönlendir

An İtibariyle Ne Yapıyoruz ?

Okan Tansel

Recommended Posts

Guest Misafir

Evi arayıp sordum, daha uyumamış. :biggrin: 1,5 - 2 den önce zor. :lazy1::lazy1:

Ahahahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Mira yi forum merak ediyor diyin [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Kolay gelsin Samicim. 

Hepimize abicim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Ahahahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Mira yi forum merak ediyor diyin [emoji23]

Nazar değeceğinden korkmasam o boncuk cingöz gözleriyle meraklı meraklı etrafa bakan çok tatlı fotoğrafları var, paylaşacağım ama büyüsün biraz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Nazar değeceğinden korkmasam o boncuk cingöz gözleriyle meraklı meraklı etrafa bakan çok tatlı fotoğrafları var, paylaşacağım ama büyüsün biraz. :)

Masallah diyelim [emoji56] Siz oyle dediniz ben iyice merak ettim [emoji56]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Masallah diyelim [emoji56] Siz oyle dediniz ben iyice merak ettim [emoji56]

Kısmet, bir gün bir Fctr şenliğinde yada buluşmasında seversiniz inşallah. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Kısmet, bir gün bir Fctr şenliğinde yada buluşmasında seversiniz inşallah. :)

Insallah [emoji56]

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

An itibarıyla forumda 4 üye, 70 misafir var. 70 üye adayı yani :biggrin:  

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

kBWXEy.png

An itibariyle forumda tek üye olarak, üye adaylarıyla mülakat yapıyorum  :biggrin:  :bambam:  :kutlama:

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

An itibariyle forumda tek üye olarak, üye adaylarıyla mülakat yapıyorum  :biggrin:  :bambam:  :kutlama:

:ninja:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Kim bu hain [emoji23][emoji23][emoji23]

Gecmis olsun.

Bilmiyorum ama boğazı çok sağlammış [emoji23]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Forumda sanayici epeyi var, ben de ambalaj makinası-otomasyon üretimi yapan firmada tasarım bölümündeyim. Aslında biraz zorlasak forum olarak yerli bi otomobil bile yaparız. Bence kabiliyetimiz vardır.[emoji4]

hiç şüpem yok. işte teşfik ve sermeye olsa ha birde sürüyle koruma gerekli bişileri buldumuzda bizi indiriler demedi deme  :D  :D

forma bakıyorum  :D

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Bilmiyorum ama boğazı çok sağlammış [emoji23]

Cikolata da sever miymis [emoji23]

Uyuyamayanlar ne durumdasiniz [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Cikolata da sever miymis [emoji23]

Uyuyamayanlar ne durumdasiniz [emoji23]

Bavulda gezdiriyormuş,sen ne diyorsun[emoji23]

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Bavulda gezdiriyormuş,sen ne diyorsun[emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23] Galiba bildim kim oldugunu [emoji23]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Çinden aldığım cree ledlerim gelmiş PTT kargoya gidiyorum

:shok:  :shok:  :shok:  :shok:

Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Harran'ın bir köyünde öğretmenim, anadilleri Arapça bense İngilizce öğretmeye çalışıyorum, Suriye/Tel Abyad'a 4 km, şu an ne mi yapıyorum, hergün olduğu gibi gine elektrik kesik zaten günde en az 10 saat kesik, telefon hattı olmadığı için internetimiz de yok mobil veriyle idare ediyoruz, su çektiğimiz bir kuyumuz var fakat şehre gidecek yolumuz neredeyse yok. Okuldan arta kalan zamanlarda forumda yeni bir başlık açılsın da okuyum diye bekliyorum, ve 7 aylık oğlumun fotoğrafına bakıyorum o da annesiyle, Şırnak / İdil'de eşim orada öğrtmen, yani yaşamaya çalışıyoruz, hayallerimiz de olmasa ölü sayılırız abilerim kardeşlerim, durum bundan ibaret...

yakinmisiz kardeşim benim okulda harrana 7 km mesafede zorluklarınin birebir şahidim çoğu olaylar bu cografyada benzer öğrencilerle dil sorunu bi de ben birinci sinif ogretmeniyim onlar bana arapca öğretti ben turkceyi ogretemedim geçen iki gun araliksiz elektrigi kestiler suda yok ilk caga geri döndük hazir sularla idare ettik Rabbim kolaylık versin inşaallah görüşürüz benim koy yardimciya bagli selman koyu merkezden gidis gelis yapıyorum Rabbim yar ve yardımcımiz olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Mesaiye geldim, yollar bomboş ama herkes tedirgin, metrobüs girişinde çantalar arandı, uzunçayırda hem gbt kontrolü hem üst araması yapıldı. Geldim baktım bizim hanımefendi abi koş alarm var dedi..

c90064502c9602a28920dbec809f9cd1.jpg

5b05d6707a1d8989e7d50ea3150f26e5.jpg

Sonra da kucağıma uzanıp sızdı.. Biraz olsun stresimi aldı, hayvanları sevin :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...