İçeriğe Yönlendir

An İtibariyle Ne Yapıyoruz ?

Okan Tansel

Recommended Posts

Akın Akman

pres 1000 ton luk

Merak ettim işiniz makine imalatı mı yoksa sadece tasarım mı acaba

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

pres 1000 ton luk

8670f976eda233fc31a45a41284160d9.jpg

ilk resmi kaldırdım abi tasarım daha o ;)

Solidworks?

Abi meslek ne, ne üzerine çalışıyoruz[emoji4]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Merak ettim işiniz makine imalatı mı yoksa sadece tasarım mı acaba

Balata fabrikası lakin firmanın üretiği ürünlerin kalıp ,aparat ve makinlarının Tamamını bünyemizde imal ederiz imalata özel makina ve kalıplar.Tamamıda benden geçiyor şuan tasarım ve imalatı

Solidworks?

Abi meslek ne, ne üzerine çalışıyoruz[emoji4]

Cnc bölüm amirli şuan lakin 14 yaşında bu mesleğe başladım gelişe gelişe makinacılık,tasarım akla gelen tüm mesleki tecrübeler.Şun çalıştım firma balata üzerine ,tecrübe laminasyon,enjeksiyon,şişirme kalıpları makina tasarımı gibi.

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akın Akman

Balata fabrikası lakin firmanın üretiği ürünlerin kalıp ,aparat ve makinlarının Tamamını bünyemizde imal ederiz imalata özel makina ve kalıplar.Tamamıda benden geçiyor şuan tasarım ve imalatı

Cnc bölüm amirli şuan lakin 14 yaşında bu mesleğe başladım gelişe gelişe makinacılık,tasarım akla gelen tüm mesleki tecrübeler.Şun çalıştım firma balata üzerine ,tecrübe laminasyon,enjeksiyon,şişirme kalıpları makina tasarımı gibi.

Balata üzerine değil ama hidrolik pres, Plastik enjeksiyon, metal enjeksiyon, şişirme, vs. ile çalışan birçok firma gördüm. Bu makinelerin elektronik revizyonu ve programları ile uğraşan işinin ehli bir tanıdığım var. Onun yanında görme şansım oldu devasa firmaları ve makineleri

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Bende acıktım valla, bi Adana dürüm yiyem de kendime gelem [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Balata üzerine değil ama hidrolik pres, Plastik enjeksiyon, metal enjeksiyon, şişirme, vs. ile çalışan birçok firma gördüm. Bu makinelerin elektronik revizyonu ve programları ile uğraşan işinin ehli bir tanıdığım var. Onun yanında görme şansım oldu devasa firmaları ve makineleri 1000 ton hidrolik presi görünce o geldi aklıma. Tonajını hatırlamıyorum ama Ford'a ön tampon yapan yerli bir fabrikada devasa bir pres yapmıştı. Çift pistonlu apartman gibi birşey

elektronikte bizim firmanın bünyesinde pielside bunlarda

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Forumda sanayici epeyi var, ben de ambalaj makinası-otomasyon üretimi yapan firmada tasarım bölümündeyim. Aslında biraz zorlasak forum olarak yerli bi otomobil bile yaparız. Bence kabiliyetimiz vardır.[emoji4]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

ısbanaklımı o :shok::exc1:

İspanakli, patatesli ve kiymali [emoji39][emoji39][emoji39]

Sebebi kim ki [emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

İspanakli, patatesli ve kiymali [emoji39][emoji39][emoji39]

[emoji23][emoji23][emoji23]

Gülme [emoji23] kim bu araştırıyoruz [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Telefona marshmellow geldi onu güncelledim herşey sapıttı yeniden programları yüklüyorum

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Gülme [emoji23] kim bu araştırıyoruz [emoji23]

Kim bu hain [emoji23][emoji23][emoji23]

Telefona marshmellow geldi onu güncelledim herşey sapıttı yeniden programları yüklüyorum [emoji16]

Gecmis olsun.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Nöbet tutuyorum. Daha sabaha çok var.   :coffee:  :coffee:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Klasik gece kontrolleri, mesainin bitmesine 7 saat kalmış.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Klasik gece kontrolleri, mesainin bitmesine 7 saat kalmış.

Kolay gelsin Samicim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Demleniyorum vallaha biryandan şarkılar hafiften oh mis [emoji1]

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Iyi nobetler [emoji23]

Evi arayıp sordum, daha uyumamış.  :biggrin:  1,5 - 2 den önce zor.  :lazy1:  :lazy1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...