İçeriğe Yönlendir

An İtibariyle Ne Yapıyoruz ?

Okan Tansel

Recommended Posts

Otopsinin kralını yapmışsın. :D

Kanıtı var mı? İnanmam 30 km yürüdüğüne. :p Keklik isterük. ;):D

Sen gelmeden bir hafta önce haber et o iş kolay bende [emoji41]

Foto atamıyorum o alanla ilgili sonra beni forumdan atarsınız [emoji23]

Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Önce bi su tuttum bayağı pislenmisti ne zamandır aklımda olan arkadaki Tdi yazısını söktüm ve de yazılım yaptığımda sticker vermişti arkadaş onu yapıştırdım...<br />

efbc1eb14af801c0a51c72417f15ccb7.jpg

Yorum bağlantısı

Seata son bir ayda 2.defa zam geldi, sinir, stres ve endişe ile ona bakıyorum, bedevi şansı var bende  :angry:

http://www.seat.com.tr/yeniseat_files/09112016_Leon.pdf

Sen siparişini vermedin mi Bu yeni fiyatlar senin arabandaki fiyatı artıracak mı abi ?

esenboğadan iki saattir kızılaya gitmeye çalışıyorum.

12 uçağı ile izmirden Ankaraya geleceğim Çokmu trafik var abi okadar ?

Yorum bağlantısı

Sen siparişini vermedin mi Bu yeni fiyatlar senin arabandaki fiyatı artıracak mı abi ?

Samet durum belirsiz 13 ekimde de 1000 lira zam geldi onu çoğu müşteriye yansıttılar ama bana şu renk mevzusunda şikayet ettiğim için bana yansıtmadılar ama bugün bir zam daha geldi ne olur bilemiyorum, liste fiyatı şuan 78.500 olan FR ı bana 73.500 verirler mi işte ondan şüpheliyim artık.

Yorum bağlantısı

Alda bitsin bu ızdırap :)

sorma abi kafam rahat etsin diye 2.el almadım gittim sıfır aldım daha beter stres yaptırdılar bana  :crazy:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

sorma abi kafam rahat etsin diye 2.el almadım gittim sıfır aldım daha beter stres yaptırdılar bana  :crazy:

gitcen alacan gelecen öle 2 ay sonrasına ne rezerve edersin ki birde wv gurubuna Doğuşum ben bile sitres oldum beee.Bu arada senin ötv indirimi konusu vardı o noldu ?

Yorum bağlantısı

gitcen alacan gelecen öle 2 ay sonrasına ne rezerve edersin ki birde wv gurubuna Doğuşum ben bile sitres oldum beee.Bu arada senin ötv indirimi konusu vardı o noldu ?

abi siparişle geliyor malesef bekliyorsun malum Doğuş oto bu  :kafa2: ötv indirimi yalan oldu abi ben faydalanamıyorum o indirimden

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

abi siparişle geliyor malesef bekliyorsun malum Doğuş oto bu  :kafa2: ötv indirimi yalan oldu abi ben faydalanamıyorum o indirimden

o doğuş oto delirtiyor zaten benide .onların matına zortlayım.hadi siparişe dayalı çalışıyorsun bari fiyatı kitle müşteriyi madur etme demi  :angry:

Yorum bağlantısı

o doğuş oto delirtiyor zaten benide .onların matına zortlayım.hadi siparişe dayalı çalışıyorsun bari fiyatı kitle müşteriyi madur etme demi  :angry:

valla öyle abi 1 ayda 2 defa zam geldi herşey belirsiz araba gelince fiyatı ne olacak bilmiyorum  :unsure2:

Yorum bağlantısı

Palamut kaça

Irisi 7.5 tl abi

valla öyle abi 1 ayda 2 defa zam geldi herşey belirsiz araba gelince fiyatı ne olacak bilmiyorum :unsure2:

Sana kırmızı Al dedik [emoji23]
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

yakmışlar güzelim künefeyi, üzerine dondurma da koysan ı ıh. :nea:

Yorum bağlantısı

yakmışlar güzelim künefeyi, üzerine dondurma da koysan ı ıh. :nea:

Yakma yok :) kesinlikle acayip lezzetliydi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...