İçeriğe Yönlendir

An İtibariyle Ne Yapıyoruz ?

Okan Tansel

Recommended Posts

Mehmet Ali Karakaya

Lahmacun söyleyin bari iyi gider bu saatte [emoji3]

Yaklastın pide yedik, çay içiyoruz, sivastakiler çiğ köfte fotoğrafı atmış, canım istedi valla [emoji2]
Yorum bağlantısı

Yaklastın pide yedik, çay içiyoruz, sivastakiler çiğ köfte fotoğrafı atmış, canım istedi valla [emoji2]

Sen dün geleydin Erol abiyle yerdin bol bol [emoji16]
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Gözlüklerim de takılı ama ne çay görüyom, ne de Simit :unsure2:

Yorum bağlantısı

Gözlüklerim de takılı ama ne çay görüyom, ne de Simit :unsure2:

Şiş olayı olmasın diye eklemedim foto :p

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Kolay gelsin abim..  :flowers:

Biz burda bere, kaşkol, eldiven, kazak, yelek, mont, yün içlik vs ne var ne yok kat kat giyindik. Sen maşallah gömlekçe.  :)

biz antalyada tişört  :fiuw:

Yorum bağlantısı

Bu samet yüzünden forumdan soğucam her konuya bişi atıyo [emoji19][emoji266]

Ayıp ediyorsun kardeşim ama bak üzüyorsun beni [emoji18]
Yorum bağlantısı

Ayıp ediyorsun kardeşim ama bak üzüyorsun beni [emoji18]

Üzül hatta yazma [emoji19] bi konuya bakıyım diyorum et diğer konu tatlı dier konu yine et diğer konu etler yeter buda can [emoji36][emoji41]
Yorum bağlantısı

Üzül hatta yazma [emoji19] bi konuya bakıyım diyorum et diğer konu tatlı dier konu yine et diğer konu etler yeter buda can [emoji36][emoji41]

Peki [emoji3]
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Uykum kaçtı, haftaiçi haftasonunu bekliyoruz, haftasonuda 7:30 da uyanıyoruz.  :(  :(

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bugün ben de görevliydim, insanlarımız maalesef okuduğunu anlamıyor ya da okumuyor. Kurallardan hepsi habersiz giren adayların. Kapıdan 100 tane adam çevirdiler , ehliyet ile sınava girmek isteyen...Kağıt, kalem, çikolata veya şeker getiren...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Bugün ben de görevliydim, insanlarımız maalesef okuduğunu anlamıyor ya da okumuyor. Kurallardan hepsi habersiz giren adayların. Kapıdan 100 tane adam çevirdiler , ehliyet ile sınava girmek isteyen...Kağıt, kalem, çikolata veya şeker getiren...

3.5 milyon kisi girdigi soyleniyor[emoji50] [emoji50]
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Içeri girebilenler de farklı değildi maalesef. Çorabının içinde okunmuş pirinç getirenler vardı.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...